אני אומר שהבנת הנקרא שלך בעיתית, זאת כי הנך מוציא מהטקסט רק את מה שאתה חפץ לקרוא או לשמוע, בלי קשר למה תוכנובאמת, מה שפוגע מניה וביה בתוכן דבריך. כתבתי: "אין טעם לנסות להסיק מסקנות מגביע אופ"א". מה הקשר בין זה לבין מה שיש לי לומר על ליגת האלופות. ואיך זה הופך את דברי לבולשיט?
אני גם לא רואה איך הנציגות האיטלקיות בצ'מפיונז נמצאות במצב רע כמו של הספרדיות, כשהן משחקות ומחזיקות מעמד נכון למשחק הראשון מול הקבוצות מאנגליה. יש הבדל אם וכאשר האיטלקיות יעופו מול ארסנל, צ'לסי ומחזיקת הגביע יונייטד, לבין הדחה מול פנאתנייקוס ופורטו.
הליגה האיטלקית היא הליגה השנייה בטיבה באירופה ואין בכלל מה להשוות אותה למצבה של הספרדית, לא רק שהרמה של הספרדיות באירופה נמוכה הרבה יותר מזו של האיטלקיות הרי שגם הרמה בליגה עצמה מצחיקה ומעציבה כאחד. ריאל ובארסה עושות מה שבה להן וזה שוב אינדיקציה למצב בספרד.
בהרגלה אלילת המזל לא עמדה לצדינו, גם התוצאות בסיבוב הראשון לא נתנו לנו יותר מדי סיבות לאופטימיות, ועכשיו ימים ספורים לפני המפגשים החשובים ביותר של האיטלקיות באירופה, מכות כואבות של פציעות. אינטר תחסר בוודאות את מטראצי ובורדיסו, כאשר קיבו, סמואל וויירה בספק. אבל, מצבה של הנראצורי הוא עוד טוב ביחס לשתי האיטלקיות האחרות במפעל. יובנטוס שאיבדה כבר במפגש הקודם את קאמורנסי, גילתה היום שסיסוקו לא יעמוד לרשותה. גם מרקיוני, זה שאמור לעלות במקום קאמו, בספק למשחק. ברומא פרוטה, פיזארו, קאסטי וטונטו לא ישחקו בוודאות. דה רוסי מושעה, פאנוצ'י מחוץ לסגל. טוטי, ז'ואן ואקווילאני בספק. לאנגליות יש טונות של כסף בו הם רוכשים יכולת, אבל איפה לעזאזל הם קונים מזל?! אולי דווקא, שהכל נראה שחור משחור, יתהפך העולם והתוצאות יהיו לטובתינו. פורצה! :aaa15:
אני אופטימיסט נצחי ולרוב אני גם מסוגל להוריד מחבת בראש של אוהד איטלקי שישדר תבוסתנות כלשהי - אבל זה נראה רע. אני מגיע לשלישי-רביעי ללא ציפיות. נקודת ההנחה מבחינתי היא שביום חמישי בבוקר, החבורה של פסקוואלה מארינו תשאר האחרונה שתייצג את איטליה באירופה. אולי גישה כזאת עדיפה - ללא ציפיות, האכזבה תהיה מועטה. עם כל-כך הרבה פציעות בעמדות קריטיות, זה נראה חסר סיכוי. מי יודע... אולי מישהי תפתיע ואני אוכל לשמוח בכל זאת. פורצה איטליה!!!
ניסיתי פעם, לא עובד. מהרגע שהשופט ישרוק לפתיחת המשחק של יובנטוס-צ'לסי ביום שלישי, אתה ואני בתעוזה, התלהבות, בטחון, השתוקקות והתרגשות חורקת שיניים נרצה ונאמין שאין מצב שאין זה קורה. פורצה! אה ושכחתי את כריסטיאנו זאנטי ברשימה של יובנטוס, דווקא הוא יכל להחליף היטב את סיסוקו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
לפי 'ספורט מדיהסט': קיבו בוודאות לא יעמוד לרשותו של מוריניו במנצ'סטר. סמואל עדיין בספק, אך לגבי שיתופו יש עדיין סיכוי. לבינתיים מוריניו מתרגל במרכז ההגנה את קמביאסו לצידו של קורדובה, כאשר ויירה ישחק בקישור. בנוסף לכך, לפי האימונים, מאריו באלוטלי יפתח לצידו של זלאטאן בחוד. לפי ה'קוריירה דלו ספורט': פיזארו צפוי להחלים בזמן למשחק של רומא מול ארסנל. שיתופם של טוטי ואקווילאני לעומתו, עדיין תחת ספק גדול.
:aa1: גם לגרוטליה ומרקיוני לא יתעוששו בזמן והם לא יקחו חלק במשחק של יובנטוס מחר מול צ'לסי! רשימת הפצועים של יובנטוס הינה: קאמורנסי, מרקיוני, סיסוקו, זאנטי, דה צ'ליה, לגרוטליה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx הסגל : Buffon, Chiellini, Mellberg, Zebina, Salihamidzic, Amauri, Iaquinta, Del Piero, Nedved, Manninger, Knezevic, Trezeguet, Poulsen, Marchisio, Giovinco, Grygera, Molinaro, Tiago, Ariaudo.
וואו.. אין דברים כאלה. פציעות כל כך אכזריות ומעצבנות! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx ההרכב שלי הוא: בופון מולינארו, קייליני, מלברג, גריגרה נדבד, מרקיזיו, פאוולסן, סלהמדיץ' דל פיירו, אמאורי בהצלחה מחר..
אני מאד מאד חושש מהמשחק מחר. סיסוקו הוא האיש הכי חשוב במערך של יובנטוס ביחד עם קיילני, ודל פיירו. היכולת המאד גרועה של בראצו מדאיגה אותי מאד. הוא בשנתיים שלו ביובנטוס נתן משחק טוב אחד בלבד אותו ה-3-2 על מילאן בשלאי העונה שעברה. לא להאמין, קאמו פצוע, וכך גם המחליף שלו. משהו מסריח מתבשל במרפאה בוינובו. בסופו של דבר ראניירי ישתפן (ולא ברורה לי הסיבה) וייפתח באמצע עם הבובות פאולסן וטיאגו. כמה טעויות נעשו בשנתיים האחרונות בהבאת השחקנים. סאקו פשוט לא איש הרכש של יובנטוס למרות 2 השחקנים הטובים שהנחית בטורינו (סיסוקו, אמאורי). אלמירון,טיאגו,פאולסן,קנזביץ',אקדל(שום דבר מיוחד). עד שראניירי וסקו לא יתחלפו, יובנטוס לא תחזור לימי הזוהר שלה. באחריות.
למרות הפציעות והתוצאות הלא מחמיאות מהמשחק הראשון, אני מאמין ביכולתן של שלושת האיטלקיות. תחזיקו חברה אצבעות ליובה שתעשה את העבודה היום ותדיח את צ'לסי, והלוואי שגם אינטר ורומא יעשו את זה מחר. פורצה איטליה!
כשהצרות נופלות עלינו בצרורות, נראה שאי אפשר לעצור אותן... Mexes ko במילים אחרות, מקסה בספק למשחק מחר. האמת, זה כבר הופך מעצוב למצחיק.