הסתיימה העונה האירופאית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏1/7/08.

  1. cantona#7 Member

    הצטרף ב:
    ‏7/10/04
    הודעות:
    726
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למי שראה את המשחק . .בקהאם שיחק,ואם כן איך הוא היה ?
    ובמידה ולא,הוא היה בכלל בסגל ?

    המון תודות

    :aaa15:
     
  2. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    בסה"כ תיקו 2:2 בחוץ זו ללא ספק תוצאה טובה עבור אודינזה, אבל אם נקח בחשבון שהזברטות הובילו 0:2 עד הדקה ה-81. זאת ועוד, שזה המשחק השלישי מתוך שלוש של האיטלקיות באופ"א ללא נצחון, אפשר ואף צריך להיות מאוכזבים. בתקווה שפיורנטינה תעניק נצחון ראשון (וכזה שיספיק גם לגומלין) לאיטלקיות באירופה. פורצה! :aaa15:

    ההרכב שלנו היום: (4-3-3) פריי - זאורי, גמבריני, דאיינלי, פאסקוול - מלו, מונטוליבו, גובי - סמיולי, מוטו, ג'ילארדינו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/2/09
  3. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    מה לעזאזל יש לשחקנים שלנו באירופה?!?! המחצית הזו זה דה ז'ה וו אחד גדול מהמשחק מול רנג'רס בשנה שעברה. במקום להוליך כבר 0:3 במשחק החד קוטבי הזה, גם מונטוליבו, גם מוטו וגם ג'ילארדינו עם סיומות שמתאימות לליגת למקומות עבודה. בתקווה למחצית שניה פוריה הרבה יותר.
     
  4. פירנצה Member

    הצטרף ב:
    ‏2/9/08
    הודעות:
    372
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הנאיביות הזאת עוד תנקום בנו,לא סתם הודחנו מהאלופות.
    למרות כמות השערים של ג'ילא העונה, הוא מחמיץ המון ואולי כדאי לתת לו "לנוח" קצת.
     
  5. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    ללא תחרות, אנחנו הקבוצה הכי נאיבית באירופה. ג'ילארדינו הזדמנות כאשר חצי שער ריק מצליח להתבלבל בין הרגל השמאלית הראשונה שלו לבין הרגל השמאלית השניה שלו ולא מותיא בעיטה. קוזמנוביץ' לבדו מול השער, 8 מטר צהשער ואפילו לא מצליח לבעוט למסגרת. מצד שני, הזדמנות אחת לאייקס, 0:1.

    חסרי אופי, הפכנו לקבוצה הכי סמפטית באירופה, כזו שכל יריבה שמחה לקבל.
    כיוון שמדובר בכדורגל ולא בריקודים סלונים שבסיום התחרות השופטים מרימים שלטים עם ציונים, מגיע לאייקס הנצחון הזה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/2/09
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    משהו בקבוצה הזאת דפוק ומעוות לגמרי. כשזה קורה פעם אחת, מילא. כשזה קורה פעמיים, מילא. אבל כשזה קורה פעם אחר פעם ועונה אחר עונה אנחנו חושבים שהנה הם מתפתחים וצוברים את הניסיון ולמרות זאת הם נכשלים - זה פשוט מעיד על כך שמשהו פגום.
    לא יכול להיות שכל-כך הרבה פעמים קבוצה תפסיד, תסיים בתיקו, או תנצח בתוצאות מינימליות כשהיא צריכה להביס את היריבה שלה. זה מגוחך.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/09
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    פיורנטינה וורדר ברמן מצאו את ההבדלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אני חושב שכהולנדי ואוהד אייאקס אני חייב להודות שלפיורנטינה באמת הגיעה שיוויון, אבל מצד שני לסוארז היה לבסוף צ'אנס בשביל באמת לדפוק מסמר גדול בארונה של 'לה ויולה'. בכל מקרה הגומלין לגמרי פתוח כי אייאקס לא תשחק בבית בונקר(מה לעשות אוהדיה לא יקבלו את זה) וברור לי שעם מוטו וגילרדינו לפיורנטינה יש עוד מספיק סיכויים להפוך את הקערה.

    שמעתי גם סיפור מעניין על החולצות של פיורנטינה. אתם מכירים את הסיפור על האדום/לבן שאחרי שנתיים הפך לסגול? סיפור יפה כמו המחווה הבאמת נפלאה של הקבוצה אחרי סיום המשחק.

    נתראה בעוד שבוע באמסטרדם...
     
  9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏9/1/03
    הודעות:
    15,930
    לייקים שהתקבלו:
    174
    מין:
    זכר
    אפשר לומר שלמעט התוצאה של מילאן בגרמניה זה נראה כאילו חזרנו מספר שנים אחורה להרגל המגונה של האיטלקיות באירופה. חשבתי שהמגמה היפה של השנתיים האחרונות תימשך אבל רצונות ומציאות לחוד והמצב כרגע לא נראה אופטימלי למרות שכולן יכולות לעלות אבל עם נאיביות שכזו אצל אודינזה, סמפדוריה והויולה זה נראה מאוד קשה.

