לא כל-כך הייתה לה ברירה... סמפדוריה הגיעה למשחק הזה עם סגל מאוד חסר בגלל פציעות והכמה שחקנים שעוד איכשהו הוכשרו למשחק, נשמרו בצד כדי לא לסכן אותם לקראת יום ראשון. הפציעות בהגנה הובילו לכך שפאלומבו נאלץ לתפקד כבלם ובנוסף לכך שני נערים זומנו על מנת להיות שחקני ההגנה המחליפים. לא ראיתי את המשחק עצמו (כרונינגן-פיורנטינה היה באותה שעה), אבל ממה שהבנתי הראש של השחקנים ממש לא היה במשחק מול הדנים. אפשר להבין למה כשביום ראשון בערב יש את הדרבי. אמפולי באמת הפתיעה אותי. לא ציפיתי שהיא תנצח בהרכב שני את ציריך החזקה. כשהסתכלתי על ההרכב הבנתי שפחות מדובר באמפולי ויותר במילואי/קבוצת הנוער של יובנטוס.
שחקנים שזומנו למשחק חוץ בגלאזגו נגד סלטיק: GOALKEEPERS: Dida, Kalac, Fiori, Offredi DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Simic MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Emerson, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf ATTACKERS: Gilardino, Inzaghi דידה זומן אבל עדיין בסימן שאלה בשל הפציעה בכתף. כנראה שקאלאץ' יפתח בסופו של דבר. סלטיק תחסר את מומחה הבעיטות החופשית והשחקן מס' 1 שלה, נקאמורה, שנפצע לפני כשבועיים. איומים אחרים יבואו מאקס מילאן מאסימו דונאטי, שכבר הספיק להפוך לבורג במרכז הקישור של סלטיק וכבש 3 שערים ב-7 משחקי ליגה, והחלוצים יאן פנגור אוף הסלינק ההולנדי וסקוט מק'דונלד. את המשחק ישפוט מרכוס מרק הגרמני הוותיק.
צפוי לנו מחזור מאוד קשה באלופות השבוע. ראשית רומא שמגיעה לאחד האיצטדיונים הקשים בעולם, האולד טראפורד כשראשה שפוף אחרי התבוסה הביתית לאינטר 4-1 ושלושה משחקי ליגה רצופים ללא נצחון. פרוטה ואקילאני בספק. שתי הניצגות האחרות שלנו מילאן ולאציו מגיעות מהמקומות 11 ו-12 בליגה. כאשר מילאן לא מנצחת כבר 5! משחקי ליגה ברציפות וקאלאץ' בין הקורות. לאציו פתחה את העונה רע מאוד גם כן ואצלה גם טומאסו רוקי מצטרף לרשימת הפצעים, אולם קיימים 50% סיכוי לשחק לדבריו. לאציו כזכור תארח בבית לא אחרת מאשר ריאל מדריד. רק אינטר מגיע מעמדה ראויה בליגה, אולם דווקא אינטר היא היחידה מבין האיטלקיות שהפסידה במחזור הראשון ואם לא תנצח את איינדהובן היא צריכה להתחיל לדאוג.
אינטר בשנה שעברה הפסידה בשני המחזורים הראשונים ובכל זאת עלתה, אם כי מהמקום השני מה שסידר לה הגרלה קשה יותר - וולנסיה. כמובן שגם אם היא תעפיל מהמקום הראשון בבית היא פתאום יכולה לקבל את צ'לסי, אבל בדר"כ קבוצה שמסיימת במקום הראשון זוכה להגרלות קלות יותר. אם אינטר לא תעפיל מהמקום הראשון בבית בו היא משחקת זו בושה וחרפה, אין יריבה אמיתית על הכרטיס השני. פנרבחצ'ה פשוט העלימה אותה במשחק בתורכיה. מדהים אותי כל פעם מחדש איך מילאן זכתה אשתקד בליגת האלופות ללא חלוץ טבעי. אני חושב שמילאן של אירופה ומילאן של הליגה זו קבוצה אחרת. בליגה יש לי הרושם כאילו היא פחות נלחמת וכאילו היא שבעה, מה שמעולם לא קורה בליגת האלופות. בנוגע למנצ'סטר, אולי היא דווקא תיכשל נגד רומא משום שאף אחד לא מאמין שהרומאים יעשו משהו, בניגוד לאשתקד, הפעם הם אנדרדוג. בלי קשר לתקופה הרעה, אם רומא תבקר באולד-טראפורד 10 פעמים היא תפסיד לפחות במחצית מהמשחקים. מנצ'סטר עד עתה לא נראית מדהים בפריימרליג. בקשר למשחק בין לאציו לריאל: ריאל נראית איום ונורא במשחקי החוץ שלה והיא תחסר את רוביניו.
