מתאה קז'מן וגלן ג'ונסון הן דוגמאות מספיק טובות?הסכומים והעמדות לא ממש מתאימים אולי,אבל הבנת את הכוונה שלי.
לואיס פאביאנו איכזב בפורוטו, כנראה זאת הסיבה לתג מחיר העלוב שלו. לגבי דל הורנו, אני בספק רב אם הוא ייתפוס לברידג' את המקום, אני מעריך שדל הורנו בא על תקן שחקן צעיר ומבטיח. אבל, אם הוא טוב באמת כמו שאתה אומר, אז מוריניו יודע מה הוא עושה. אבל יסטה, אצלך באמת קשה לדעת אם שחקן ספרדי טוב או לא.
אף אחד מהשחקנים מהסגל של השנה לא יעזוב .במכירה של רייס הוא קיבל -23 מיליון אירו ולמעשה סתם את החובות של הקבוצה . סביליה עם רגל וחצי במצ'מפיונס,יש להם בסיס כלכלי מצויין ככה שקשה לי להאמין שהם יימכרו את אחד הכוכבים שלהם . פאבינו יהיה החלוץ השני ליד בפאטיסטה . כמה פרטים עליו : הוא נולד בנובמבר -1980 ,כבש 182 שערים ב-3 השנים שלו בסאו פאולו . השנה הוא עבר לפורטו ונכשל כמו כול הקבוצה . בשנה שעברה בארסה הציעה עליו משהו בסביבות 15 מיליון אירו ,בנוסף יש לו לא מעט הופעות בנבחרת הבזרילאית.
מה אם טריסטן? , אמרת אתמול שהוא יהיה השותף של במפטיסטה . ולנסיה גם הולכת על רכש , אתלטיקו מדריד גם תעשה מהפכון בסגל ,אירורטה מועמד לאמן את הקבוצה לעונה הבאה.
תרגעו,הבחור טעה בהקלדה.182 שערים בשלוש עונות?איפלו ציגלקו לא מבקיע כל כך הרבה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
הדבר המדהים בסביליה זה שמאז שהם מכרו את רייס וקיבלו 23 מיליון אירו . הם קנו בכסף הזה -5 ברזילאים בגרושים. דניאל אלבס בן -22 שהיה הכוכב של נבחרת ברזיל הצעירה (ביחד עם קרבליו) שניצחה את ספרד של אינייסטה בגמר ב-2003 נרכש מבהייה תמורת 1.5 מיליון. בפטיסטה בן 23 ,שחקן סגל נבחרת ברזיל, נרכש מסאו פאולו תמורת .3.5 מיליון רנאטו בן 26 ,שחקן הרכב בברזיל בקופה אמריקה האחרון נרכש מסנטוס תמורת 6 מיליון . אדריאנו קוראיה בן 20,שהצטיין באליפות העולם ב-2003 ,נרכש תמורת 2.5 מיליון אירו. פאבינו בן-24,שחקן סגל נבחרת ברזיל,נרכש מפורטו תמורת 3 מיליון אירו. בסה"כ,16.5 מיליון אירו על 5 שחקנים ברזילאים עם ממוצע גיליים של 23 בערך ,עם עבר והווה בנבחרות ,ולא כול אחד מגיע לנבחרת ברזיל. אין מה לומר דל נידו גאון . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx "Nevertheless, the forward Brazilian obtained with the undershirt of the Sao Paulo 182 goals between 2001 and 2004" עם הגרעין הבריזלאי ,והכוכבים הצעירים ,ראמוס ונאבס בעיקר,סביליה בהחלט יכולה להיות "דפור 2 "
בברזיל יש יותר מ-60 משחקים בעונה לא?למרות שזה עדיין נשמע מטורף... ואני מאמין שזה גם כולל את כל הגביעים.
חבל. כבר פינטזתי על אסייר דל הורנו בבלאוגראנה. נו טוב, נסתפק בעוד עונה של ג'יוביניו. ואיראולה בצד השני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx רק 3 מילון יורו על פביאנו? והחארות מסאו פאולו סירבו להוריד את תג המחיר שלו מ- 15 מיליון יורו? נו טוב, מי אני שאתלונן. קיבלנו את אטו במקום. אבל, בעקרון עוד קצת מוקדם להסתכל על הרכש של סביליה, בטיס וויאריאל לעונה הבאה, לפני שיהיה ברור מי יקבל את הכסף הגדול של הצ'מפיונס. ויאריאל תלוייה מאוד, מאוד בבארסה. לאחר העונה המצויינת שלו ריקלמה יכול להיות מטבע מצויין, ובארסה לא תמהר למכור אותו. אם הם יתפסו את המקום באירופה, אני מעריך שויאריאל יציעו הרבה כסף עבור כרטיס השחקן של רומאן, כי במידה והוא יעזוב הם צריכים לבנות את כל הקבוצה שלהם מחדש. אכן, סביר להניח שיהיה לויאריאל יתרון, אבל לאפורטה יחכה להצעות, בעיקר משתי כיוונים - אתלטיקו מדריד המגלומנית, ודפורטיבו לה קורוניה. אלברט לוקה בטח לא ימכר בזול, מה עוד שמדובר בשונא לאפרוטה כמו לנדוירו. ולאפורטה לא ממש רוצה להוציא הרבה כסף. עסקה של ריקלמה עבור לוקה פלוס כמה מיליונים לפה או לשם תהיה טובה מאוד לשני הצדדים (ורעה מעוד לצוללת).
בכלל, די חבל על בילבאו. עד שהם הצליחו עם המדיניות המיוחדת שלהם לבנות סגל מצויין (שלא הצליח להתרומם העונה בגלל חוסר יציבות ומאמן בינוני), ומאמן באסקי ענק כמו חבייר אירורטה מתפנה, הם מאבדים שחקני מפתח על סעיפי שחרור (דל הורנו) וסיום חוזה (סנטיאגו אזקרו). בכל מקרה, עדיין נותר שם סגל טוב, והם לא באמת צריכים כסף לרכש, אז אני במקום ראשי אתלטק משקיע את כל המיליונים בהבאת חאבו אירורטה וגניבת 2-3 צעירים מבטיחים מסוסיאדאד.