לא אמרתי שאתם בונקר. אמרתי שצלסי הם בונקריסטים ומשחקים מגעיל ולדעתי ינצחו ככה 1-0 בבית ו0-0 בטורינו! גם תסתכל על העבר כל הזמן הם ככה הם הגיעו ככה לגמר!
ראשית שאפו אדיר לסמפדוריה שנתנה משחק טוב ואגרסיבי מול סביליה להזכיר למי שכבר שכח זכתה פעמיים ברציפות במפעל ב-2006 וב-2007. הופתעתי לטובה מהיכולת ומהתוצאה. ההגרלה הנוכחית עושה חסד עם הקבוצה ובהנחה שמצארי לא יזלזל אז סמפדוריה צריכה לעבור שלב, כנ"ל לגבי אודינזה ומילאן. לויולה יש הגרלה מאוד מעניינת, במועדון אמרו היום שלשתי הקבוצות להם ולאייאקס יש אותה פילוסופיית כדורגל (ההשקעה וההתמקדות בשחקנים צעירים) ולדעתי שניהן קבוצות רכות ושבירות במיוחד. יהיה מעניין אבל שוב גם כאן הויולה עדיפה בהרבה על ההולנדים אבל הכל תלוי, בגביע אופ"א ברצון ובהכנה של האיטלקיות. בליגת האלופות נדמה לי שהאיטלקיות לא יכלו לקבל הגרלה יותר קשה מזו. המשחק המעניין יותר כמובן הוא בין היונייטד לבין אינטר. יהיה מעניין לראות האם מוריניו יצליח להוריד מעליו את הצל של מנצ'יני דרך הצלחה במפעל בו אינטר מביישת שנה אחר שנה, הסיכויים הם חצי- חצי מאחר ולשתי הקבוצות סגל מרשים וחזק אבל בסופו של יום אינטר תיפול ותקום על השוודי שלה. הנראצורי תלויים המון באיך הוא יקום למשחקים. ארסנל וצ'לסי הן קבוצות מאוד קשות אבל אם מצבה של צ'לסי יישאר כפי שהוא כרגע אז ליובנטוס יש יתרון היא תצטרך לנצל. ארסנל כמו שקראתי במאמר ששמתי לינק אליו בדיון התקשורת היא קבוצה שקשה לדעת מה תעשה. אפשר להמשיך ולנסות לחזות אבל עד פברואר המון דברים יכולים להשתנות. נקווה שלטובה.
אני מגיע לשמינית הגמר מאוד פסימי, דווקא אנגליה? קונטי הג'יאלרוסי לא יכל להגריל לנו את אחת הספרדיות? אני כל כך צופה מה שקרה ב2005 ו2006 נגד ליברפול וארסנל, הפסד באנגליה ואז להגיע לטורינו ל0-0 משעמם. בקשר לאינטר אני חושב שאין לה סיכוי, גם אינטר לא הסתדרה עם ליברפול שנה שעברה, ואני לא רואה אותה השנה מסתדרת עם האדומים של פרגוסון. רומא היא ההתלבטות היחידה שלי, שדווקא אצלם אני צופה הפתעה
הגיע הזמן שאנשים יפסיקו להתייחס לתדמית של צ'לסי כקבוצה דורסנית והגנתית. אמנם בשנים האחרונות תחת מוריניו וגרנט שיחקנו כדורגל הגנתי, אבל בשנה האחרונה סקולארי הגיע ורואים את השינוי. צ'לסי כבר לא קבוצה הגנתית. אמנם זו עדיין קבוצה מאוד אגרסבית עם הגנת ברזל, אבל שיטת המשחק היא כבר לא בונקריסטית אלא מבוססת יותר על הנעת כדור. זה לא משהו שכדאי לבנות עליו. לכל קבוצה יש תקופות טובות יותר וטובות פחות. צ'לסי כרגע במשבר, סביר להניח שזה יעבור עד המשחק מול יובנטוס.
