טבז בכלל בקורינתיאנס והוא לא קשור לביאנצ'י איזה 3? פויול ו-? פרדיננד יכול להועיל מאוד (אולי לא בתג מחיר כמו שפורסם, אבל הוא שווה את ההשקעה, בארסה צריכה שחקני הגנה ברמה יותר גבוהה).
השמועה באל-מונדו דפורטיבו מופלצת. בארסה לא תרכוש ולא חשבה לרכוש את טורס/הנרי/אדריאנו/רוד ואן-ניסטלרוי. בארסה כן חשבה וחושבת על קניית בלם, אבל אחז זול ואיכותי כמו גאבי מיליטו, שיצטרף לרוטציית בלמים עם מארקז, אדמילסון (אחלה בלמים) ואפילו אולגוור, שלמרות המשחק מול ויאריאל מציג יכולת טובה בחצי השני של העונה.
אולגר בלם גדול! הוא התחיל את העונה בלי צפיות ממני ותראה איפה הוא עכשיו אולגר עוד לא ברמה עולמית אבל הכוונה שלך היתה מרקז פויול ואולגר? אולגר יהיה בשנים הקרובות בלם ברמה עולמית... אגב, מישהו יודע מאיפה הוא בכלל? איפה הוא שיחק לפני ברסה ואיפה הוא נולד???
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx הבחור כבר בן 25. הוא לא יהיה יותר מבלם וואקום אף פעם.
בינתיים ביום ראשון, אריגו סאקי קפץ למגרשה של הקבוצה השלישית של מדריד, חטאפה, כדי לראות שוב את סרחיו ראמוס בפעולה, נגד המקומיים. אני כל כך רוצה שהוא יישחק אצלנו, רק דל נידו האפס הזה בטח ידרוש עליו סכום אסטרונומי ולא ריאלי עבור שחקן צעיר שכזה. ד"א, אם פרז יביא באמת את בופון במקום קסיאס (יש שמועות על זה, אבל אני בטוח ב-99% שאלה שטויות), אז הוא ללא ספק הדבר הכי גרוע שקרה לריאל מדריד מאז נוסדה. בינתיים דייגו לופז, שוער ריאל מדריד ב', יהיה השוער המחליף לעונה הבאה. אני לא יודע עליו הרבה, אבל אני מקווה שהוא יהיה מוצלח כשנצטרך אותו. אף פעם אני לא אשכח את ההצגה של סזאר וקסיאס בגמר ליגת האלופת נגד לברקוזן. כן, זו הייתה הצגה.
השמועות לגבי בופון כבר הפסיקו מזמן. אין לי ספק שאיקר יחתום על חוזה חדש כבר בקיץ, וכל סיפורי בופון היו רק הנפצה של הסוכן שלו לקראת המו"מ על החוזה החדש. לגבי השוער המחליף, אז גם אם דייגו לופז לא יהיה טוב נוכל להשתמש בשוער השלישי(שעתיד להיות השלישי), קסיאה. לפי הבנתי הוא שוער מוכשר בטירוף. לגבי ראמוס, סעיף השחרור שלו עומד על קצת פחות מ30 מיליון יורו, ולדעתי למרות שזה אולי סכום קצת גבוה מידיי עבור שחקן צעיר, ישתלם לנו בהחלט להוציא עליו סכום כזה. הוא הפויול הבא.
פרז לא יישלם על ראמוס 30 מליון יורו כשהוא יכול להביא את טוטי למשל, שחקן שמוכר חולצות, בסכום כזה פחות או יותר (בהנחה שרומא צריכה כסף עכשיו). סביליה יודעים לשמור על השחקנים שלהם. יהיה קשה מאוד להוציא אותו מהם. הלוואי. הוא פשוט תותח, גם מבחינה התקפית, ככה שיש לו יתרון על פויול.