הסתיימה לה העונה בצורה הכי מאכזבת שיש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏17/7/07.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרקו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    אם במחצית הראשונה עוד היו קטעים שבהם אלפסבורג החזיקה בכדור, המחצית השנייה נמצאת תחת שליטה מוחלטת של פיורנטינה.

2. uri מנהלים

1:6 בהרכב חסר: זו בהחלט הצהרת כוונות.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

השדר הרומני סיכם את זה הכי טוב - "פסטיבלה אופנסיבו"

דונאדל עם שער המשחק ויורגנסן לדעתי המצטיין, גם אם לא היה כובש צמד. בפעמים היחידות שראיתי העונה את יורגנסן משחק, הוא נראה שקט מדי ולא מעורב מספיק. היום כשמוטו ומונטוליבו לא שיחקו, הוא לקח על עצמו את תפקיד המנהיג מבחינה מעשית והיה מאוד דומיננטי.

אורי, מי זה הדי-קרמינה הזה? פראנדלי כל כך התרגש כשהוא כבש... אפשר לחשוב שמדובר בבן שלו או משהו...

4. איזאקו Member

אני לא מאמין שמכל השחקנים של פיורנטינה בחרתי לשים בהרכב קבוצת הפנטזי-גביע אופ"א שלי דווקא את ליבראני שאפילו לא פתח.. איזה בור פיורנטיני אני.. לתומי חשבתי שהיחיד שכובש בקבוצה הזאת זה מוטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

Sono contento in particolare per Di Carmine, perche il nostro settore giovanile sta lavorando motlo bene e il suo gol è un premio per tutto il settore.

פראנדלי אחרי המשחק: "אני שמח במיוחד בשביל די קארמינה בגלל שהנוער של פיורנטינה עובד קשה וטוב והשער שלו זה מתנה בשביל המחלקה."

6. איזאקו Member

הייתי שמח אם מישהו מכותבי הפורום/אוהדי פיורנטינה יספר לנו על הקבוצה בהרחבה וייתן קצת ידע נוסף (כדי שלא אשאר רק עם הידע הבסיסי שמוטו תותח, שפאציני יהיה תותח בעתיד, ושווירי היה תותח פעם)

כל הכבוד למי שיודע על שחקני פיורנטינה וייקח יוזמה בנושא.

עריכה: לא שמתי לב שקיים נושא של פיורנטינה, אני אראה מה כתוב בו...

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/07
  7. uri מנהלים

ילד בן 19 הנולד בפירנצה. התקדם בכל קבוצות הילדים והנוער עד שבשנה שעברה ערך את הופעת הבכורה שלו בקבוצה הבוגרת. פראנדלי ידוע כמאמן של צעירים והוא שמח גם על ההתקדמות שלו וכמובן על גאוות העיר.

8. Giallorossi Member

הסגל הרומאי למשחק מחר מול דינמו קייב באוקראינה -

שוערים: דוני, קורצ'י, זוטי;
    הגנה: ז'ואן, אנטונס, פרארי, קאסטי, סיסיניו, פאנוצ'י;
    קישור: דה רוסי, בריגי, בארוסו, פיט, פיזארו, טאדיי, טונטו, מנסיני;
    התקפה: אספוזיטו, ג'ולי, ווצ'יניץ';

החדשות הטובות הן שטאדיי חוזר לסגל אחרי היעדרות ארוכה יחסית.
    החדשות הרעות הן כמובן שטוטי עדיין פצוע, ושפיליפ מקסס הצטרף לרשימת הפצועים שכוללת כרגע גם את אקווילני ואנדראולי.

ניצחון שלנו או הפסד של ספורטינג יבטיח את העליה באופן סופי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/07
  9. Jose Mourinho Member

הסגל של אינטר לפנרבחצ'ה:

שוערים: ז'וליו סזאר, אורלנדוני
    הגנה: קורדובה, מאקסוול, מאיקון, מטראצי, ריבאס, סמואל, קיבו
    קשרים: זאנטי, סטאנקוביץ', חימנז, דאקור, קמביאסו, סולארי
    חלוצים: איברהימוביץ', קרוז, קרספו, סואזו

הרכב משוער:
    ז'וליו סזאר; מאיקון, קורדובה, סמואל, קיבו; זאנטי, דאקור, קמביאסו, סטאנקוביץ'/סולארי; קרספו, איברהימוביץ'

ויירה, טולדו ופיגו פצועים. בורדיסו מושעה.
    סולארי עשוי לפתוח על חשבון סטאנקוביץ' אם הסרבי עדיין לא יהיה כשיר עד שעת המשחק.

10. Dr. Recoba Member

אני מקווה מאוד שסולארי יפתח. מגיעה לו עוד הזדמנות לשחק. אחרי תקופה ארוכה שהוא בקושי שיחק, הוא קיבל הזדמנות נגד אטאלנטה והיה חלש, אם כי מבחינתי אחרי תקופה בה הוא בקושי ראה מגרש זה טבעי ולגטימי לחלוטין שהוא יהיה חלוד.

