העברות אחרונות בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Yeste, ‏19/5/05.

1. Riki Member

אני הולכת להגיד לך משהו יכאב לי מוות להגיד את זה
    אני יתרץ בכך שאני לא מתפקדת טוב בשעות הבוקר
    אבל לא נכון בארסה שיחקה יפה והגיע לה

2. Raulmadrid Member

וגם כשלא הופעל לחץ ממשי היא קטפה את הנקודות, ובקיצור, היא קטפה נקודות לאורך כל העונה, כמו כל קבוצה שזוכה באליפות. חוץ מזה, ריאל הפעילה לחץ ממשי (לדעתי הוא לא היה ממשי בתאכלס, אבל מבחינת פער נקודות יבש הוא כן) בשלבים לא מעטים בסיבוב השני.

תגידו שהיה פחות לחץ על בארסה, זה לגיטימי, אבל מכן ועד הילוך שני הדרך רחוקה. במחצית השניה בריאזור אני ראיתי בארסה בהילוך חמישי ובפול גז, כנ"ל נגד בטיס ב3-3 ובעוד משחקים. הילוך שני היה רק בשני המשחקים האחרונים מטעמים מובנים.

ליכולת פחות טובה או לאי מיצוי כל הפוטנציאל לא קוראים הילוך שני...

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/05
  3. Max Member

איי, הצביעות...

רייקארד היה מעוניין בפאטיסטה אבל בגלל בעיות כלכליות לא הצליח להביא אותו לקאמפ נואו, איפה בדיוק באפטיסטה היה משחק בברצלונה? במקום דקו? במקום צ'אבי? במקום אטו? אבל אם הוא היה מגיע, כל אוהדי ברצלונה היו יוצאים בחגיגות והיו מוצאים לו מקום בהרכב.

לעומת זאת, כשהוא מגיע לריאל מדריד למשבצת ריקה לחלוטין בעמדת הקשר השמאלי ביהלום, ריאל עושה רכישה מיותרת.

בארסה כבר שנתיים מעוניינת ברוביניו וחולמת עליו, כשהוא מגיע לריאל מדריד, הוא מיותר.

חלאס, לא נמאס?

כולם בכו על חוסר המלחמה במרכז המגרש של ריאל, על החיסרון בדם חדש, על הגיל המתקדם בקבוצה, מביאים את באפטיסטה בן ה23, שחקן שעונה על כל הבעיות האלו, אבל עדיין מתלוננים.

מי שראה את ריאל מדריד העונה, יבין שדווקא ההתקפה הייתה החלק היותר אנמי שלה, למרות כל השמות, הם לא הצליחו לתפקד, הביאו את רוביניו שיכול להביא את המימד הנוסף בריאל, כמו שרונאלדיניו מביא בבארסה (ולא, אני לא משווה בינהם עדיין, אבל שניהם שחקנים טכניים שבהברקה אחת משאירים שחקן מול שוער), ועדיין בוכים על החתמות לא מקצועיות.

אואן יעזוב, הבאתו מראש הייתה טעות כשמוריינטס יושב על הספסל. פיגו יעזוב, יש ריענון שורות.
    החתמות לא מקצועיות? בוא נראה את ההחתמות של ריאל בשנתיים האחרונות:
    סמואל, וודגייט, אואן, גראבסן, דיוגו, גארסיה, רוביניו ובאפטיסטה.
    מתוכם, השחקן המיותר היחיד הוא אואן, סמואל וודגייט התגלו כפלופים, אבל הובאו כבלמים מהשורה הראשונה בעולם שהיו אמורים לפתור את בעיית ההגנה של ריאל, אז על מה הטענות שלכם?

לא, אני לא תמים, שני הברזילאים לא יפתרו את כל הבעיות במדריד, צריכים לפחות עוד בלם אחד וגם מגן שמאלי מחליף לא היה מזיק, כמו כן צריכים להיפטר מהשחקנים המיותרים (אואן, פיגו, למרות שאת האחרון הייתי משאיר במקום בקהאם אם זה היה נתון להחלטתי), אבל הרכישות האלה באמת מחזקות את ריאל והופכים אותה לקבוצה מאיימת. עכשיו הכל תלוי בלושמברגו, שלא הסתנוור מהרכש וכבר טען שצריכים להביא עוד שחקנים. אם הוא יצליח לחבר את כל השחקנים, להוריד את האגו, להוציא מכל אחד את המיטב וליצור קבוצה מאוזנת במדריד, אוהדי בארסה יבכו הרבה העונה, אם לא, אנחנו נחכה ליולי הבא...

4. Yeste Member

המארקה מפרסם שראסינג סאנטנדר החתימה את קלבר ,החלוץ הברזילאי בן ה 21 של דינמו קייב שהיה כוכב ענק בברזיל ואף שיחק בנבחרת הצעירה.
    למי ששכח,ראסינג כבר רכשה את ויטולו,פליפה מלו(שני שחקני נבחרות ספרד וברזיל עד גיל 21),אוסקר סראנו ,סטפן דלמאט , אחיו הצעיר מלאנס ,וילפרד דלמאט ואת בוטונלי ,הבלם המוכשר בן ה 20 של סאן לורנצו.

בניון בהחלט עשה קפיצת מדריגה כשעבר לקבוצה שסיימה אשתקד במקום ה 6 בליגת קוקה קולה.
    בהצלחה עם טדי בוי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

סביליה קרובה להתחים את 'פרד',החלוץ הברזילאי בן ה21 של קרוזריו שכבש בעונה האחרונה 30 שערים ב 37 משחקים.
    http://www.cruzeiroec.com.br/blog/fred.Xxx

5. eman Member

מלים כדורבנות למרות שאוואן יכול להיות שחקן הרכב לגיטימי בכל קבוצה בעולם,כולל ריאל

6. Yeste Member

http://www.villarrealcf.es/fotografias/1122901882.Xxx
    הגלקטיקו החדש של הצוללת הצהובה
    http://www.marca.com/fotos_primera/realmadrid/baptista_presentacion050801.Xxx
    מתאים לו האמת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

7. Stuck In D Pen Member

אין ספק איזה ליגה היא הכי דומיננתית בשוק העברות.
    לגבי טאקינארדי אני לא מבין מה צריך אותו סך הכול שחקן אפור בן 31 מיותר לדעתי

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן שהורס התקפות כמו כלום. הבעיה שהוא הורס אותן לשני הצדדים. אגב, ישלו בעיטה
    מאוד מרשימה מרחוק. שחקן לא רע בכלל, ומתאים לוויאריאל.

9. city Member

ויאריאל הרוויחה שחקן מצוין ועוד בזול.
    לטקינארדי הייתה עונה מצוינת לפני שנתיים (שיובה הגיעה לגמר האלופות והפסידה למילאן). הוא היה בהרכב כל העונה בקבוצה שלקחת דאבל באיטליה והגיעה לגמר האלופות, זה כבר מראה על יכולתו הגבוהה. בעונה אחרי זה הוא נאלץ לשחק ללא דאוידס לידו ולכן היכולת שלו ירדה.
    אני חושב שטאקינרדי צריך שחקן קישור אחורי דומיננטי לידו, ואז הוא מציג את היכול הטובה ביותר שלו.

10. Bensh Member

כשאתה משחק בליגת האלופות אתה צריך גם את השחקנים האפורים האלה.

11. Joel Gion Member

פשוט מאוד. טאקי יהרוס התקפות ,ריקלמה יבשל ופורלאן ופיגרואה יכבשו. גם את העבודה השחורה מישהו צריך לעשות, ואין הרבה שעושים אותה יותר טוב ממנו.

12. Yeste Member

בדיוק כמו בעונה שעברה .
    הבדל היחיד הוא בהחלפה של בטגליה בטקינרדי .
    ------Senna-----
    Tacchinardi----Sorin
    ------Riquelme----
    Diego Forlan--Figueroa

13. The North Stand Member

לפרוטוקול, יובנטוס כבר עשור לא ראתה דאבל באיטליה.

14. Joel Gion Member

לפרוטוקול, טאקי היה שותף להישג בפעם האחרונה שזה כן קרה (94/95 וזה היה בעצם טרבל אם מחשיבים את הסופר קאפ).

ולא מזמן קראתי שאריגו סאקי הוא זה שבעצם עמד מאחורי ההעברה הזאת. למישהו יש משהו להרחיב על העניין?

עריכה: הבנתי במה מדובר. אריגו סאקי היה זה שבעצם שכנע את טאקינרדי לעבור לויאריאל, סיפר לו שמדובר בקבוצה צעירה עם שאיפות ושחקנים מעולים ו"בקבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי יפה בספרד בעונה הקודמת".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/8/05
  15. Yeste Member

ויאריאל החתימה את יאן קרומפנק , המגן הימני של נבחרת הולנד וAZ אלקמר,ל 5 עונות.
    אברטון בבעיה רצינית עכשיו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    http://www.plein.nl/~anp2/ANP/SPORT/Kromkamp-50412.onlineBild.Xxx