הוא יותר הזיק לארסנל מאשר תרם לה בשנה האחרונה. נראה שחקן גמור. לא מבין למה ברמן הביאה אותו. שאלקה מתחזקת בצורה מרשימה ביום האחרון של ההעברות. חוראדו שחקן מצויין וכשרוני והונטלאר סקורר שעדיין מחפש את עצמו בקבוצות הגדולות של אירופה. רוזנברג שחקן טוב וצעיר. בשנה האחרונה כמעט לא שיחק אבל הוא יודע להבקיע (וגם להחטיא לא מעט). חבל שככה מתייחסים בברמן לשחקן שנתן להם מיליונים רבים כשהבקיע את השער הדרמטי בג'נואה.
שאלקה מטורפים... אני מנסה לחשוב איפה ייכנסו כל השחקנים האלה, פרפאן המצוין, ראול, הונטלאר, חוראדו, כל אלה בחוליה התקפית אחת... נהדר. לא כתבתי את זה אבל לדעתי וולפסבורג עשו רכש נפלא, קייאר ופרידריך למרכז ההגנה החלש שלהם, דייגו לקישור ההתקפי במקום מיסימוביץ' (אמנם אני מאוד מעריך את הבוסני אבל הברזילאי זה בהחלט שדרוג לדעתי), אחלה קבוצה בונה שם מקלארן.
רכש טוב הוא לא מתכון אוטומטי להצלחה, אבל לשם שינוי הביאו שחקן הגנה. זה אם כבר צעד נבון. גם נחמד שיש הרבה אופציות בהתקפה להכריע משחקים, אנחנו נראים עכשיו קצת יותר כמו קבוצה. עכשיו צריך לתת למגאת' את הזמן לחבר את כל חלקי הפאזל ולראות מה יצא. עיסקת פטריץ' נפלה, סורי לירן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אני מנסה לא להתחבר יותר מדי לשאלקה אחרי קניות מטורפות כמו הונטלאאר וראול וכמובן גוארדדו או איך שקוראים לו. נראה מה שאלקה תעשה בליגת האלופות, בכל מקרה, מקום 2-3 בבית ואיסוף 6 נקודות מהפועל. בקיצור, שערוריה, איך שאלקה תשלם את זה ? מכספי ליגת האלופות שאמורים לכסות את החוב הענק של הקבוצה ? מיסימוביץ' חותם בגלטסאריי כמו שניבאתי, 7 מיליון יורו סכום ההעברה.
תראה, איבדנו כמה שחקני הגנה טובים ומעל הכל את קוראני שרצה לעזוב. היינו חייבים להתחזק ויש גם הכנסה מליגת האלופות שתכסה חלק. רק צריך לקוות שנבחרו השחקנים הנכונים, כי עם סגל חדש אין לדעת. נראה מה מגאת' יצליח לעשות איתם.
עם שני כדורים אפשר הכל ... וכמובן שהקמצנים השוואבים לא איכזבו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx שיש לך אפשרות לקבל שחקן כמו פטריץ' ב 6-8 מיליון יורו אל תתחיל להתמקח ותציע 3.5 מיליון יורו כמו מטומטם, אלא תקנה! משהו בהנהלה צריך לפנות את מקומו, זורקים לי 3.5 מיליון יורו על פאקינג נידרמאייר (נידר מה?!) ומציעים אותו סכום על חלוץ פירסט קלאס כמו פטריץ'. חבורה של הזויים שפוגעים במועדון. כל הליגה התחזקה ושטוטגארט נחלשה. גאוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
שני דברים לסיכום מועד העברות הזה: 1. הרבה שחקנים הגיעו לליגה וחיזקו את מעמדה והוסיפו לה צבע. 2. שזה ברוך השם נגמר, זה מאוס ברמות שקשה לתאר.