אם כי זה ברור לכולנו שברגע שסטאנקו יהיה כשיר, מאנצ'יני יזרוק אותו להרכב (ומבחינתי אפילו אם הוא יהיה כשיר לפני המשחק, יש לתת לו לפתוח על הספסל ורק במקרה הצורך להעלות אותו. הספיקו לי הפציעות עד עתה, אני לא רוצה שסטאנקוביץ' יסתכן סתם).

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/07
  11. מיכל3 Member

הסגל המילאנזי למשחק מחר ::

שוערים : דידה, קאלאץ', פיורי
    הגנה : בונרה, קאפו, פאבאלי, קלאדזה, מלדיני, נסטה, אודו, סרג'יניו, סימיץ'.
    קישור : ברוקי, גאטוזו, גורקוף, סיידורף, קאקה, פירלו.
    התקפה : רונאלדו, ג'ילארדינו, אובמיאנג.

סיידורף חוזר לסגל ולהרכב המילאנזי לאחר שנעדר משני משחקיה האחרונים של הקבוצה. אמברוזיני ופיפו אינזאגי לא בסגל עקב פציעות. נצחון יבטיח באופן סופי עלייה לשמינית הגמר. תיקו גם יכול להבטיח, תלוי מה תהיה התוצאה במשחק המקביל באוקראינה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/07
  12. uri מנהלים

:aa1: אני צפיתי באינטר בערוץ הטורקי ובהחלט שנהנתי מאוד. בעיקר נהנתי מהעוצמה והחוסן של אינטר. למרות שבהרכב של אינטר לא היה אף לא איטלקי אחד אינטר שיחקה כדורגל איטלקי. כל השחקנים עמדו איתן בעמדותיהן ושום מהלך של פנרבחצ'ה לא גרם להם לאבד ריכוז או מיקום. עם טיפה יותר תחכום מהקישור או דיוק בנגיעה האחרונה אינטר יכלה לגמור את המשחק כבר במחצית הראשונה. בסה"כ אינטר הראתה עד כמה היא חזקה, מאורגנת ומוכנה לשלב הבא.

דבר נוסף שאהבתי זה את הדרך בה שחקני אינטר הוציאו את הצהובים להם חשקו. ראשית זלאטאן פשוט חיכה וחיכה עד שהשופט נתן לו את הצהוב שיגרום לו להחמיץ משחק חסר חשיבות במחזור הבא אבל בעיקר להתחיל את השלב הבא עם דף נקי. אותו דבר לגבי סמואל שאפילו לא התכוון לבעוט, אלא רק להוציא את הצהוב. הבלם הארגנטינאי נעמד ליד הכדור וחיכה, לאחר שהשופט העניק לו את הצהוב על משיכת הזמן הוא פשוט הלך משם ונתן לשחק אחר לבעוט.

וכמובן איך אפשר שלא לציין את חזרתו של מרקו מטראצי! התגעגעתי.

:aa1: כל הכבוד מגיע גם לרומא. למרות ששיחקה עם הקבוצה החלשה ביותר בליגת האלופות השנה, התגברה על הקור וכבשה רביעיה.

:aa1: היום כולנו צריכים להחזיק אצבעות ללאציו. שלא כמו מילאן שכנראה תעשה את העבודה בליסבון, מה גם שתיקו הינה תוצאה טובה למילאנזים. לאציו חייבת נצחון בבית על אולימפיאקוס כדי לעלות. דליו רוסי כיוון כך שמשקל כל הטורניר הזה יפול על משחקי הבית והנה הגענו לרגע המכריע מבחינתו. שיהיה בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/11/07
  13. מיכל3 Member

כמו תמיד, לאציו מפשלת במפעל הזה. כבר 7 שנים עברו מאז שהתכולים עלו לשמינת הגמר והיום הייתה להם הזדמנות נדירה לעשות את זה שוב. חבל, רציתי לראות קצת דם איטלקי חדש במפעל הזה, אבל כנראה שנצטרך להסתפק בשלושת האיטלקיות האחרות. (לא שיש לי טענות, העיקר שמילאן תעלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx)

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/07
  14. LEO Member

החבל הבאמת גדול שיש פה הוא שפיורנטינה לא עלו לצ'מפיונס במקום לאציו, היה ידוע מראש שלאציו תעשה במכנסיים בשלב מסויים, רק לא ידעתי שהוא יקרה כל כך מוקדם, אני בטוח שאם פיורנטינה היתה עולה במקומה היא היתה מביאה תוצאות הרבה יותר יפות מלאציו ואפילו עולה לשמינית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/11/07
  15. OR Member

ראיתי את התוצאה ופשוט התאכזבתי , חילופים מאוחרים וממש לא חכמים , בדקה 82 שהמצב הוא 1-1 אי אפשר להכניס חלוץ או פחות שחקן עם אופי תקפי יותר במקום קשר ? גבריאלה פין פשוט לא זה, אני ממש ממש מקווה שפנאדלי יתגבר על משברו האשי , בעיקר למען עצמו - בראש ובראשונה !! , וגם למען הקבוצה ...