הסגל של אינטר לצ'מפיונס ליג: קוד: Goalkeepers: Julio Cesar, Toldo, Orlandoni. Defenders: Cordoba, Maxwell, Maicon, Burdisso, Materazzi, Samuel, Chivu, Mei, Rivas, Santon. Midfielders: Zanetti, Stankovic, Jimenez, Vieira, Cambiasso, Muntari, Bolzoni. Forwards: Figo, Ibrahimovic, Cruz, Adriano, Mancini. B List: Stocchi, Caldirola, Tremolada, Obi, Destro, Belec, Krhin, Balotelli. קווארזמה הפלופ בחוץ. הסגל של מילאן לגביע אופ"א: קוד: PORTIERI: Dida, Abbiati, Kalac DIFENSORI: Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Bonera, Darmian, Pasini, Antonini, Nesta CENTROCAMPISTI: Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Flamini, Beckham ATTACCANTI: Pato, Inzaghi, Seedorf, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho.
אירופה חוזרת! 4 קבוצות איטלקיות יחזרו למפעלים האירופאים כבר השבוע כאשר מילאן, פיורנטינה, אודינזה וסמפדוריה ינסו להמשיך להתקדם בגביע אופ"א. יום רביעי: ברמן - מילאן סמפדוריה - מטאליסט יום חמישי: לך - אודינזה פיורנטינה - אייקס פורצה! :aaa15:
:aa1: סמפדוריה, עקב פציעות, תצטרך להסתדר היום ללא שלושת שחקני ההרכב בהגנה המשולשת שלה (גאסטדלו, קמפאניירו ואקארדי). כמו כן, גם ללא דלבקיו בקישור. פאציני שהפך בשבועות האחרונים למוציא לפועל העיקרי של הקבוצה לא יוכל לשחק כיוון ששיחק באירופה במדי פיורנטינה. ההרכב הצפוי: (3-5-2) קסטלאצי - ראג'י, דה קוסטה, לוקיני - סטאנקיביצ'יוס, דוסנה, פאלומבו, פרנצ'סקיני, פיירי - קסאנו, בלוצ'י. :aa1: מילאן מגיעה למפגש מול ברמן עם רשימת הפצועים הקבועה שלה, אשר כוללת את הפצועים הטריים קאקא ושבצ'נקו. בנוסף לכך, גם רונאלדיניו עזב את האימון אתמול עקב מתיחה והוא בספק למשחק. ההרכב הצפוי: (4-3-2-1) דידה - זמברוטה (אנטוניני), מאלדיני (בונרה), קלאדזה (סנדרוס), יאנקולובסקי (פבאלי) - בקהאם (פלאמיני), פירלו, אמברוסיני - סיידורף, רונאלדיניו (פאטו) - אינזאגי. :aaa15:
טוב אז מילאן פתחה בהרכב הבא: (4-3-2-1) דידה - בונרה, סנדרוס, פבאלי, זמברוטה - פירלו, פלאמיני, אמברוסיני - סיידורף, רונאלדיניו - אינזאגי. לקח למילאן קצת יותר מ-5 דקות להתרגל להרכב הזה, שלאחריהן כבר ניתן היה לראות את הבדלי הרמות. אני מאמין שאם מישהו יחשיב לפיפו את כל השערים שפסלו לו בטענת נבדל מוטעת, יהיו לו היום פי 2 שערים ממה שיש לו עכשיו. גם במחצית הזו הספיקו לפסול לו שער חוקי בטענת נבדל, אבל "טורף הרחבות" המשיך לעבוד קשה והרוויח את השער שלו. דידה לא מאויים, אבל היו כמה מחדלים של פירלו, פלאמיני וסנדרוס שבכולם פבאלי הראה כמה נסיון וחוכמה יש עוד במותניו והיה שם בכולם. רונאלדיו הזה חי כאילו הוא שחקן של כדורגלן ממשחק השולחן הקפיצי הזה שהיה לי כאשר היתי עוד ילד.
