אנזו מארסקה בן ה- 25 בדרך מיובנטוס לסביליה. http://www.diariosport.com/vivo/recursos/fotos/foto_117238_CAS.Xxx מארסקה היה מושאל לפיורנטינה.
מרסקה לא היה מושאל מיובה, אלא היה בעסקת 50-50. פיורנטינה הפסידה במכרז והפסידה גם בדרך את מיקולי וקניילי. ליובה.
אבל רק קייליני נשאר,מוג'י שמח שמרסקה ומיקולי אצלו בגלל שככה אפשר לעשות הרבה יותר כסף מאשר להפסיד במכרז.
אני יכול לתאר לעצמי שאתה אוהד אינטר... עם כל הכבוד לאדריאנו- ויש כבוד. אני מאמין שעוד כמה שנים הוא יהיה החלוץ הטוב בעולם. אבל היום רונאלדו יותר טוב ממנו בהרבה! ואני חושב שאין מה לדבר. אז מילא לעשות חילוף בין רונאלדו לאדריאנו, שאז אינטר תרוויח עכשיו, ועוד כמה שנים ריאל תצא מורווחת. אבל להוסיף עוד 50 מיליון?????????????? ריאל משוגעים אם הכתבה באמת נכונה... ואני בטוח שלא! ריאל יודעים שרונאלדו וקאסיאס הם נקודת האור היחידה שיש להם, שתי השחקנים הכי טובים אצליהם היום. רונאלדו הבקיע בעונה שנחשבת אצלו חלשה 24 גולים(!), וזה נחשב חלש אצלו! אצל אדריאנו אז תהיה חתיכת עונה, להבקיע 24 גולים. וכשרונאלדו מבקיע רק 24 גולים, כולם כבר מספידים אותו. חברה, אני הייתי מסכים לחילוף כזה רק אם חוץ מאדריאנו אינטר תשלם עוד איזה 10 מליון, ולא שריאל תשלם 50 מליון... כתבת שווא! רונאלדו היום עדיין החלוץ הכי טוב בעולם! (אגב, הוא הבקיע בסוף העונה של ריאל 8 שערים בחמישה משחקים, אדריאנו היה חולם לזה!)
שום הלוואי ושום נעליים, 0.01% שאדריאנו יהיה בריאל. זה בערך כמו הסיכוי שקובי מוסא יחתום בריאל. יותר ריאלי שרונאלדו יחזור לסאן סירו וישתף פעולה עם אדריאנו במה שנראה כחוד המפחיד בתבל.
עידכון: אתלטיקו מדריד: קרלוס בינצ'י(מאמן),חואן ורלה(מורסיה),מקסי(אספניול),קז'מן(צ'לסי),פטרוב(וולסבורג),ארסימנדי ,דה מורל וגאבי(חזרו מהשאלה) סארגוסה: אוורטון(דורטומונד),סרחיו גרסיה (ברצלונה),סאזר(ריאל מדריד). דפור': חואקין קאפרוס(מאמן)דה ג'זמן(האנובר 96),חואנמה(ראסינג) ברצלונה: ון בומל(פ.ס.וו),סנטי אסקרו(בילבאו) ריאל מדריד: פאבלו גרסיה (אוססונה) ודיוגו(ריוור פלייט) ולנסיה: פלורס(מאמן),אדו(ארסנל),קלייברט(ניוקאסל),חוסה אנריקה(לבנטה),רגיירו(ראסינג),דויד ויאה(סארגוסה) ולואיס מורה(לבנטה). בטיס: ריוורה(לבנטה),סיסקו(ולנסיה),נאנו(חאטפה),חאנלו(נומנסיה),ד'אלסנדרו(וולסבורג) בילבאו: מנדליבר(מאמן),זוביורה(סוסיאדד),אקספוסיטו(אוססונה),טרנטינו,איגור אנגולו,בורדס ואזקורה(חזרו מהשאלה) אספניול: אדוארדו קוסטה(מרסיי),ריירה(בורדו),חופרה(לבנטה),זבלטה(סן לורנצו),כרלוס גרסיה (חזר מהשאלה) ויאריאל: ברבוסה(בנפילד),ולנסיה(נאסיונאל),ריקלמה (ברצלונה),כריסטיין פאולסן(שאלקה 04). סביליה: ראמוס(מאמן) ,לואיס פאבינו(פורטו),אנזו מרסקה(יובנטוס),(ג'ליו בפאטיסטה נמכר לארסנל תמורת 23 מיליון אירו) סלטה: (חורחה לרנה,אתלטיקו),אסטבן(סביליה),קלברסון(יונייטד) חאטפה: שוסטר(מאמן),דויד סילבה וחיימה גבילן(השאלה מולנסיה),גויזה(סיוטד דה מורסיה),אלברטו(מאלגה ב' ,השאלה),לואיס גרסיה(סארגוסה),פרדס(ריאל מדריד ב'),פאנוביץ'(אתלטיקו מדריד) ונאנו(אתלטיקו מדריד). מאלגה: הידלגו(טנריפה),נאצ'ו(חזר מהשאלה),סלבה(ולנסיה),מוראלס(אוססונה),אוצ'ה(רקראטיבו) ופאבלו(איפסוויץ') מאיורקה: קומה(חזר בהשאלה),טוני פרטס(בטיס),דליבסיץ'(חזר מהשאלה)בורחה(ריאל מדריד), ופרננדו נאברו(ברצלונה) ראסינג: קסקרו(סביליה),ויטולו(טנריפה),מלו(מאיורקה) ודלמט(אינטר מילאן) אלבס: פלגרינו(ליברפול),חאנדרו(סלטה),חואניטו(מאלגה),ווסלי(פנפיל),הנרי(בלנסס) ופולי(מיורקה). אוססונה-(ריקרדו,יונייטד),רומאו(מאיורקה) .קדיז (אסטיינוף,השאלה מולנסיה)
האמת שאני אוהד ריאל,וכמה שאני אוהב את רונאלדו ותופס ממנו שחקן ענק אני מעדיף את אדריאנו בקבוצה דבר ראשון הוא צעיר ממנו והוא כמו שאמרת הולך להיות אחד החלוצים הטובים בעולם אם לא הטוב שבהם דבר שני אדריאנו כבש 24 גולים למרות שהוא היה פצוע לא מעט משחקים.אני מסכים אם על מה שאמרת על רונאלדו אבל אני מעדיף שחקן שיוביל את הקבוצה בעתיד... ושאלה לי אליך יסטה,דאלסנדרו מאה אחוז בבטיס?
בפטיסטה לא החליט להישאר כדי לקבל אזרחות ספרדית? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx