כי יניב אלול עשה ''בעיית משמעת'' עלק גם כן הגיא לוי הזה רוצה להרוס אותנו בכח .. אם כבר שיהיה בהגנה דואני וזרקו או דואני ויניב שיהיה לידו מישהו מנוסה לא כמו נדב קידר צעיר . בקיצור , זה עדיין לא סגור . הפועל תל אביב רוצה דמי השאלה של 70 אלף דולר לעונה וב"ש מוכנה לשלם 50 .
יונתן זאדה (מ.ס אשדוד בעונה שעברה) חתם בהפועל ירושלים... ורועי, קצת תיקונים.... מוחמד ג'מאל הוא לא יותר מסתם המצאה של אוהד אחי נצרת שהגיב פה (בדקתי). אריאל וייצמן הגיע מהכח רמת-גן (שוער 2 בעונה שעברה). אמקה יונקו עדיין לא חתם, הוא שיחק כנבחן בשני משחקים בגביע הטוטו... יוסי אבולעפיה שעזב חתם בעירוני ראשל"צ. ולגבי הסמל, זה הסמל הישן אבל אני לא אהיה קטנוני יותר מדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
תגיב כמה שבא לך, אני אישית לא יכול לשאול כל אחד מאיפה המידע שהוא הביא, לכן אני לא עושה הפליות וכל אחד שאומר מידע אני מאמין לו. בקשר לסמל, תביא ואני יעדכן. יונתן זאדה לא שיחק בנוער של אשדוד? או בבוגרים? ובפעם האלף, מה עם עומאר סאני??
אחי אני לא חס וחלילה מעביר עליך ביקורת או משהו, לא ציפיתי שלא תאמין לו ובכל מקרה אני מודה לך על ההשקעה שלך כאן... פשוט ראיתי לנכון לתקן זה הכל לגבי זאדה, הוא סיכם את תנאיו באשדוד בעונה שעברה והתאמן שם אבל אני רואה בהתאחדות שהוא לא שותף בשום משחק. לאחר מכן הוא שיחק בקבוצת הנוער של בית"ר עונה שלמה, אז אפשר לכתוב שהוא הגיע מבית"ר (נוער). המו"מ עם סאני שהיו לו דרישות גבוהות מדי פוצץ, והוא ככל הנראה לא יישחק בעונה הבאה בהפועל ירושלים. הסמל מופיע בויקיפדיה (כאן)
יניב אוסטרובסקי מבני רעננה עבר להפועל רעננה!!! איך אני אוהב את השחקן הזה!!! שיחק בעונה שעברה בבני רעננה מליגה ג'
בנוגע ליונתן זאדה, הוא סיכם באשדוד אבל בסופו של דבר הוא התחרט בגלל שגיא עזורי ביקש ממנו, הוא שיחק בקבוצת הנוער שלנו.
אחיו של מאור, מאוד התרשמתי מאסי בפתיחת העונה שעברה כאשר ראשל"צ פתחה את העונה די טוב והיתה בצמרת, אפילו הובילה את הטבלה לזמן מה אם אני לא טועה ... בכל אופן זו החתמה טובה, נראה מה יהיה לו להציע!