התחיל לעשות לי בעיות האתר החביב הזה..סעמק.. מחצית ראשונה טובה של מילאן, פלאמיני דווקא נתן משחק סביר כולל הבישול והמלחמה ובאמת שנגמרו לי המילים על פו. בהרכב חזק יותר היינו מובילים ביותר משער אחד על ברמן שחוץ מדייגו אין ממש מה לראות שם.
ובמחצית השניה יניב, ברמן היתה צריכה לכבוש לפחות 3 שערים וכל זה למרות המערך ההגנתי של מילאן. לא יודע מה איתכם, ולבטח הפצועים שיחקו תפקיד, אבל מילאן צריכה מאמן אחר, משהו פשוט לא דופק שם.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx לא אמרתי כלום.. לא ראיתי ממש את המחצית השנייה אני חייב להודות תודות ללינק שקרס פעם אחר פעם עד כדי גרימת תיסכול קשה. תוצאה טובה בסופו של דבר לגומלים שם אני מאמין שנעבור את ברמן. סמפדוריה מביישת רצינית את עצמה שהיא מפסידה למטאליסט, כמה הפתעה שתהיה הקבוצה האורחת ציפיתי מסמפ לעבור אותם אבל עכשיו הכל מסתבך. תסריט הגיוני מאוד הוא שסמפ החליטו להתרכז בליגה כמיטב המסורת האיטלקית.
מחצית שניה מילאן הורידה הילוך, ברמן העלתה וגם הצליחה לכבוש את השיוון שהגיע לה. פיפו עוד הספיק לבעוט למשקוף, גם לברמן היתה קורה אחת. פלמיני כל כך חלש, פשוט לראות ולא להאמין. נראה כמו ילד בן 17 שקיבל הרכב ולא מבין מה קורה סביבו. אם במחצית הראשונה זה עוד איכשהו נראה סביר בזכות ההשקעה והמאמץ, במחצית השניה הוא כבר הפך לנקודת טורפה מאוד משמעותית במערך של מילאן. מעניין כמה קילומטר עשה רונאלדיניו במשחק הזה (לא כולל את ההליכה מחדר ההלבשה למגרש)... סמפדוריה מפסידה בבית 1:0 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
קווארסמה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx מה היה קורה אם היינו משקיעים את הכסף שנשפך תמורת הבלוף הפורטוגזי בשחקו כמו דייגו?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
הכל בסדר גמור. מילאן הגיע מוכנה טקטית, רק הגישה האפתית של רוב השחקנים והיכולת הרעה של פלאמיני, הן שמנעו ממילאן לנצח. בסופו של דבר עם כל האדישות, מילאן עדיין יוצאת מברמן שבידה תוצאה טובה שלדעתי תספיק לה בגומלין.
אורי היום פלאמיני שיחק כמו מסי ביחס להופעות הכלליות שלו במילאן. חשבתי במחצית הראשונה שאולי נקבל אותו חזרה, אבל מחצית שניה הוא באמת "חזר לעצמו". רונאלדיניו ביזבז את התחמושת בדרבי, נראה שרק בעונה הבאה נזכה לראות אותו רץ כמו שצריך. אה ופיפו קוסם, בקישור כל כך חלש של מילאן הוא מצליח להגיע למספר מצבים שרק בנס לא נגמרו ברשת. אם אלאדינו ג'ילארדינו התקשה להגיע למצבים במילאן בגלל מחסור בכדורים והאנמיות של הקישור (ביחס למה שהוא מקבל בויולה), פיפו יכול להעביר הרצאות במיקום נכון מבלי לרוץ יותר מדי. בהגנה יצאנו בזול היום ביחס למי שאייש את עמדות הבלמים (סנדרוס אהממ...). רק קאלאדזה היה חסר היום