בסופו של דבר הופנהיים לא שילמו למה?אין כסף?הצחקתם אותי.....לא היינו נעולים לגבי ראמוס שהוא בסה''כ מפוזר ומחמיצן.אם ראנגניק היה רוצה באמת גם 8 מיליון קטנים עלינו.ועובדה החתמנו את גילפי סיגורדסון תמורת 5.2 מיליון.למה?חחחחחח חכו ותראו למה.....
אולי לכם ולברמן, אבל לא אצלנו בשאלקה. הונטלאר וחוראדו בגיל השיא שלהם וגם הרכישות של וופסבלורג + דייגו רכישות מצויינות ומוסיפות המון כבוד וצבע לליגה.
לירן חכה ותראה תהחתמה של הופניים החתנו כשרון גדול לא כל יום אתה מגיע לבולי בגיל 20 ומקבל תחולצ 11.כל הכבוד למערך הסקאוטינג של ראגניק.מה יתן סירגודסון חכו ותראו.אבל הכי מרשים בהחתמה של TSG זה הגניבה מתחת לאף של ארסנל.ליברפול.יונייטד.צ'לסי.טוטנהאם.וסיטי.5.2 ללא היסוס שמה הופנהיים.עוד החתמות טובות.אלו פוטילו בפרייבורג.ביסלי בהאנובר.גם דייגו יתן את שלו.וסילבסטרה יראה גולים .והחוראדו הזה של שאלקה החתמה מצוינת.גם פלסנר.הונטאלר יושב על דזקו.שטוטגרט וקראמונסי טוב הוא ישחק על המשבצת של גבהרט כנראה.וגטנר וקוזמנוביץ.וטרש.ואיאבי החדש [לירן ציין אותו].כל האופציות מלבד אחת איפה הקשר האחורי הקלאסי של השוואבים חח.אין אין הדרך לשער סרוגה בשושנים אין לי עליי לוח משחקים מעניין מי הולכת להנות מכך מחזור הבא.המחזור הבא שאני ומחכה לו כבר יתחיל בשישי עם שידור כמובן.הופנהים ושאלקה עם דיק.פלסנר.חוראדו והונטלר.ואגב באיירן לא צריכה החטמה התחת הוא ההחתמה הכי טובה. ונ'ב אחרון שקבוצה רוצה שחקן מסוים ונדרשת לשלם כפול.ואח''כ נדרשת להוסיף מיליון או שתיים.אבל בסוף מחתימה שחקן בעלות מעל מה שנרשה קודם על ידיי הפריץ.מה זה אומר?התשובה בתחילת הדברים.ותחשבו חחחח בייי מתוקים
גם אני כאן עם לירן. לא הגיע שום כוכב אמיתי לליגה הקיץ. אמנם ראול זה שם גדול. אבל בכלל לא בטוח שהוא עדיין גם שחקן גדול. הונטאלר לא כוכב, אלא מגיע ככישלון ממילאן. הוא הרי בכלל לא רצה לבוא לגרמניה גם בעונה הקודמת. הוא פשוט הבין שבמילאן הוא ישחק אפילו עוד פחות ממה שהוא שיחק בשנה שעברה (שגם זה לא היה הרבה), דייגו בא אחרי כישלון ענק ביובה (ולמען האמת גם בברמן הוא לא היה הצלחה גדולה), חורארדו אולי שחקן טוב (או אפילו מצויין) אבל בטח לא כוכב וכן הלאה. מצד שני, איבדנו שני שחקנים ענקיים מנבחרת גרמניה, את מלך השערים הגרמני ואת מיסימוביץ' שהיה הצלחה גדולה בוולפסבורג. (דרך אגב, קוראני רצה לעזוב כי לא מצאו כסף לשלם לו את המשכורת שהוא קיבל עונה קודם לכן ולא בגלל שלא רצה להמשיך בשאלקה). ובפן האישי - הליגה הוציאה השנה 160 מליון יורו על שחקני חיזוק. באיירן לא הוציאה אגורה. ואם כבר, אז להיפך היא עוד הכניסה קצת כסף.