מה אתה רוצה מהבחור, הוא רק שואל!! הוא חדש פה !! תפסיקו לקטול אנשים עם ההודעות הציניות שלכם, אם כך אז לא יהיה רצון לאף אחד להמשיך לכתוב כן !!!!
לאנדריי אין סבלנות לאף אחד לאור היכולת של מילאן.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אגב, רומא משודרת היום בספורט5 בשידור ישיר מול מנצ'סטר יונייטד, ואינטר תארח את אינדהובן בשידור ישיר בערוץ הטורקי INTER STAR.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/la.Xxx אגב, משדרים מחר את המשחק בערוץ כלשהו? רק אל תגידו אלג'זירה וערוצים שאין לאף אחד. אולי אמצא מקום לראות דרך האינטרנט, ואם אתם רוצים אדווח כאן בזמן אמת על המתחרש כמו ברומא-אינטר ומילאן-קטאניה. יש ביקוש?
מה? יש מחר משחק ידידות כזה, ואני מתכוון לדווח like it or not! ובנימה רצינית יותר - קצת צחוקים לא יזיקו פה, הכל ברוח טובה.
אחלה משחק בין מנצ'סטר לרומא, אבל לאורחים הגיע יותר, ואני לא מדבר רק על הפנדל הברור שלא נשרק. זו רק אחת מטעויות השיפוט שנעשו לטובת היונייטד ע"י השופט הארור הזה. איך סטרתי לעצמי על הפנים עם שתי הידיים בהחמצה של אספוזיטו, כאב לי הראש אח"כ לאיזו דקה. אגב, ראיתי עם חצי עין את הקטע שעשו באולפן ליגת האלופות לפני המשחק על מה שקרה לרומא בעונה שעברה, והבנתי שלרומא עוד יותר צבט שמילאן זכתה בליגת האלופות? מה הם ממציאים שם? אני זוכר שטוטי בעצמו איחל לחבר'ה שלנו לכסח את יונייטד ולרוץ לזכייה.
רומא שיחקו הרבה פחות טוב מנצ'סטר אבל אך בדיוק אספוזיטו יכול להחמיץ את הבעיטה הזאת שהיה בעוט לפחות למסגרת זה היה כימת בטוח גול הוא היה מטר מהשער והוא משחרר פיצוץ. אבל לפחות אינטר הנציגה השניה שלנו מאיטליה היצלחה לנצח בשתי גולים משכנעים של זלטאן. נקווה לטוב עם מילאן למחר.
זלאטן ממשיך את היכולת הטובה שלו ממשחקי הליגה, ושבר בצורת של שנתיים שלא הבקיע בליגת האלופות, כלכך כעסתי על קיבו שהורחק, אני לא מבין למה הוא עשה את זה, ומה שביעס אותי עוד יותר זה שסואצו הורחק אחרי סיום המשחק.
ברצינות, אתה אוהד אמיתי של מילאן? איך אתה יכול להוציא משהו טוב מניצחון של אינטר? בלי לדבר על כך שהקשר של הקבוצה הנוכחית שלהם לאיטליה הוא גאוגרפי בלבד.
רומא בהחלט צריכה להיות מאוכזבת מההפסד, משום שהתוצאה קיפחה אותם. פנדל של מאה אחוז לא נשרק לזכותה. ללא היציאה של אקילאני רוני לא היה כובש גם עוד מאה שנה. שני עקבי אומן של טוטי שפירקו את הגנת יונייטד, אולם הסתיימו באי שקט ברחבה. אי שקט זה היה הסיבה העיקרית לכך שרומא סיימה את המשחק ללא שערים. אינטר הופכת ממשחק למשחק תלויה יותר ויותר בזלאטאן. אבל איזה כיף זה להיות תלוי בפונמן הזה.
אתה יכול להסביר לי מה הקשר? אני רק רשמתי כבר דברים שאני חושב בקשר לניצחון של אינטר וזהו. מה אתה קופץ על כל מילה שניה שאני אומר נימאס כבר