ריאל ניצחה 5-0 את ויאריאל, 1-0 את חטאפה והוציאה תיקו מול קבוצה ביתית סופר עיקשת שנלחמת על כל נקודה. 7 מתוך 9, מאזן שערים של 7-2, יכולת לא יכולת, התוצאות מדברות בעד עצמן וזה מה שחשוב. והחיסרון של רוביניו הם חדשות רעות ללאציו ולא לריאל. המגנים הקשוחים של לאציו יעשו אפצ'י וריביניו יעוף לספסל. שלא לדבר על כך שהוא השחקן בפורמה הכי גרעוה עכשיו במדריד, וזה כולל את ראיו ואיאקנו וחאטפה. רובן, היגואין, ראול ורוד. bring them on bitch!
קודם כל שאלה - מה הסגל של רומא למשחק מחר? בנוגע למשחק של מילאן, אין לי יותר מידיי ציפיות. בלי קשר לתקופה שמילאן עוברת כרגע, סלטיק קבוצה בייתית מצויינת וקשה מאוד לנצח שם. אני משערת שמילאן תחזור עם אותה תוצאה שחזרה אשתקד מגלאזגו. 0-0, גם אז קאלאץ' היה בשער עקב פציעה של דידה בכתף (כמה מפתיע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ). אהה כן, וכולם זוכרים את הצלילה המפורסמת של ג'ילארדינו באותו משחק, לפחות מחר אינזאגי ישחק - אז בעניין הזה אני לא דואגת.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
Bertagnoli, Curci, Doni; Antunes, Cicinho, Ferrari, Juan, Mexes, Tonetto; Aquilani, Barusso, Brighi, De Rossi, Perrotta, Pit, Pizarro; Esposito, Giuly, Mancini, Totti, Vucinic
הסגל של אינטר לאיינדהובן: שוערים: טולדו, ז'וליו סזאר הגנה: זאנטי, מאקסוול, סמואל, קיבו, אספוסיטו קישור: סטנקוביץ', פיגו, חימנז, דאקור, קמביאסו, סולארי, בולצוני, פוצ'יו התקפה: איברהימוביץ', קרספו, סואזו הרכב משוער: ז'וליו סזאר; זאנטי, סמואל, קיבו, מאקסוול; סטנקוביץ', דאקור, קמביאסו, פיגו/חימנז; קרספו, איברהימוביץ' תמונת מצב מלאה לגבי הנעדרים יש בסיקור שלי בפורום העולמי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
עדכון בקשר לסלטיק: נקאמורה התאמן עם קבוצתו ויש סיכוי (לא גדול) שיוכל להשתתף במשחק מחר. מצד שני, יאן פנגור אוף הסלינק יחמיץ סופית את המפגש בגלל פציעה שספג בשבת נגד דאנדי יונייטד. מדובר בשני השחקנים הכי מסוכנים של סלטיק, אבל סקוט מק'דונאלד, חלוץ מסוכן לא פחות שהבקיע שלושער באותו משחק נגד דאנדי וכבר רשם לעצמו שער בליגת האלופות העונה, בטוח ישותף.
אני מסכים איתך שיהיה למילאן מאוד קשה לסיים את המשחק עם ניצחון על סלטיק אבל אני מזכיר לך שמילאן לא היפסדה בליגת האלופות כבר הרבה זמן ועוד עם היכולת המצוינת שלה בליגת האלופות שהיינו יכולים לראות זאת במשחק מול בנפיקה אני לא חושב שהיא תפסיד אולי במקרה רע תיהיה תוצאת תיקו כמו שנה שעברה אבל אני מקווה מאוד שלא. דרך אגב מישהו יודע מה הסגל למשחק של מילאן?
כמה הודעות מעלייך, אנדריי (AGENT ORANGE), דאג לפרסם את הסגל לפני יומיים :: חוץ מזה לא אמרתי שמילאן הולכת להפסיד. אמרתי שסלטיק קבוצה מאוד בייתית ויהיה קשה לנצח בסלטיק פארק. שערתי (ועדיין משערת) שנחזור עם תיקו, הלוואי ואתבדה וננצח. אם כבר סגל, ההרכב המשוער: קאלאץ; אודו, בונרה, נסטה, יאנקולובסקי; אמברוזיני, גאטוזו, פירלו, סיידורף, קאקה; אינזאגי. דידה יערוך מחר מבחן כשירות לפני המשחק, אבל לפי ההערכות כרגע הוא צפוי להעדר. קלאדזה פצוע וכפי הנראה ייעדר בחודש הקרוב, לכן בונרה ממשיך לפתוח בהרכב.