העברות אחרונות בספרד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Yeste, ‏19/5/05.

1. Yeste Member

פטרוב לא חתם עדיין, למרות שבאמצע השבוע פירסמו במארקה שהנשיאים הגיעו להבנות בינהם והעיסקה נסגרה. מתברר שוולסבורג החליטו שהם רוצים עליו 10 מיליון אירו אחרי שבאיירן דחפו את האף שלהם והציעו לרכוש אותו ביותר כסף מאשר אתלטי.
    גם אלברט לוקה מעומד במידה ופטרוב לא יגיע .לוקה שחקן יותר טוב ,אבל הוא עולה 18 מיליון ,וזה סכום שאין לאתלטיקו.גם גאבי חוזר מתקופת ההשאלה מחאטפה(כבר מקום 1 באמצע סגור),וגם חואן ורלה ,הקשר הימני בן ה-20 של מורסיה חתם בקבוצה.
    הם מחפשים כרגע חלוץ ליד טורס,וקשר ליד גאבי ,למרות שעל המשבצת הזו יש כרגע את לוקסאן\סוסה וכולסה,כולם שחקנים בינוניים שלא הוכיחו את עצמם השנה.

2. Joel Gion Member

אותי הכי מעניין בקבוצה הזאת איבגזה.שחקן נפלא שמאוד מצא חן בעיניי בתקופה שלו במיורקה.רציתי לשאול מה איתו?הוא אמור להשאר בקבוצה בעונה הבאה?

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גרונקייר היה פצוע. הוא ימשיך בקבוצה והוא גם רוצה שאטלטיקו תחתים עוד דני אחד, את קהלנברג.
    איבאגאסה לא בטוח לשנה הבאה, אבל זה יותר טוב מ-4 שחקנים שהם בטוח שלא: סוסה, נונייס, חורחה ונאנו.
    סאלבה אולי יחזור למאלאגה, סרג'י ואגילרה פרשו.
    ובינתיים אף אחד לא חתם. על הכוונת המאמן קארלוס ביאנקי והקשר מרטין פטרוב. כל השאר שמועות, ספקולציות וסתם דיבורים.

4. Yeste Member

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

זה פורסם ב-20.05 ומאז לא שמעתי כלום. בכל מקרה שחקן צעיר מליגת משנה זה לא ממש חיזוק.

6. Barcik Member

איך זה שהמאמן הספרדי הטוב ביותר פרט לרפאל בניטז מקושר לבנפיקה, אבל לא לסביליה, אתלטיקו מדריד, אתלטיק בילבאו או ולנסיה (כאשר זו עוד חיפשה מאמן)?!

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר ראינו שפרוייקטים דרום אמריקאים יכולים לעבוד בספרד. עם כל הכבוד, כשאני מסתכל על הסגל של אתלטיקו אני רואה אולי שלושה שחקנים ראויים מסביב לטורס. אני גם חובב של איבגאזה, בחור קטן עם הרבה כדורגל ברגליים.

8. Barcik Member

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

10. bensror Member

אירורטה בדרך לסביליה..

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנא אמתו את השמועות: קלייברט חתם בהעברה חופשית בולנסיה? ריאל מדריד החתימה את הקשר האורוגוואי פאבלו גרסיה מאוססונה?

12. Zizou10 Member

פאבלו גרסיה מאוססונה יחתום אבל רק אחרי גמר גביע הליגה שיתקיים ב11 לחדוש (יום שבת הזה)
    נגד בטיס, נדמה לי שהוא אפילו אמר שזה כבוד גדול בשבילו לשחק בקבוצה כמו ריאל מדריד (משהו כזה).
    סכום העיסקה מוערך ב6 מיליון יורו.
    הוא שחקן נבחרת אורווגאי ואני חושב שיש לו אזרחות ספרדית.
    הוא שיחק פעם במילאן.

אהה וכן קלייברט בולנסיה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/6/05
  13. Yeste Member

קפטן נבחרת אורגואי ואחד הקשרים האיכותיים לטעמי בליגה הספרדית.השנה הוא היה די בינוני כמו כול הקבוצה של אגירה ,אבל כשהוא וואלדו בכושר טוב,הם מסוגלים למשוך את אוססונה גבוה מאוד ביחד עם שאר השחקנים הבינוניים ומטה שלהם .
    וקלייברט אכן חתם בולנסיה . לטעמי מחליף שני או שלישי ברוטציה.לא הייתי נותן לו יותר מ1000 דק' ליגה,הוא יגמור עוד עונה על הספסל .

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד קשר אחורי לריאל? כבר ויתרו על גראבסן?

15. Barcik Member

ממש לא. בזמן שהוא לא כיסח הוא עשה עבודה ראוייה להערכה שם. זה לרוטציה.