שיפור ענק לאיטלקיות עד עתה באירופה, יובה שולטת בבית אשרבו היא הייתה דרג ב', אינטר גם היא שולטת, ואפילו קבוצת תחתית של הליגה האיטלקית מציגה יכולת מאוד משכנעת בליגת האלופות!! פיורנטינה היא עוד הוכחה לכך שהניסיון הוא הגורם העיקרי להצלחה במפעל היוקרתי ההוא, חבל שכל פעם מחדש אחרי הופעה מעולה של הויולה מאבדים את הריכוז ומפשלים בסוף, לא נורא, כפי שזה נראה עכשיו פיורנטינה תסיים בארבעה המקומות הראשונים בסרייה אה, ותצבור ניסיון גם במשך השנה הבאה. בגביע אופ"א, ההופעה האיטלקית מושלמת מבחינתי, אודינזה דומיננטית כאשר מילאן וסמפדוריה (עוד קבוצה שלא מסתדרת הכי טוב בליגה) גם הן בכושר טוב. פו הדוב? תעשו לי טובה, תפסיקו לקרוא לו כך...
בארזי, אין הצדקה לתוצאה של 8-2 במשחק של אודינזה, כי כמעט כל האיומים של ספרטק היו איומים מחוץ לרחבה שנבעו מזה שהרוסים היו לחוצים בזמן. בדקה ה-65 הם התחילו לשחק כאילו מדובר בתוספת הזמן וכך נראו גם המהלכים שלהם. אודינזה מבטיחה מעשית את העלייה. תיאורטית יכול להיות שיש עוד איזה אפשרות שיכולה להפיל אותה, אבל זה לא סביר. רונאלדיניו עם עוד גול... הידד... המשחק הכי משעמם שראיתי בחיים שלי. חלקים נרחבים ממנו פיספסתי, בעיקר בגלל שהייתי עסוק בלשחק סטנגה בין מצב שינה למצב עירנות. אל תרביצו עדיין לסנדרוס. הוא כבד בטירוף, אבל זה היה משחק מרחבה לרחבה עם הרבה מתפרצות של האורחים, מה שגרם לאיטיות שלו לבלוט. במשחק טקטי ועומד (משחקי עונה וכו') הוא יכול להיות דווקא טוב. בגלל זה הוא היה טוב נגדנו בשמינית גמר בעונה שעברה.
האמת שדי ידעתי שהסיפור גמור כבר אחרי המשחק הקודם מול באיירן, נכון שנאחזתי בקצות אצבעותי בתקווה, אבל ההפסד אמש לא באמת הפתיע ולאור ההבנה גם לא ממש איכזב. המשחק בעוד שבועים, הוא משחק שאנו חייבים לנצח, עבור עצמנו, עבור הכבוד הנרמס. פראנדלי עד עכשיו לא מוכיח את עצמו כמאמן "אירופאי" טוב, והמשחק הבא יהיה חשוב גם עבורו, וכמו כן עבור ההזדמנות להגיע לאופ"א. אשתף אותכם באי הוודאות שבלב, אננני יודע אם אני שמח לראות ששלושה איטלקים (טוני, אודו וגרוסו) עלו מהבית הזה לשלב הבא או שאני יותר כועס על המצב בו איטלקים נהדרים שכאלה מחזקים זרים. האמת שהתלבטות זו היא רק אמתלה, והאמת שאני שונא את הסיטואציה ובטוח שעם גרוסו, טוני ואודו בפיורנטינה, אנחנו הינו אלה שעולים לשלב הבא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בהצלחה היום לאינטר ולרומא.
חבל שדוני לא לקח את הכדור השטוח ההוא במקום לעדוף אותו עד שהראש של שחקן של קלוז יכניס. חבל, עכשיו 2-0 הפך ל2-1.
מחצית ראשונה שאננה מאוד מצד רומא, קלוז' לא מאיימת עם כשרון ויצירתיות אבל השחקנים שלה עומדים נכון על המגרש, נלחמים על כל כדור, סוגרים את החלוצים של רומא ושולטים במשחק. כמה נקודות טובות : פרוטה משתיק את הביקורת שלי עליו עם בישול מצויין וריצות שמזכירות בקצת את השחקן המצויין של השנים הקודמות. בריגי עם עוד משחק מצויין ושער בכורה בליגת האלופות, דורש זימון לנבחרת. וטוטי, התגעגעתי לחופשיות שלו.
הרבה מזל והרבה מטאו בריגי! רומא עם 4-5 בעיטות לשער ו3 שערים. קלוז' עם קרוב ל15 בעיטות לשער ושער אחד שטותי ששייך כולו להגנה של רומא.
אינטר ממשיכה לזייף, פשוט לא ייאמן שהקבוצה הזו עם אחד הסגלים החזקים ביותר באירופה מפסידה לקבוצה יוונית. מוריניו אולי מצליח לנווט בליגה אבל באירופה הקבוצה שלו נראית עוד יותר משעממת וכבויה. המקום של אינטר בשלב הבא הוא הרבה בגלל רמת היריבות שלה בבית, אם משהו לא ישתנה בינואר אני לא רואה אותה מצליחה נגד הגדולות האחרות של אירופה.
רגשות מעורבים אחריי המחזור ה5. מצד אחד רומא ניצחה, הבקיעה 3 שערים ועלתה למקום הראשון. מצד שני, השער של אלו דיארה מנע מרומא לעלות לשמינית הגמר כבר הערב והשאיר את הבית פתוח עד שריקת הסיום באולימפיקו בעוד שבועיים. רומא שיחקה בהליכה וסבלה מאינספור מתפרצות של קלוז' שניסתה בכל כוחה לנצח את המשחק ולהשאיר לעצמה סיכוי לעלות לשמינית הגמר. סטטיסטיקה: http://shrani.si/f/1O/Kn/1PhVAoAE/aa.Xxx איש המשחק: http://cache.daylife.com/imageserve/06yv9vG1w98c5/610x.Xxx וקצת סדר באפשרויות הקיימות בבית א': roma 9 chelea 8 bordeaux 7 cluj 4 :aa1: אם רומא תפסיד לבורדו, היא תזדקק לתיקו או הפסד של צ'לסי כדאי לסיים במקום השני אחריי בורדו. :aa1: אם רומא תסיים בתיקו וצ'לסי לא תנצח, רומא במקום הראשון, צ'לסי בשני. :aa1: אם רומא תנצח, היא תזכה בבית א' ובהגרלה נוחה יותר לשם שינוי.
אינטר עלתה לשמינית הגמר עקב הטובה שורדר ברמן עשתה לה, התיקו בניקוסיה עזר. לכן המשחק הבא הוא רק בשביל המיקום. רומא בשביל לעלות לשלב הבא צריכה לא להפסיד לבורדו במחזור הקרוב מול הקהל שלה. במקרה שבורדו מנצחת את רומא, הג'אלורוסי יקוו להפסד של צ'לסי בסטמפורד ברידג' נגד קלוז'. מחר בערב יתחיל המחזור השלישי של שלב הבתים בגביע אופ"א. ב21:45, במאראסי, סמפדוריה של וולטר מאצארי תשחק מול שטוטגארט של מארקוס באבל, עוזר המאמן שתפקידו שודרג לאחר פיטורי ארמין פה. מול 20000 צופים {כולל עוד אלפיים שוואבים} מאצארי הולך להכניס את ההרכב הכי חזק שהוא יכול, בניגוד לציפיות כי גביע אופ"א לא חשוב. מלך השערים אמיליאנו בונאצולי {4 כאלה} והערס המהולל אנטוניו קאסנו יפתחו בחוד ההרכב. בניגוד לבלוצ'רקיאטי, מילאן של קרלו אנצ'לוטי תשחק עם הרכב משני מאוד, שכולל שוער כמו דידה, בלם כמו סנדרוס, קשרים כמו פלאמיני ואמרסון, וחלוצים כמו שבצ'נקו ופיפו אינזאגי. אוהדי פורטסמות' האנגלית שיגיעו מחר לפראטון פארק יקוו להופעה של קאקה, כי גם הוא כנראה ישחק, עקב הסיבה שיום ראשון מול פאלרמו הוא לא ישחק {צהובים}.
לא שזה משנה, אבל גם אם צ'לסי תסיים בתיקו (תסריט דמיוני),זה יספיק לרומא לעלות גם אם תפסיד באולימפיקו לבורדו. היה יכול להיות נחמד לעלות כבר הערב, לפחות נסתפק במקום הראשון בבית הכי קשה בטורניר.
שימו קונוס במקום סנדרוס ומילאן יוצאת מהמשחק הזה עם נצחון, שימו קונוס במקום שבצ'נקו ולפחות תחסכו כרטיס טיסה ומושב אקסטרה לרגליים של פיפו באוטובוס. מילאן היתה צריכה לגמור את זה במחצית הראשונה עם שלוש חתיחות לפחות, בסוף זה נגמר עם תיקו 2. פיפו, פיפו, הוא לא יגמר לעולם! גם סמפדוריה מסיימת בתיקו אחרי פיגור (1:1).
Senderos resta immobile come una statua di legno intagliata nel Canton di Ginevra סנדרוס נשאר נייח במקום כמו פסל עץ מהקנטון של ז'נבה. לא הייתי אומר קונוס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
:aa1: אודינזה, שתארח היום ב 19:00 את דינמנו זאגרב, תהיה הנציגה היחידה מאיטליה שתיקח חלק במחזור הקרוב של גביע אופ"א. הקבוצה מאודינזה שהייתה בטוחה שלמשחק הזה כמעט ולא יהיה משמעות אחרי שני הצחונות הרצופים שלה בטורניר, תגיע נחושה להצליח רק על מנת לעצור את רצף 4 ההפסדים הרצופים בליגה המקומית.