    שבועיים מאוד מעניינים וקשים עומדים לעבור עלינו, כיצד אתם מעריכים את הסיכויים של שבע הנציגות להמשיך לשלב הבא?
     
  10. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    סמפדוריה - מטאליסט נתנה עונה מדהימה באירופה בינתיים, ועכשיו עם ניצחון החוץ יהיה לה הרבה יותר קל. הסיכויים של סמפדוריה קלושים.
    אודינזה - סיכויים טובים מאוד. תיקו רב שערים בחוץ, וסגל שחקנים איכותי הרבה יותר.
    פיורנטינה - סיכוי לא רע. אז נכון, היא הפסידהה בבית, אבל הפסד מינימטלי, ועדין יש לה שחקנים כמו מונטוליבו, ג'ילארדיו, ומוטו שיכולים לתת הצגה בגומלין בהולנד.
    מילאן - אני די בטוח שנעלה. עם כל הכבוד לדייגו ושות', הסגל של מילאן, גם ההרכב השני של גביע אופא, חזק יותר.

    יובנטוס - עד הפיטורים של סקולארי הייתי די בטוח שהיא תעלה, צ'לסי נראתה אפורה וכבויה, בעוד יובה המשיכה במסלול הנצחונות. הבעיה היא שעכשיו יובה נעצרת וצ'לסי החליפה מאמן. מצד אחד, יובה עדיפה לדעתי, אבל אי אפשר לדעת עם חוס הידינק.
    רומא - הסיכוי הכי טוב שלנו. ארסנל מקרטעת, ועכשיו אפילו כשאדוארדו חזר הוא נפצע שוב. אין להם את פאברגאס, ארשאבין לא יכול לשחק בCL. רוזיצקי וולקוט עדין פצועים. היחיד שבאמת מסוכן הוא ואן פרסי, אבל הוא מוקף בבינוניים, מה עוד שמרכז הקישור שלהם ממש חלש העונה (אחרי העזיבה של חלב ופלאמיני), ועכשיו הוא חלש עוד יותר עם הפציעה של פאברגאס. לעומת זאת לרומה יש מרכז קישור רחב ומוכשר.
    אינטר - מוריניו יצא לוזר. אפילו אם אינטר תתחיל להראות כדורגל טוב, ואפילו אם אדריאנו ייכנס לכושר, ולמרות שוידיץ' מושעה, ההגנה של מנצ'סטר יונייטד פשוט חזקה מדי, אבל אם הייתי צריך לבחור שחקן אחד שלדעתי יכול לנצח את ההגנה שלהם הייתי בוחר בזלטאן. הכול תלוי בו, וקשה לי להאמין שהוא יצליח.
     
  11. XabiAlonso Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    2,834
    לייקים שהתקבלו:
    2
    אני בספק אם הקבוצות האיטלקיות מתעניינות באירופה...(במיוחד בגביע אופ"א).
     
  12. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,766
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    אינטר לא נראתה שונה בהרבה ממה שהיא נראת בליגה, אלא שהבדל אחד ומאוד משמעותי מנע ממנה לאיים על השער ולצאת עם נצחון. לאינטר יש יתרון עצום במצבים נייחים על כל קבוצה בסריה A, מהם היא גם כובשת את רוב השערים שלה בליגה. מול קבוצות מהפרמייר ליג, כמו ליברפול בעונה שעברה, ומנצ'סטר יונייטד היום, אין לה את היתרון הזה, ולכן היא כל כך התקשתה לאיים. זה כל כך פשוט עד כדי תסכול. ההבדל בין נצחון על בולוניה ותיקו מול מנצ'סטר אלו הם המצבים הנייחים. זה גם ההבדל בין אלופת איטליה, לקבוצה שכושלת שנה אחרי שנה באירופה.

    כל דקה של אדריאנו על המגרש היום זה בזבוז של מקום. חלש אפילו בסטנדרטים שלו. נקודת אור הוא סאנטון. ביכולת הזו הוא מוכן כבר עכשיו להיות המחליף של גרוסו בנבחרת.

    לאינטר יש עדיין סיכוי טוב לטעמי. דווקא כאשר מנצ'סטר תחשוב יותר התקפה ופחות לשמור על מאייקון ויתר הכלים ההתקפיים של אינטר, יש לנראצורי סיכוי לכבוש שער חוץ, ואיתו גם סיכוי לעלות לשלב הבא.

     
  13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/7/06
    הודעות:
    9,523
    לייקים שהתקבלו:
    1,876
    אדריאנו אפילו לא ידע איך לעבור שחקן ששכב על הדשא, באנגליה נצטרך את באלוטלי במיטבו.
     
  14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037
    המצב של רומא לא טוב. להפסיד בחוץ מבלי לכבוש שער זה מתכון להדחה. יהיה להם קשה מאוד לא לספוג וספיגה משמעה צורך בכיבוש 3 שערים כדי לעלות. כל זה גם בלי דה-רוסי. חבל.
     
  15. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם לאינטר יש סיכוי באנגליה אז רק לגנוב שער ממצב נייח.