מה דעתכם אל הרכישה של ולנסיה - דויד וילה? ניראה לכם שהוא יצליח? יש לו יותר שערים מטורס, וילה הוא שחקן מסראגוסה ניראה לי. לדעתי וילה יעזור לנו מאוד בקבוצה, גם מהבחינה שהוא צעיר, וגם מהבחינה שהוא מבקיע הרבה גולים, וכמובן מההזמנה לנבחרת. אז מה דעתכם?
מאיפה יש לארסנל את הכסף, בקרוב גם רוביניו(20 ומשהו מיליונים יורו) ואלקסנדר חלב(15 מיל) , אברהמוביץ עוזר גם לתותחנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ?
לא ניראה לי כי אם נגיד "Casillas" אז זה אמור להיות ככה קסייאס אם שני י' בקיצור זה ניראה לי וילה אבל עזבו להתווכח עכשיו נחזור לנושא.
העונה ההנהלה הבטיחה לונגר הרבה יותר כסף מבדרך כלל לחיזוק. גם ונגר אמר שהוא יביא 2 שחקני על. וכן, ריאל מדריד נחלשת. השחקנים שהיא הביאה בינתיים לא מספיק טובים בסטנדרטים של להאבק על האליפות. סוכנו של רוביניו: "ארסנל פייבוריטים להחתים את רוביניו."
זה מה שהיה בשנים האחרונות, אבל אחרי ההפסד הביתי של ארסנל למנצ'סטר יונייטד, הבעלים הבטיחו הרבה יותר כסף לחיזוק משנים קודמות, ואכן קיימו. אז עדיין ארסנל לא קבוצה עשירה, אבל יש לה מספיק כסף בשביל חלב + רוביניו. דיי תשלים עם זה, רוביניו ינחת בהייבורי ולא בריאל.
למה להשלים עם דבר שלא יקרה ? מה שגם אם רוביניו יצטרך לעבור לארסנל ( וזה לא יקרה ) הוא יצטרך לקבל רישיון עבודה , דבר שלא כל כך קל לקבל . וחוץ מיזה ארסנל הציעה פחות ממה שריאל הציעה .