לא מדוייק, מצויין שם רק שבטיס מוכנה לשלם 10 מיל יורו על ד'אלסנדו, שמצידו ישמח למהלך, ראשי וולפסבורג כמובן מתנגדים בתוקף לשחרור, מה עוד שבימים הקרובים יוזרמו להם כבר 10 מיל היורו מעיסקת פטרוב שככל הנראה נסגרה, רק החותמת עוד חסרה! סוף סוף!!!!!!
לא ראיתי שעדכנו, אבל אנצו מארסקה שיובנטוס החזירה מפיורנטינה כבר הספיק להמכר לסביליה תמורת 3 מיליון יורו. אני מניח שיובה הרוויחה מהסיבוב הזה אבל זה לא המקום להתדיין על כך. סביליה זכתה בשחקן צעיר מוכשר נוסף.
אני זוכר את מארסקה בתור פוטנציאל לא ממומש, הוא קשר אחורי או חלוץ לא? בכל מקרה שני התפקידים מאויישים בסביליה.
תסביך פטרוב נכנס ככל הנראה לסיבוב האחרון: כלי התקשור בגרמניה וספרד מדווחים שהעסקה הושלמה, אבל הזאבים ממשיכים להכחיש, עד מתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ?
אנזו מרסקה משחק בכל עמדה בקישור האמצעי (קשר אחורי, מרכזי ולפעמים גם התקפי). שחקן נפלא, אני מאוד מצטער על זה שהוא לא קיבל צ'אנס אצל קאפלו.
עידכונים: -גוטי נמצא בתוכניות של אתלטיקו מדריד : The red-and-white club knew that Guti does not want to continue in the Real Madrid there was a contact between the red-and-white company and the representativ of the player, Athleti search a midfield player and Guti inserted in the profile. -אלבס החתימה את ג'ון אלואיסי מאוססונה. -קלברסון ופלסנטה מתקרבים לסלטה ויגו . -לוקס קסטרומן,שחקן השנה בליגה הארגנטינית, אמור לחתום בימים הקרובים באספניול. אגב,באפטיסטה עדיין לא סגר בארסנל ,זה מתקרב ... אבל זה עדיין לא סופי .דל נידו שוב דחה את ההעצה בסך 20 מיליון אירו שהם התכוונו לשלם עליו.נכון לעכשיו, הוא שחקן של סביליה.
וזה כנראה אומר שחואנפראן יישאר עוד עונה בריאל מדריד\ב',אלא אם כן הוא ירצה לעבור לקבוצת תחתית או לאנגליה. אספניול הולכת להאבק על הצ'מפיונס בעונה הבאה .קסטרומן ,זבלטה ,קוסטה ,ריירה,חופרה והחלוץ שלוטינה מבטיח(סביולה?),משהו טוב קורה בקבוצה הקטנה של ברצלונה.
אספניול ויתרה על מלך השערים שלה. חשוב להסתקל גם מי עוזב ולא רק מי בא. :aaarofl: גוטי הכי מדרידיסטה מכל המדרידיסטס. לריאל היתה החוצפה לבקש את פריאה במקום גוטי, אבל במדריד אין פראיירים. שינסו בפרובינציה. אם ביאנקי יבקש חיזוק נוסף, זה יקרה רק אחרי שהוא יבחן את הסגל הנוכחי במשחקי הרעים באנגליה.
ויאריאל מעוניינת בכריסטייאן פאולסן משאלקה 04! בינתיים לא הצילחו הצדדים להגיע להסכם על העברת הדני הבין לאומי לספרד!
סביליה כבר מתכוננת לזמנים של אחריי בפטיסטה עם יש משהו בידיעה הזה, הייתי אומר שתהייה לסביליה קבוצה מרתקת ביותר!