אסי בוזגלו (עירוני ראשל"צ) חתם בהפועל ירושלים . אסי משיח (מכבי פתח תקווה),רמי דואני(הפועל תל אביב) ומאור פרץ(עירוני קריית שמונה) , סיכמו בהפועל ב"ש . בבקשה להוסיף
שחקן הרכב לגיטימי בליגה הלאומית כמו אסי בוגזלו מגיע להפועל ירושלים שאין להם כסף לסנדוויץ' עם גבינה צהובה ואייל לחמן מספר לנו סיפורים שבתקציב של מכבי הרצליה(ע"פ הפרסומים השני בגודלו בליגה הלאומית העונה) קשה להביא שחקנים דומיינטים אז הוא ממשיך לעלות בהרכב שחקנים כמו רון גליק.
זה לא דבר שאמור להפתיע אותך, בכל זאת, אייל לחמן ... השם אומר הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אסי בוזגלו כבר לא תותח כמו שהיה בעונת רעננה (כך מכנים אוהדי הפועל ירושלים את 02/03) שהוא הפציץ עם 9 שערים במדי הפועל חיפה. בעונה האחרונה במעט המשחקים שהיו בטלויזיה של ראשל"צ לא ראיתי ממנו יותר מדי. החתמה לא משהו לדעתי, אבל בהפועל כל חצי שחקן שיכול לעזור להשאר בליגה זה טוב. לחמן, אני מתעב את שיטת האימון בעיקר בגלל הכדורגל הברוטאלי שהוא דוגל בו. האמת שזה מאמן כמעט בלי קבלות, אבל עדיין הוא ממשיך לקבל משרות בליגה הלאומית וליגת העל.
זה לא קורה , מכבי פ"ת והפועל ת"א מנצלים את זה שיש לב"ש כסף ומבקשים סכומים לא ריאלים על השחקנים האלה. מאור פרץ עדיין נבחן.
וואלה האמת שכדורגל ברוטאלי לא היה אתמול, אל תתנו לכרטיס האדום של קריספיס להטעות אותכם זה היה על משיכה בחולצה שאגב מחייבת צהוב ובשום פנים ואופן לא אדום. העונה הגדולה של אסי בוזגלו לא הייתה בעונת וינטר(ככה אוהדי הרצליה מכנים את עונת 03\02) אלא בעונת העלייה של מכבי הרצליה לפני שלוש עונות 06\05 שבעונה הזו הוא היה היחיד שהשאיר את הפועל חיפה בתמונות העלייה עד למחזורי הסיום. אתה יכול להתעודד,מדובר בהחתמה נפלאה להפועל ירושלים. בהצלחה מול המנחוסים מחר.
אסי בוזגלו אחד השחקנים שאני הכי אוהב בארץ. שחקן מצוין עם אבא שרק הרס לו את הקריירה עם הריבים שלו בכל קבוצה ששיחק בה. שמעתי שהפועל ירושלים רוצים להביא את פטר אמולה. הייתי מוכן לשלם הרבה כסף בשביל להביא את החלוץ הזה...
החלוץ צ'ם נטויה חוזר לקבוצה, לכו תבינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx . ישראל זביטי סיכם ויחתום מחר.
לדעתי נטויה יכול להצליח בלאומית,דווקא הראה ניצוצות בליגת העל. השאלה אם הוא שמר על כושר מאז שעזב?.. זביטי לא רכש משמעותי.
עמית, דווקא החתמה נורמלית מאוד של הרצליה. לליגת העל הוא היה סביר, לליגה הזאת במצב הזה הוא יכול להיות לא רע בכלל. אבל זה לא מספיק.
לא יודע, בכלל לא החזקתי ממנו בעונה שעברה, להגדיר אותו כסביר זה מחמאה גדולה. בסגל שהגיל הממוצע בו הוא 23,זביטי יכול לעזור מאוד ע"י הבאת ניסיון ולחימה שחסרה מאוד. עניין מהארן ראדי אמור להיסגר עד סוף השבוע.
אני חושב שאנטויה זה רכש טוב של הרצליה, והוא בכלל לא היה צריך לעזוב, הוא חלוץ לא רע והוא גם מחובר ומכיר את הקבוצה, במשחקים שראיתי אותו(למען האמת בדיוק שלושה משחקים, אחד מהם נגד בית"ר) הוא היה בכלל לא רע, אמנם החמיץ מצבים קורצים אבל גם כבש שער יפה או שניים והבישול שלו לשליו מנשה היה פנטסטי מול בית"ר.
איך אייל לחמן ממשיך לקבל ג'ובים בקבוצות בליגה הלאומית וליגת העל אני לא מבין. הוא נכשל בקרית שמונה, נכשל בהפועל פ"ת, נכשל בהפועל עכו. הרצליה הקורבן הבא?