בכפר סבא בינתיים החליטו לשחרר את אלירן אסאו שמאכזב באימונים ומי שצפוי להחליפו הוא לא אחר מאשר החלוץ מור גולן שנמצא במו"מ מתקדם עם הקבוצה.
לפי המקומון זמן השרון שי דוד ואגודה קאובינה מתרחקים מהקבוצה. אחרי שהוועדה למעמד השחקן קבעה שניתן לפדות את כרטיסו של שי דוד ממכבי פ"ת תמורת 150 אלף שקל, קיבלו ראשי הקבוצה רגליים קרות ולא בטוח שהם יסכימו לשלם את הסכום. לגבי קאובינה המצב קצת יותר מסובך, משום שהפועל אשקלון טוענת כי היא מחזיקה באופציה להארכת חוזהו של החלוץ ולאחר שהושאל בשלהי העונה שעברה ללוד הוא אמור לחזור אוטומטית לאשקלון. יכול מאוד להיות שהפועל אשקלון תשאיל שוב את קאובינה, אך לא בטוח שזה יהיה לכפ"ס. במקרה של קאובינה, אני מאוד מקווה שהדברים נכונים והוא לא יהיה בכפ"ס, כי אם הקבוצה חושבת ברצינות על עלייה היא חייבת להחתים חלוץ מטרה ברמה גבוהה וקאובינה לא עונה על הדרישות. הסיפור עם שי דוד מאוד תמוה בעיניי, כי ההנהלה כל הזמן מפמפמת שהתקציב השנה יהיה בין הגבוהים בליגה אם לא הגבוה מביניהם, אז איך לעזאזל הם לא מוכנים לשלם 150 אלף שקל!!! עלובים תמורת השחקן הטוב ביותר שלה?! כל הכבוד להנהלה החדשה שהכריזה על החתמתם של שי אהרון, דידי אונגר, אגודה קאובינה ושי דוד, אבל כנראה תישאר בלי אף אחד מהם. גם במידה ובסופו של יום השחקנים כן ישחקו בכפר סבא, ההתנהלות של הקבוצה צריכה להיות הרבה יותר מקצוענית ובהנהלה חייבים להפנים שהפועל כפר סבא היא לא הפועל הוד השרון ומה לעשות שאי אפשר לנהל קבוצה מליגה לאומית כמו קבוצה מליגה ג'. ההנהלה צריכה לעשות שיעורי בית לגבי השחקנים בהם היא מעוניינת ולבדוק אם בכלל ניתן להחתימם, לפני שיוצאים בהצהרות. כדאי להם ללמוד שקודם כל מוודאים שהשחקנים חתומים ומחוייבים לקבוצה ורק אז לרוץ לתקשורת ולא להיפך. אני מאוד מקווה שההנהלה תתעשת ותחזק את הקבוצה בצורה משמעותית בכל מערכי הקבוצה, כי כרגע הסגל בינוני, קצר ואף חלש יותר מהעונה שעברה. ושלא יספרו לי סיפורים שהנחיתו כאן תותחים כעזו, אבינו, אסאו וגונזלס והצליחו להשאיר את אדריכלי העונה שעברה יניב מזרחי וג'ורג' בייסה. הפועל כפר סבא המועמדת הבטוחה לעלייה, נו באמת.
לפי המקומון ידיעות הנגב, אנתוני אביפרקר חתם במכבי באר שבע ויהיה הזר היחיד (ככל הנראה) של הקבוצה. יש לציין שבמקומונים האחרים לא מדווח על חתימה אלא על מגעים בלבד. הקשר הצעיר גיא זגדון, שהיה שחקן מפתח במכבי ב"ש עד שנפצע באמצע העונה, עבר להכח עמידר רמת גן.
תומר קשטן ממשיך לשתף 30 שחקנים במשחקי אימון והיום זה נגמר ב-0:0 בבת ים. נקווה שיוחתם כאן חולוץ זר ברמה גבוהה.
עומר פרץ מצטרף לאימונים במכבי הרצליה, אם הוא יגיע זה יהיה נחמד לעומק, לא יותר מזה. לא צריך להביא אותו בסכום מופרז, אם הסכום יהיה בגבול הסביר, אין שום בעיה.
בביתר ת"א רמלה ממשיכים בהכנות לקראת העונה הבאה: לאחר שדווח כאן על כך שאסי ברזילי ,כפיר אודי , מתי אפללו וישראל זוויטי מתאמנים בקבוצה ועל חתימתו של שרון גורמזנו היום גם הודיעו על החתמתם של מור גולן לשנתיים, דוד ליאני, מתן לוטטי, המגן הימני מתי אפללו והשאלתו של מייקל גרינברג ממכבי פתח תקווה. http://www.one.co.il/Article/162668.html
שמשון עם השלישיה הקדמית,לוטטי,מור גולן וגורמזנו תגרום לכל הגנה בליגה בעיות,בכלל גילרוביץ' בונה שם סגל בפינצטה שנראה טוב מאוד.
מור גולן כבר היה על סף חתימה בהפועל כפר סבא אך ברגע האחרון ההנהלה החליטה לשחרר אותו בגלל שהוא לא עבר את הבדיקות הרפואיות עקב בעיה בברך. בסוף הוא חתם בשמשון..
אני לא מתרשם, שמשון לא תהיה קבוצה כזו טובה כמו שמציירים אותה ואני לא מחזיק בשיט מהמאמן שלהם. כרגע חוץ מהרצליה שעושה רכש מאאאאאאסיבי, בצוותא עם האחות מהשרון (רמת השרון) אין איזו קבוצה מעניינת.