העברות רשמיות בליגה הלאומית 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה, ‏23/5/10.

1. wanted Member

הקבוצה היחידה שיש סיכוי ממשי שתרד היא עראבה,כל השאר יעברו בסופו של דבר..

2. kfiros Member

בכללי אני נגד כל קבוצות "הבליץ" האלה. נבנות מהר מאוד ומתפוררות מהר מאוד..
    עראבה והפועל אום אל פאחם הם רק דוגמאות בודדות להתנהלות כושלת של קבוצות שמחפשות בין רגע להקדם במעלה הליגות ומשקיעות ים כסף בלהביא שחקנים יקרים וצוות עם שם, בלי שיש להן גב כלכלי מספיק חזק ולא רק זה, גם אין להן את התשתית הראוייה כשברוב המקרים הסיבה לכך היא השקעה בדברים לא נכונים (רכש יקר במקום מתקנים ומחלקות נוער). אני לא מדבר בהכללה על כל הקבוצות מהמגזר או קבוצות שבטעות עלו ליגה או שתיים אלא בעיקר על אותן קבוות "בליץ".

אם ג'ת תפתח את העונה בלאומית, סיפור של גג שנה שנתיים עד שהיא תשוב לליגה א' במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב היא עוד עלולה להעלם לגמרי מהמפה..

נערך לאחרונה ב: ‏3/8/10
  3. The best of The best Member

אני לא מדבר בהכללה ולא בגזענות אני מדבר בקטע של עובדות תסתכלו 10 שנים אחורה על קבוצות המגזר ותבינו לבד את ההתנהלות, התנהלות של חוזים כפולים של כסף שאין, הרוב כסף שחור עד שמגיעים לליגות שיש בקרה.
    חוץ ממאזן גנאים שהוא מבחינתי בנאדם פשוט מלך ובאמת גאון כדורגל כל השאר סתם אפיזודות חולפות.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עומרי רון עבר מאשקלון לכפר סבא.

ואני שואל - למה?

5. Don Joan Roman Member

כי כנראה מכבי ואשקלון לא הסכימו בניהם או שעזורי אמר לו שהוא לא בונה עליו אחריי שהוא ראה מה גאוו שווה.

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איי איי אפשר לחשוב מה גאוו שווה. עומרי רון הרבה יותר טוב ממנו, כישרון צעיר שהיה ג'וקר מהספסל והביא לאשקלון עלייה!

ככה זורקים אותו?

7. הפועל_כפר_סבא Member

לפחות מישהו הרוויח מהעניין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. Don Joan Roman Member

אני לא יודע, זו סתם השערה שלי וגאוו שחקן טוב, ראינו מול בית"R שהוא מבין את המשחק יפה מאוד ושיש לו משחק ראש איכותי.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

בסדר. אני בטוח שעומרי רון יותר טוב ממנו, והוא גם ישראלי ולא תופס משבצת של זר.

אני לא מתלהב משחקן על פי משחק אחד. איפה גאוו היה בי"א? מצד שני, עומרי רון הוכיח את עצמו כמה וכמה פעמים בעונה שעברה.

ובכללי - תמיד עדיף ישראלים צעירים ומוכשרים.

10. הרצליה Member

מה ההתלהבות המוגזמת הזו מעומרי רון?, לפני שנתיים הוא היה בהרצליה ועשה הרבה יותר נזק מתועלת, חלוץ ליגה לאומית סביר, לא יותר.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לא יודע מה הוא עשה לפני שנתיים בהרצליה.

יודע שבעונה שעברה הגיע לאשקלון בינואר, כבש 7 שערים כולל שני שערי ניצחון סופר דופר חשובים מול כפ"ס ומול בת ים שבוע אחר שבוע, פעמיים כמה דקות לאחר שנכנס כמחליף.

המשחקים האלה שודרו ואישית מאוד התרשמתי ממנו. אני לא אומר שהוא בדרך להיות החלוץ הבא של ישראל אבל קצת קשה לי להבין למה אשקלון נפנפה את הג'וקר שלה.

12. איתי שכן-טוב Member

עמרי רון ביקש לעזוב! ולא שיחררו אותו! תכלס גם אני לא מבין למה.. יש לנו את אריק גאו היחיד שבולט בנתיים!
    חוץ ממנו אין עוד חלוץ נורמלי. פדידה הוא בדיחה...וערן לוי יותר קשר מאחורי החלוצים ולא חלוץ מטרה..

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/10
  13. Don Joan Roman Member

ערן לוי כל הקריירה שלו שיחק חלוץ מטרה, רק בהפועל חיפה הפכו אותו לפליימיקר, כי לא היה שם מישהו אחר.
    בן אדם שמן כמוהו ועם מסה כמוהו לא יכול לשחק בתפקיד שדורש ריצה וכושר גופני גבוהה, מתאים לו להיות באזור הרחבה ולשחרר פצצה לרשת כי יש לו רגל של תותח.

14. kfiros Member

אני חושב שעוד סיבה לא פחות משמעותית להצלחה שלו בהפועל חיפה זה הסבלנות יתר של שלומי דורה, של יואב כץ וכל השקט והשלווה שהוא מצא בהפועל חיפה ולא קיבל בקבוצות שהוא עבר בהן לפני כן. המצב הזה עזר לו לשחזר את היכולת שלו מראשית הקריירה שדעכה ככול שהסתבך יותר ויותר בבעיות משמעת וחברה בקבוצות השונות.. גם הקהל של הפועל חיפה מאוד אהב אותו והוא הרגיש המון מחוייבות לקהל הזה.

15. כפר סבא נשמה Member

רציתי רק לציין שאגודה קאובינה לא חתם בכפר סבא, הוא רק נבחן ולפי מה שניראה כרגע כפר סבא הולכת לשחרר אותו, מצד שני פטריק דופלה במגעים עם הקבוצה .