קודם כל, תמצא איפה אמרתי שהוא היה צריך לפתוח אתמול. הוא עצלן וצוללן חסר טכניקה? אתה בטוח שאתה לא מדבר על פיפו? הדעה שלי על ג'ילה מאוד מאופקת, והסיבה היחידה שאני תומך בו כי זה לטובת הקבוצה, כי אין כרגע שום אלטרנטיבה.
עצלן השנה הוא לא, הוא בהחלט משתדל אבל לפעמים זה לא מספיק. צוללן הוא כן, האבא של הצוללנים - כנראה הוא לקח קורס מחברו הטוב להתקפה אינזאגי. הוא גם חסר טכניקה, בגלל שלושה משחקים לא צריך לשנות לגמרי את הדעה לגביו. חוץ מזה כבר אמרתי שאין צורך להתרגש מ4-5 גולים של ג'ילארדינו ברצף, זה תמיד בא בתקופות אצלו ששנמשכות זמן מאוד קצר, ואז הוא חוזר לנורמה. העיקר שרונאלדו חוזר, ואז לא נצטרך להסתפק באלטרנטיבות כאלה בלבד. אתמול אומנם הוא לא שיחק כי מילאן (בסופו של דבר) לא הייתה צריכה אותו ואנצ'לוטי לא רוצה לסכן אותו לחינם. אני בטוחה שבמשחק ליגה הקרוב הוא יקבל דקות משחק ויפלס את מקומו להרכב במשחקים הקרובים. השאלה היא איך אנצ'לוטי ישחק כשהוא יחזור, עם חלוץ אחד או שניים.
שני חלוצים בתקופה הקרובה, וזה תלוי ביכולת של ג'ילה אם אמברוסיני ישחק או לא. אבל לפי מה שהעבר מלמד אותנו, רוני לא יהיה בכושר גופני מקסימלי רוב הזמן, לכן נראה עוד מספיק 4-5-1.
כמה מסקנות מהתקופה האחרונה: * נקווה שקרלו היקר ילמד מעכשיו שאם פיפו בגיל הזה לא צריך לפתוח אבל כן צריך להכניס לחצי השעה האחרונה. * נקווה שבונרה ימשיך לקבל דקות משחק, כי בשל חולשת המגנים שלנו הוא אמור להיות הדבר הבא...יחד עם זאת חייבים להביא עוד מגן טוב שנה הבאה. * לדעתי אתם בונים על רונאלדו יותר מדי.. * בקשר למערך, לדעתי אנחנו צפויים לראות בליגה 4-2-2 עם רוני וג'ילא, כשאמברוסיני יחזור לספסל. בליגת האלופות לעומת זאת אני צופה שמילאן תשחק את יתר משחקיה עם ה-4-5-1 (ובצדק לדעתי)
כן למה? כי אפשר לסמוך ג'ילרדינו ה"סקורר". לא תודה.שימשיך להיות גיבוי מהספסל. למה לא? אם לא נבנה על רונאלדו מי יבקיע? או במילים אחרות מזל שאנצ'לוטי הוא המאמן.
אחד מנתניה, השחקן שאני הכי אוהב במילאן ובכלל הוא אינזאגי, אבל בגילו הוא הרבה יותר אפקטיבי כשהוא נכנס שלושים דקות אחרונות מול הגנה עייפה, ומכיוון שכעת אין אופציות אחרות אז כן, צריך לאפשר לג'ילא לשחק, ג'ילא שחקן צעיר, והשנה צריכה להיות השנה שבה הוא יקבל את רוב דקות המשחק כדי להחליט מה עושים איתו בשנה הבאה, אם הוא יהיה רע לכל אורך העונה במילאן יידעו שאפשר להעיף אותו, אם הוא יהיה טוב, הרווחנו פעמיים. מי אתה רוצה שישחק במקום בונרה, אחד מבית האבות??? חייבים לחשוב קצת קדימה ולתת לאחד הצעירים היחידים שיש בקבוצה לקבל נסיון ודקות משחק, הרי קאפו/פאבאלי/סרג'יניו ו בקרוב לא יהיו איתנו וגם גם אודו-יאנקולובקסקי כבר לא צעירים, אז אין שום טעם בלהשאיר את בונרה להתייבש על הספסל. אני חושב שזה טוב שרונאלדו חוזר, אבל לדעתי אחרי הפציעה הארוכה הוא לא זה שיעשה את המפנה הגדול שאליו ציפינו, מפנה שחייב לבוא דרך ההנהלה קודם כל. הלוואי שכאן אני אטעה ושרונאלדו כן יצטיין ויביא יותר ניצחונות.
