הסתיימה העונה האירופאית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏1/7/08.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

גם סמפדוריה תשחק הערב מול ליאז' הבלגית בחוץ.

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/12/03/0KBBBIML--346x212.Xxx

אודינזה מנצחת הערב את דינמו זאגרב משערים של קוואליארלה ואובודו. סמפדוריה לעומת זאת מושפלת בבלגיה ועכשיו המשחק שם בתוספת הזמן כאשר ליאז' מובילה 0-3.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/12/08
  3. George Best Member

זה ציטוט שלי שהגיע לתגובה של אנדריי שסמפדוריה חייבת לעלות מהמקום הראשון...

4. 亚历山大帕托 Member

והסברתי מיד לאחר מכן שהניסוח שלי היה שגוי והתכוונתי שהיא חייבת לעלות גם, כאשר הערת המקומות ה-1-2 היתה מיועדת למילאן ואודינזה.

הלכת כל כך הרבה עמודים אחורה בשביל זה..? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

5. George Best Member

זה לקח לי בדיוק 10 שניות.
    הנקודה שלי היא הזלזול בקבוצה נהדרת כמו ליאז', אחרי היום לא יזלזלו בה יותר.

עריכה:
    עכשיו גם ראיתי בציטוט שלי שהבטחתי שמילאן לא מנצחת בפראטון פארק, אני און פייר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/08
  6. 亚历山大帕托 Member

למי אכפת מליאז'? סמפ (היתה) קבוצה חזקה שיכולה לעלות לפחות מהמקום השלישי. ההערכות לגביה היו מבוססות עפ"י העונה שעברה, וכרגע היא מאוד מאכזבת.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית חלשה מאוד של שתי קבוצות. השחקנים מתוחים מאוד ומשחקים בידיעה ששער אחד יכול לגמור את העונה. נראה שבורדו לא הגיעה לשחק ולנצח אלא להסתגר ובעיקר להוריד לדשא כל שחקן שמתקרב לרחבה. מנז השחקן הטוב על המגרש גם היום וחוליית ההגנה עושה את שלה. פרוטה שוב בלתי מורגש ויש מקום להכניס את פיזארו כדי להכניס קצת יצירתיות לקישור.
    מקווה למחצית שניה טובה יותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/12/08
  8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני אמשיך את התגובה של קובי: בורדו שינתה את הגישה שלה בתחילת המחצית השניה והתחילה לתקוף היטב אך הייתה רעה בהגנה כאשר רומא התחילה בהתקפות המתפרצות. פרוטה לדעתי היה מצוין, הוא ממשיך את המשחק שלו מקלוז', הרבה ראיה לעומק ופעולות חכמות. גם בריגי, אותו אחד שלא ממש רואים מוציא את מעצמו את המיטב במערך הזה של ספאלטי. גם מנס מתגלה ככישרון אדיר, השאלה אם הוא יהלום מבוזבז או מלוטש?

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. uri מנהלים

לפני כמה וכמה מחזורי ליגה דמיתי בעייני רוחי את מוריניו אחרי שכשל פעם אחר פעם עם הכדורגל שלו ניגש לאחד מצוות האימון של אינטר ששרד את השינוי בצוות המקצועי ואומר לו כך: "תגיד, איך מנצ'יני היה משחק?". אחרי שהעתיק במדוייק את המערך ואת הסגנון של האיטלקי המושמץ הנראצורי התחילו לפרוח. רק אציין שאני מציין זאת לטובה, אין הרבה מאמנים העולם שהיו מודים בכישלונם. מוריניו הראה שאולי הוא יהיר בעיתונות, אבל במגרש הוא שמח ללמוד ולסגל. היום הפורטוגלי שוב נתן הזדמנות לכדורגל שלו, עוד פעם המערך שלו ובמה לשחנים שלו (מנסיני, קווארסמה ואדריאנו). כמובן שזה שוב כשל. אחרי שהוציא את מטראצי גם ספג שתיים. חבל שאת הנסיונות הללו אינו עושה בליגה, ככה הצמרת היתה צמודה יותר. בשמינית הגמר כבר ישחק כדורגל אחר. מקווה שיצליח.

כל הכבוד לרומא!!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/12/08
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכל הכבוד גם למנז על הבישול המצויין.

רומא עושה את שלה אך כמו במשחק בצרפת, זה בכלל לא היה קל. הרבה מאוד לחץ השתחרר אחריי השער של בריגי. מקסס היה ענק כרגיל כשהשיא היה התיקול המושלם שהשאיר את גורקוף עם פה פעור. פרוטה שלא הורגש במחצית הראשונה, התעורר בשניה ובישל גול לבריגי (דה ג'ה וו מרומניה). התוצאה אומנם מחמיאה אבל זה בגלל ניצול כמעט מושלם של המצבים. שרומא חסרת הנסיון מלפני כמה שנים לא הייתה יוצאת בשלום מהמשחק הזה אבל העיקר שאנחנו מקום ראשון בבית הקשה ביותר בצ'מפיונס ליג, ניצחון שישי ברציפות, שער נקי נוסף לאוסף ואפילו קיבלנו חיוך מג'רמי מנז.
    ומיכוון שאני לא יכול לחכות ליום שישי הבא ואפילו לא למחר,
    אשמח לשידור חוזר מול ספורטינג ליסבון, כשויאריאל ופורטו גם כן יתקבלו בברכה. לא אתנגד גם לאתלטיקו מדריד. באיירן\ליון וריאל מדריד קצת פחות למרות שגם בסרט הזה כבר היינו.
    http://cache.daylife.com/imageserve/0aPZ9FScyd0he/610x.Xxx
    GRAZIE ROMA.

12. DanieL S Member

אין מאושר ממנו.
    סוף סוף אנחנו ראשונים ועוד בבית עם צלסי ובורדו +הפסד לקלוז
    עכשיו נקווה להגרלה קלה...אני מעדיף שריאל תנצח היום ויובה תפסיד וככה ניפטר גם מזה!!מקסס וחואן היו מצוינים וכל הקבוצה במחצית השניה הייתה נהדרת.
    בריגי כל משחק מפתיע אותי הוא פשוט השתפר פי 2 מהעונה שעברה וכובש מלא שערים לאחרונה חבל על האדום בליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/12/08
  13. 亚历山大帕托 Member

אני לא בטוח שבשמינית גמר יכולות להיפגש שתי קבוצות מאותה מדינה, אם זה מה שמדאיג אותך בקשר ליובה.

14. Giallorossi Member

אני חושב שהכוונה שלו היא שהוא מעדיף שריאל תסיים כראש בית ואז לא יהיה שום סיכוי שרומא תפגוש אותה בשמינית.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/08
  15. uri מנהלים

http://images.gazzetta.it/Hermes%20Foto/2008/12/10/0KBOJT6P--346x212.Xxx

ג'ילארדונו כובש את שערו ה-15! ומעניק לויולה את הנצחון הראשון בליגת האלופות העונה ומקום בגביע אופ"א.

תיקו אפס של יובנטוס בבית, אך זה כמובן מספיק לה בכדי לסיים במקום הראשון.