העברות רשמיות בליגה הלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י roeiuzan, ‏1/6/08.

1. roeiuzan Member

אחת ההודעות ההזויות שקראתי באייסוקר, לא הוכיח את עצמו בלאומית? זו כבר העונה השלישית שהוא מביא לנו במו ידיו 15-20 נקודות מדי עונה. מה שאמרת נובע מחוסר היכרות השחקן ואולי גם בגלל שאין לו שם כמו שכתבו למעלה, לאסי רחמים חוץ מהעונה האחרונה היו לו 3 עונות רעות למדי, שהתחילו בעונת הירידה ונמשכו עד 06/07, בכל התקופה הזאת הוא היה בירידה מתמדת. אבל עזבו לא נטחן מים, אתם לא תשתכנעו - אוהדי עכו לא ישתכנעו. אולי שהוא יגיע לליגת העל ותראו אותו מדי שבת בטלוויזיה תחשבו אחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/08
  2. *הפועל-רעננה* Member

דודו גורש שוער טוב, אבל לא חושב שהוא מתאים לליגת העל.
    הוא היה שוער שני ברעננה אחרי יוסי בצלאל ושני מאמנים שונים העדיפו את בצלאל על פניו.
    ועד העונה שתהיה, בצלאל לא שיחק פעם אחת בליגת העל.
    (הרבה בגלל הנאמנות שלו לרעננה...)

3. roeiuzan Member

מה? מתי הוא שיחק אצלכם? הוא בן 28 וב-7 עונות האחרונות הוא בעכו כשלפני כן שיחק במכבי פ"ת... אולי אתה מתבלבל.

4. Love Is Red Member

תן לי לאמר לך משהו, בעונת הירידה של הפועל באר שבע אסי רחמים שיחק במ.ס אשדוד והוא נתן סיבוב וחצי מצוינים והוא אפילו זומן כשוער שלישי לאימוני הנבחרת, אבל מיד אחר כך החלה ירידה דיי חדה ביכולת שלו, וכשהוא חזר להפועל באר שבע בליגה הלאומית אחריי הירידה אז הוא היה כל העונות שוער טוב, ובעונה האחרונה פרט לארבעה טעיות הוא היה השחקן הכי טוב של באר שבע ברוב המשחקים.
    ושוב לגבי דודו גורש, ברגע שהוא יעלה לליגת העל נראה באמת איך הוא, כי כל החוכמה זה להצליח בליגת העל, אם כל הכבוד, ויש לי לדודו גורש כבוד...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/7/08
  5. Voda_Coda Member

בצלאל היה כ"כ נאמן לרעננה עד שהוא הלך לכסף של ק"ש..ואם אני לא טועה שנה שעברה הוא היה באחי נצרת לא? תמיד הייתי מדבר איתו במשחקים של הפועל עכו במגרש הישן..מסתלבט עליו לפעמים וזה..הייתי קורא לו אשר כהן, כי זה הספונסר של רעננה..או היה..מין הומור ירוד כזה...

הקיצר כל קבוצה בליגה לאומית הייתהה מתה לשוער כמו גורש..ועכו הייתה מתה בלעדיו...שוער ובנאדם גדול, והלוואי שהוא היה מקבל את הקרדיט שמגיע לו...אם הייתם מכירים באמת את היכולות שלו הייתם מצדיקים אותנו..עם כל השמות שהבאתם זה שחקנים שעוד שניה מסיימים קריירה והשיא שלהם מאחוריהם, לדודו יש עוד הרבה מאוד מה לתת..בשביל דודו אני מקווה שהוא כבר שנה הבאה יהיה בליגת העל וסוף סוף יכירו בו..

6. *הפועל-רעננה* Member

בצלאל מגיל נוער ברעננה... 4 עונות הוא סרב להצעות מהליגה הראושנה כדיל היות ברעננה. רק בשנתיים האחרונות הוא רצה להתקדם מבחינה כלכלית כי ברעננה המשכורת, במילים עדינות, לא משהו. אז לשוער מבוגר, עם משפחה, חשוב להתקדם מהבחינה הזאת ובמיוחד שהוא עוד מעט יתחיל לחשוב על פרישה מכדורגל.

גורש היה השוער השני של בצלאל.
    ואני לא מתבלבל.
    בעונה שעלינו מהליגה הארצית, גורש היה שוער שני.
    ובעונה הראשונה בלאומית, הוא גם היה השוער השני.
    זה קרה לפני 9 עונות.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/08
  7. roeiuzan Member

בסדר אז הוא היה בן 19... את עונת הפריצה שלו הוא עשה לפני 3-4 עונות. עזבו לא נראה שאתם הולכים להשתכנע, ובטח לא אני. מיצינו את הנושא.

8. HBSFC Member

הפתעה בהפועל באר שבע: אורן ניסים, דודי פדלון, אופיר חיים ודודו בן שושן שוחררו מהקבוצה. זאת יומיים בלבד לפני יציאת הקבוצה למחנה האימונים בהולנד.

9. הפועל_23 Member

שי חדד שיחק היום ואתמול בעמדת מגן שמאלי, והיה חלש ביותר בעמדה הזאת.
    היום הוא הגדיל לעשות שבדקה הראשונה של המשחק הוא מסר לשחקן של אשדוד ששעט לשער ואז הוכשל ברחבה.
    לא נראה לי שהוא ישחק שם יותר.

אגב:
    http://www.hapoel-ramatgan.co.il/pic/upload2007/mpt-rg-trn-6.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/08
  10. AmitHBS Member

טוב מאוד סופסוף ניסים ופדלון עפו מהקבוצה רק נזל הם עשו,ניסים בכלל,בא בתחילת שנה כסקורר שהולך להעלות את ב"ש ליגה,לא סקורר[3 שערים.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ] ולא עליית ליגה[מקום רביעי],דודי פדלון היה גם גרוע ולכן הורד לספסל,קידר היה הרבה יותר טוב ממנו..

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מס' דברים:
    1. זה רשמי, חנן פדידה הושאל לעונה נוספת מאשדוד לבאר שבע.

2. גם רשמי,כפי שאמרו כאן לפני, אורן ניסים, דודי פדלון ודודו בן שושן שוחררו מהפועל באר שבע.
    סוגית אופיר חיים קצת יותר מסובכת ולדעתי אנחנו עוד נשמע על כך בהמשך.

3. 3 הנבחנים של הפועל באר שבע - רגב ,גונזאלס ווייר שוחררו מהקבוצה לאחר משחק האימון מול הכח רמת גן ( הפסד 2-0 ).
    זולו ( הזר הניגרי ששיחק בשנה שעברה בנוער של באר שבע ) ממשיך להיבחן וההחלטה האם להחתימו, תתקבל בהמשך.

4. ידיעה שאותי אישית משמחת מאוד - נדב קידר בדרך חזרה להפועל באר שבע לאחר ששוחרר ממכבי נתניה.
    כרגע השחקן עדיין שייך להפועל באר שבע שכן העיסקה לא הושלמה רשמית ולכן ככל הנראה יתחילו בקרוב במגעים כדי לסגור סופית את נושא נדב קידר.

5. אם כל הכבוד לנסיון ליצור תחזית לליגה הדבר לדעתי לא אפשרי כרגע.
    הרבה קבוצות לא סיימו את ההחתמות ואת גיבוש הסגל לא לדבר על יציאה למחנה אימונים ולכן מצחיק אותי הניסון להגיד מי תהיה עולה בטוחה או מי כרגע הקבוצה הטובה בלאומית.
    העובדה ש5 קבוצות יעלו מחזקת את זה כשאני לא חושב שיש קבוצה שלא תנסה לנצל את ההזדמנות ולעלות לליגת העל בעונה הקרובה.

12. *הפועל-רעננה* Member

מה??!?!!

לא יודע לגבי וייר וגונזאלס, אבל איך אפשר לשחרר בלם כמו רובי רגב??!?!?!

13. וסרמיליה Member

רגב כנראה שוחרר בגלל החזרה הצפויה של נדב קידר,וגם די בצדק אני מעדיף את נדב שהוא בלם צעיר שלא נופל מרובי רגב ואפילו עולה עליו .

14. oFiRzZz Member

מגיע לפדלון ואופיר חיים ..
    עוד תופעה קלאסית של קללת נתניה :aaa021:

15. הרצליה Member

אחרי העזיבה הצפוייה של חיים מלכה אני קורא לאייל לחמן להחתים את רובי רגב ויפה שעה אחת קודם.
    לא רוצה עוד עונה עם רגב "התקף לב" וולק במרכז ההגנה.