לדעתי העונה אינזאגי עדיין יכול לפתוח לתרום מתחילת המשחק, למרות שבהחלט הוא יקבל מנוחה ויהיה ברוטצייה אם ג'ילה. אודו,יאנקולובסקי, זקנים ממש לא יש להם עוד כמה שנים טובות.
אודו יאנקולובסקי שניהם 30+, שאר המגנים עברו את ה-35 , ככה שלדעתי חייבים לראות את בונרה (26) הרבה יותר בהרכב.
הפכנו את זה לדיון מילאן, אז אני אכתוב את ההודעה האחרונה שלי בנושא: ממה שראיתי אותו בפארמה הוא שיחק מצויין, וגם בכמה משחקים שלו במילאן הוא נראה לא רע. אודו בתקופה האחרונה קצת נחלש, שאר המבוגרים פשוט איטיים מדיי לעמדת המגן ולא מספיק יכולים לתמוך בהתקפה, ככה שבונרה לא רק עדיף מבחינת הגיל אלא גם מבחינת היכולת.
בונרה מגן מוגבל ובטח שלא ברמה של אודו או יאנקולובסקי. עדיף יותר לשים אותו כבלם מאשר שיגביל את ההתקפיות בצד המגן הימני.
מסכים, בעונה שעברה כשבונרה שיחק בעמדת המגן הימני הוא ממש לא הרשים, לא היו לו מה לתרום בחלק ההתקפי, אלא רק בחלק ההגנתי. עדיף לשחק איתו כבלם, ולא כמגן, לפי היכולות שלו הוא הרבה יותר מתאים לתפקיד הזה ולא לתפקיד המגן הימני.
הסגל של רומא למשחק היום מול ספורטינג: ANTUNES Gabriel BARUSSO Ahmed BERTAGNOLI Julio Sergio BRIGHI Matteo CASSETTI Marco CURCI Gianluca CICINHO DE ROSSI Daniele ESPOSITO Mauro FERRARI Matteo GIULY Ludovic JUAN MANCINI Alessandro MARANGON Alexander MEXES Philippe PERROTTA Simone PIT Adrian PIZARRO David TONETTO Max VUCINIC Mirko טוטי, טאדיי, אקווילני ואנדראולי עדיין פצועים.
ווצ'יניץ', קאסטי, פיזארו וסיסיניו יחליפו את הפצועים. ההרכב - דוני טונטו קואן מקסס סיסיניו פרוטה דה רוסי מנסיני פיזארו קאסטי ווצ'יניץ' כמה שינוים בתפקידים, פיזארו ישחק מאחורי החלוץ במקום פרוטה שישחק על קו אחד ליד דה רוסי. סיסיניו יהיה המגן הימני וקאסטי הקשר באותו צד אבל אני מאמין שהם יתחלפו בינהם במהלך המשחק. עדכון: מקס טונטו נפצע לפני האימון. קאסטי ירד להגנה וג'ולי ישחק בצד ימין של הקישור.
VPERED CSKA!!! ופנר עולה למקום הראשון! אם היא תישאר שם, אני מרגיש שאינטר תידפק כבר בשמינית גמר. 2:0 לצסק"א בסאן סירו!!! בשביל זה השארנו לכם את המגרש וקפאנו בדונצק? בושה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx והנה גם פנר מבטיחה ניצחון עם 2:0 בטורקיה על פ.ס.וו החלשה. בעעעע שמחה מוקדמת מדי. 2:2 בסאן סירו.