בהחלט,לא לשכוח שגם עידן דוד מלך שערי ליגה א דרום הצטרף אליהם ולדעתי הוא בהחלט יפרוץ העונה ויהפוך לשחקן חשוב במערך של לחמן..תהיה שם בסופו של דבר קבוצה טובה.
מברצלונה לבת-ים?! אוחניו פלאזואלו מולינה (23) קשר התקפי יוצא מחלקת הנוער של ברצלונה, הגיע היום למבחנים במכבי בת-ים. מולינה שיחק עד לפני שנתיים בברצלונה ב (קבוצת המשנה של ברצלונה) ולדבריו הספיק לשחק עם מסי, פברגס , פיקה ועוד. בשנתיים האחרונות התגלגל בליגה השניה והשלישית בספרד.
כנראה הפועל כפר-סבא אוהבת את האקסים של הפועל אשקלון, ואחרי אבי אבינו רן קוגן ואלירן אסאו, החתימה הקבוצה את אגודה קאובינה... אגב, העברת דידי אונגר טורפדה סופית אחרי שאשקלון לא מוכנים לשחרר אותו (ובצדק, שחקן ענק!).. אתמול הוא היה באימון הראשון של אשקלון ואפילו הרמנו אותו על הכתפיים.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
ראיתי אותו במשחקים בבני לוד והוא מאוד הרשים אותי, ום בקרית שמונה הוא התחיל בסדר עם המשחקים באירופה, אבל מאז חלה ירידה קשה ביכולת שלו ובמשך השנתיים האחרונות, הוא בצניחה חופשית.
תשמעו, אם הצלחנו לשקם את רמי חליס ושי דוד (2 שחקנים שבתחילת הקריירה שלהם נחשבו לכישרונות גדולים) ששיחקו בליגה א' לפני שהגיעו אלינו אז אני מאמין שאגודה יהיה עוד פרוייקט מוצלח מבחינת תומר קשטן.
תראה, בגדול הוא שחקן טוב! קאובינה הוא חלוץ מטרה, ואורי מלמיליאן שיחק איתו כשחקן כנף ובגלל זה הוא לא בא לידי ביטוי. אחרי שיוסי רוזן שוחרר, הוא תופקד כקשר אחורי והיה לא רע בכלל, אבל למרות זאת הוא שוחרר. שהוא עבר לבני לוד הוא פתח כחלוץ וכבש נראה לי 7-8 שערים שזה יפה מאוד! בוא נגיד שמכל רשימת השחקנים שהזכרתי, קאובינה הוא היחיד שאפשר להגיד עליו שהוא טוב...
נס ציונה החתימה את המגן הימני מקבוצת הנוער של הפועל תל אביב בן ביטון. בקבוצה טוענים כי מדובר במגן מצוין שיכול להיות בקלות שחקן הרכב בעמדה הזו ומקווים להצליח איתו כמו שהצליחו עם עומר ורד בעונה האחרונה.
אלעד כהן סיים את דרכו במכבי בת ים החלוץ שומר השבת, מושעה החל מיום ראשון השבוע. בהנהלה טוענים כי החלוץ עבר עבירת משמעת חמורה באופן חריג ,שחייבה את הפסקת פעילותו במועדון. יש לצייו, כי הכעס על אלעד גדול עד כדי כך, שחברי ההנהלה והמאמן כלל לא מדברים עם השחקן. הקשר עם אלעד כהן מתנהל דרך עורך הדין של האגודה שי אליאס. נראה כי עתיד החוזה של אלעד בבת-ים, יתדיין בערכאות משפטיות. (הפרטים המלאים יפורסמו ביום שישי "בזמן חולון בת-ים" מעריב). נודע כי נבדקת אפשרות להעביר את אלעד למכבי רמת השקמה מליגה א.
רכבת אווירית של שחקנים זרים בדרך לאיצטדיון העירוני בבת-ים בעקבות ההצלחה עם אקקי מיכושטדזה בעונה שעברה, החליטו בבת-ים להמשיך לנסות את האופציה הגרוזינית. בשבוע הבא ינחתו באיצטדיון העירוני, שלושה שחקנים מגאורגיה שיגיעו למבחנים בבת-ים. מדובר בחלוץ מדיונישויו לבאני מקבוצת פ.צ. אנדיז'ון, בקשר גאגא גוגונשוילי ובשחקן הכנף מיקאר ג'ג'נטי מלוקומוטיב טביליסי. בנוסף ממשיך להיבחן הקשר הספרדי אוחניו פלזואלו מולינה מברצלונה ב. שחקנים נוספים שיגיעו בשבוע הבא הם הליברי גיזי דורבור והברזילאי אדריאנו מרסיאנו קאנו שאיתם כבר הושג סיכום עקרוני. חן מלכה חתם היום במכבי יפו והגיע לאימון כדי להיפרד . שחקן נוסף שהצטרף היום לאימונים הוא אודי כפיר שהתקשה מאוד לעמוד בקצב. צחי תייר ממשיך לקרוע את "השחקנים" ולא כולם עומדים בעומס.
רכבת אווירית גם בנס ציונה...אחרי שהקבוצה נותרה בלי שחקני התקפה ומפאת מצב השוק (הדליל) החליטו בקבוצה לבחון במהלך השבוע הבא 7 זרים. 2 שיגיעו הלילה מבריסל (בלגים) ,בראשון יגיע שחקן מפורטוגל, בשני מברזיל ובשלישי שני רוסים... מונדיאל בקטן. אני כבר אמרתי שאני לא מתלהב מהרכבות זרים האלה, אבל מי יודע אולי יצא לנו איזה צקטיאני ג'וניור באחד המטוסים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx