http://www.marca.com/fotos05/atletico05/kezman_aeropuerto_madrid2806.Xxx קז'מן נחת במדריד. לירן רוזנר: איך שהדברים נראים כרגע פטרוב ישאר בגרמניה, אני חוזר על מה שאמרתי לפני שבוע, וולפסבורג הוציאו הודעה רשמית, בה הם הצהירו שפטרוב נשאר מאחר ומדריד הציעה 8 מיל יורו ואילו ה"זאבים" דורשים 12 מיל פטרוב יהיה באתלטיקו בעונה הבאה .קודם כול, הוא כבר ביקש מוולסבורג לעזוב ,אין להם הרבה ברירות אלא לשחרר אותו . סטויצקוב כבר אמר שהוא דיבר איתו, ובשיחה בינהם שניהם הסכימו על כך שהוא חייב לעבור לאתלטיקו ולליגה הספרדית. אני מניח שמתישהו אתלטי יוסיפו עוד 2 מיליון להצעה הראשונית שנדחתה.
מעניין מאוד לראות איך הוא ישתלב באתלטיקו , יכול להיות שבאמת בצ'לסי הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות . הערכה שלי בשנה הבאה אתלטיקו תסיים בין מקומות 3-5 .
יכול בהחלט להיות, בגלל זה אמרתי כרגע, הולגר פאך המאמן החדש של וולפסבורג נלחם כדי שפטרוב ישאר. גם דאלסנדרו אמר שהוא עוזב, אז נסע פאך עד לארגנטינה בשביל לשכנע אותו להשאר בוולפסבורג והצליח, את אותו הדבר רוצה פאך לעשות עם פטרוב,רצונו של פטרוב לעבור לאתלטיקו מדריד ידוע לכל, אבל המועדון שלו מתנגד בתוקף בינתיים לפחות
בואו גם נזכור שלאתלטיקו כבר יש הגנה מצויינת, עם לואיס פראה ופאבלו איבנייז, בלמי נבחרת קולומביה וספרד בהתאמה. בהחלט בינאצ'י בונה משהו טוב.
פטרוב לא יכול להישאר בוולפסבורג. על המאמן החדש נודע לו מעיתונים, את מועד תחילת האימונים הוא מצא באינטרנט. הגרמנים לא רוצים את פטרוב, הם רוצים את הכסף. וביאנקי רוצה קשר אחורי מהסוג של סוסה, אבל אם פטרוב מגיע, סוסה יהיה הזר הרביעי.
כוכב המונדיאל עד גיל 20, לאו מסי, העריך את חוזהו בבארסה עד 2010, וסעיף השחרור שלו הוקפץ ל- 150 מיליון יורו! http://www.diariosport.com/vivo/recursos/fotos/foto_114758_CAS.Xxx מה דעתכם? יהיה לו מקום בסגל? יושאל?
לא יודע, ומה עם אטו? ומה עם החלוץ חוד יחיד המצליח... זה דילמה בשביל בארסה..., נראה לי שמסי יישב הרבה העונה על הספסל.
נראה לי שעדיף להשאיל את מסי לעונה אחת כדי שיתבשל קצת ויצבור ניסיון, בקבוצות כמו אלאבס או סאנטאדר הוא יהיה שחקן קבוע בהרכב. לדעתי ברסה יכולה רק להרוויח מזה!
אני כבר מזמן הפסקתי להאמין בתיאוריית ה-"נשאיל אותו לעונה והוא יחזור אלינו כשחקן ממוצה פוטנציאלית". עדיף להשאיר אותו ולתת לו לפתוח פעם ב.. בקיצור - מה שהוא עשה העונה. זאת הדרך היחידה להשתפר. מה אטו קשור? מסי לא חלוץ מטרה. אטו לא רלוונטי.
צודק ,תשאלו את ריקלמה ,סביולה ,ועוד כמה מסכנים שהבטיחו להם עתיד ובסוף זרקו אותם לכלבים ,ריקלמה איכשהו מצא בית ,סביולה בחיפושים ,למישהו יש משהו להציא?