העברות אחרונות בספרד

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Yeste, May 19, 2005.

1. Jose Mourinho Member

יכול להיות שצ'לסי מסתובבת שם, גם מנצ'סטר יונייטד בתמונה, אבל ההצעה הכי רצינית לגביו ביינתיים הגיעה מארסנל

2. תונל Member

ברור שהוא לא אמור ללכת לקבוצה שבה אין לו מקום מובטח בהרכב, במצב כזה באמת אין לו מה לעזוב.
    אבל לדעתי יש לו מקום בהרכב של כמעט כל קבוצה גדולה, והשאלה היא למה הוא מעדיף לשחק בקבוצה שבה הכל תלוי בו, כל השמירה מתרכזת בו, והוא צריך גם לבנות התקפות וגם לסיים אותן, כשבקבוצות אחרות יהיה לו יותר חופש וגם מי שיספק לו את הכדורים (נכון לעונות האחרונות, פחות נכון עכשיו עם כל ההתחזקות של אתלטיקו).

Last edited: Jul 6, 2005
  3. Barcik Member

לא יודע, תונל. אני תמיד טענתי שטורס צריך לעזוב, אבל הצעדים שלהם בקיץ הזה שכנעו אפילו אותי. בעיקר, השינוי בעמדת המאמן. אחת מהבעיית הגדולות עם מאמני אתלטיקו האחרונים הייתה שטורס הפך להיות יותר גדול מהמועדון, ולכן המאמנים לא יכלו לאמר לו כלום. לא נראה לי שעם ביאנצ'י הבעייה הזו תשוב.

4. תונל Member

מה בדיוק המאמנים היו צריכים להגיד לו ולא יכלו כי הוא היה גדול מהמועדון? היו לו בעיות משמעת בכלל?
    הוא היה גדול מהמועדון כי הוא פשוט היה בכמה רמות מעל כל שחקן אחר, ובלעדיו הם היו קבוצה הרבה הרבה פחות טובה.
    גם אני מעדיף לראות עוד קבוצה גדולה בספרד, ולכן אני מקווה שאתלטיקו תתחבר לאחת כזאת. אבל אם זה לא יקרה- לטובתו ולטובת הנבחרת כדאי לו לעזוב.
    בכל מקרה העונה הוא כבר לא יעזוב, אז רק נשאר לראות אם הקבוצה תצליח לשדרג את עצמה לרמה שלו, ולהיות פקטור במאבק האליפות (יכול לקרות בשנים הקרובות, לא חושב שכבר בעונה הזאת).

5. Barcik Member

שום בעיות משמעת. אבל כשאתה אליל, נכס, גיבור והשחקן המצטיין, קשה למאמן כמו פרננדו לאמר משהו. זוהי אחת הסיבות העיקריות שטורס לא השתפר בעונה האחרונה - לא היה מי שילמד אותו.

6. Barcik Member

לואיס פביאנו יצטרף מחר לסביליה. רכש טוב.

7. Yeste Member

ארסנל מציעה 15 מיליון אירו על ג'ליו בפטיסטה.

8. eman Member

מישהו יודע אם לריאל יש עוד שחקנים שהם רוצים לקנות בתכנון לעונה הבאה?
    ג'רארד כנראה נשאר בליברפול,סמאול כנראה עוזב לאינטר,ופיגו לא עוזב בנתיים...
    מה יהיה?

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

פביאנו רכש טוב? הוא התגלה כאוברייטד לחלוטין בקופה אמריקה אחרון, והיה כשלון מוחלט בפורטו. בכל זאת, צפו שהוא יגיע לריאל מדריד, והוא נוחת בסביליה (כן, אני יודע שהם קבוצה טובה - ריאל, הם לא).

10. Yeste Member

חאבי פואגו ,אחד הכישרונות שהכנסנו לדיון ההוא, עבר לפ.ס.וו אינדהובן.

ועוד חדשות:
    -חורחה לרנה ,הקשר הצעיר שהגיע לפני שנתיים לאתלטיקו מלאס פלאמס כהבטחה גדולה -"הולארון הבא" לפי חסוס חיל ז"ל,עבר לסלטה ויגו .הוא מצטרף לגויירה,שחקן סגל נבחרת ספרד שעבר לקבוצה הגליסיאנית מויאריאל.חואנפראן מריאל גם כן קרוב לעולה החדשה.
    -אספניול צפוייה להציג השבוע שני שחקנים נוספים שייצטרפו לאדוארדו קוסטה שכבר חתם -אלברט ריירה מבורדו ופאבלו זאלבטה מסאן לורנצו.
    והידיעה הכי מעניינת היום בספרד-אנדרס ד'אלסנדרו אמור לחתם בימים הקרובים בדפורטיבו לה קורוניה ! לפי המארקה,לנדריו כבר סגר את העיסקה עם הסוכן של השחקן ונציגי קבוצתו ,וולסבורג.

11. Barcik Member

אני חושב שכל ההייפ סביבו בקיץ שעבר, עם בארסה שמאוד רצתה אותו וכו', עלו לו לראש. עכשיו, לאחר עונה לא טובה והנמכת ציפיות, הוא יכול להצליח בלי לחץ מיותר על הראש.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ואני עוד פעם שואל, מה יש לריאל נגד הספרדים? למה פבלו גרסיה הכסחן ולא פואגו, אחד המצטיינים ביחד עם חואן ולרה במשחקים הים-תיכוניים באלמריה. אגב אף נציג של ריאל בנבחרת הזאת לעומת 5 של אטלטיקו. הנה אחד מהם, מנו:
    http://www.almeria2005.es/galeria/..%5CImagenes%5CJuegos%5CGaleria_dia%5Cdia3%5Cimg-0010.Xxx
    הסרטים של קולאמביה טריסטאר מוקרנים בבתי הקולנוע של אנריקה סרסו, נשיא אטלטיקו. רווח כפול של סניור סרסו.

Last edited: Jul 6, 2005
  13. תונל Member

גם אם זה נכון, זאת לא הבעיה. גם בסוף העונה הקודמת וגם בסוף העונה הנוכחית הוא שווה הרכב כמעט בכל קבוצה גדולה (אולי חוץ מצ'לסי). הבעיה היא בקבוצה שמסביבו, לא בו- האפשרות הכמעט יחידה שהוא יציג יכולת לכאורה יותר טובה מהנוכחית, היא שהוא ישחק בקבוצה יותר טובה.

14. eman Member

תונל אתה לא הולך לישון?בחמש וחצי כותב הודעה

15. barakrom Member

זה רק מראה כמה הוא נאמן לפורום. צל"ש מאחיך שנוהג לחרופ בשעות האלה. :aaa025: