חחחח לא נראה לי שתצטער, טולדו אף פעם לא קרע רשתות, גם לא ברעננה. שלומי יותר אפקטיבי שהוא משחק באגף וברעננה הוא בישל המון בזכות הפריצות והמהירות שלו באגף, לקבוצה שמשחקת עם שני חלוצים במרכז, טולדו יהיה מאוד לא מתאים. כשהוא היה ברעננה הוא שיחק באגף שמאל, עזרן באגף ימין ונימבה היה באמצע (אחחחח כמה שחסר לרעננה התקפה כזו...)
אז זה שחטפנו 15 גולים ב29 משחקים (עד שעלינו ליגה ואז שיחקנו בהרכבים שלישי ורביעי), כן אני יודע שזה ליגה ארצית אבל גם התחזקנו עכשיו בבלם של סכנין.. שכחתי, גם נגד רעננה בגביע לא חטפנו,
מקאסי לא חתם בעכו, אני חייב להבין פעם אחת ולתמיד מי מפיץ את השמועות על החתימות אצלכם ולמה אתם מאמינים לו כל פעם מחדש?
הוא חתם סופית בעכו, יש לו עיכוב עם הויזה, הוא מגיע לארץ השבוע נראה לי סוגר דבר או שניים בפ"ת ומגיע לעכו.
אתה יכול לרשום שעידן נעים חזר להפועל רמת גן אחרי השאלה להכח (לא שיחק שנייה שם שנייה אפילו לא בטוטו) מקווה מאוד שיישאר , כישרון גדול שעוד תשמעו עליו
גיא טוביאק ואסי בוזגלו חתמו בעירוני ראשל"צ מור גולן כבר חתם אבל בני יהודה עושים איתו בעיות אלעד בונפלד צפוי לחתום
וואי אסי בוזגלו, מור גולן ואלעד בונפלד שחקנים מצוינים! הלוואי והייתי רואה אותם משחקים בקבוצה שלי! אסי בוזגלו הכי תותח, אתה תהנה מהמשחק שלו!