הסתיימה העונה האירופאית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏1/7/08.

1. uri מנהלים

שוב פעם התמימות הנאיבית חסר השיניים, שוב פעם השקיפות של חוסר הנסיון וכמובן, איך אפשר בלי, חוסר מזל. את כל הדברים האלו אמרו היום גם פראנדלי, דלה ואלה, מוטו ודאיינלי, היתר פשוט לא התראינו.

אהיה סטואי ואתייחס בשלוות נפש לסבל שנגרם לי אתמול, מקווה שכך גם השחקנים והצוות כי הכי חשוב עכשיו זה לתת הכל בליגה כדי שכל השיעור הזה שקיבלנו מליגת האלופות עד כה לא יזרק אל הנשיה. חייבים לסיים בין 4 הראשונות.

לפחות יובנטוס שימחה אותי ביום הולדתי. כל הכבוד לביאנקונרי!

פרט לפיורנטינה שבוע אירופאי מוצלח עד כה, נחזיק אצבעות היום למילאן ולאודנזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/11/08
  2. פירנצה Member

את התגובה הזאת כתבתי אתמול ואני שמח שבוואלה כתבו היום כתבה באותו עיניין
    אני לא מצליח ליצור קישור אז למי שמעוניין הכתבה נקראת "בלדה להורס הקיבוץ"

אורי שכחת את אינטר.

3. 亚历山大帕托 Member

מה יפה בו?

4. 亚历山大帕托 Member

הוא התכוון שבוע מוצלח לאיטלקיות.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הרבה אנשים שנמצאים בענף הזה שנקרא כדורגל ישראלי, צריכים לראות כדורגל אירופאי מהבית ולא מהאולפן ביד אליהו. צריך לעשות לאנשים כאלה אוטו דה פה, או טיפול בגיליוטינה.

עכשיו משהו יותר חשוב: עוד חצי שעה מתחיל המחזור השני בשלב הבתים של גביע אופ"א, אודינזה נמצאת כרגע באיצטדיון לוז'ניקי העצום, ופאסקואלה מארינו כנראה יתן לאנטוניו די נטאלה מנוחה כי ביום ראשון בצהריים מחכה המשחק המרכזי במחזור הקרוב נגד אינטר, למעשה קרב על אחד המקומות בצמרת של הטבלה. בינתיים, מול ספרטק מוסקבה של המאמן הדני, מיכאל לאודרופ {ששיחק בעבר ביובנטוס ובלאציו}, ישחקו שלישית חלוצים שכוללים את סימונה פפה, קוואליארלה ואלקסיס סאנצ'ס.

יותר מאוחר, שיגמר המשחק בין הפריולאנים לקבוצה הרוסית המפוארת, יתחיל בסן סירו המשחק בין מילאן לספורטינג בראגה הפורטוגזית. שם נגלה כמה נעלמים ותשובות לשאלות. לדוגמה פיליפ סנדרוס ישחק הערב, לצידו של קאחה קלאדזה. בשער ישחק המחליף הברזילאי של אביאטי. בצדדים יאנקולובסקי ואנטוניני. בקישור פלאמיני, אמרסון וגאטוזו בנוסף לשלישיה שתכלול את פאטו, שבצ'נקו ופיפו אינזאגי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/08
  6. פרנקו בארזי Member

בינתיים 1-1 ברוסיה, מחצית עכשיו.
    אודינזה משחקת לא רע, למה די נטאלה לא משחק? הוא פצוע?
    פסקואלה מרינו עלה עם שלושה חלוצים, קוואליארלה פפה וסאנצ'ס, שהגיעו עד עכשיו להרבה הזדמנויות (וגם כבשו מאחת, אני רק לא יודע מי כבש כי עלה לי השידור כמה דקות אחרי הגול...)
    אודינזה לפחות מהדקה ה20 ועד המחצית יותר טובה. ניצחון, ועל אף שזה רק המחזור השני היא כנראה תעלה לשלב הבא.
    עריכה -
    איך שסיימתי לכתוב העברתי חזרה לבט365 והראו את הגולים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    קוואליארלה כבש גול יפה בסיבוב, רודריגז השווה בבעיטה מקצה הרחבה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/11/08
  7. פרנקו בארזי Member

אודינזה ניצחה 2-1 את ספרטק מוסקבה מצמד של קוואליארלה, הראשון בבעיטה יפה בסיבוב והשני בפנדל אחרי עבירה שעשה עליו קלמנט רודריגז שגם כבש את שער השוויון הזמני של ספרטק.
    במחצית השנייה היה פשוט מטווח של הרוסים על השער האיטלקי, רק בנס ועם משחק גדול של הנדנוביץ' שעצר כמה עצירות ענקיות זה לא נגמר ב8-2 לרוסים.
    ד"א, בחדשות הספורט היה היום אייטם על שחקן בוטאפוגו ששלף לשופט צהוב וקיבל אדום, הם נתנו לאדום הזה את התואר "האדום הטיפשי לשנת 2008", אבל עכשיו יש מתחרה חזק על התואר הזה - ג'ובאני פאסקואלה, שקיבל צהוב שני בדקה ה-85 על בזבוז זמן. כבר היו אדומים על דבר כזה, אבל זה היה כל כך מטומטם - פאסקואלה בא לזרוק את החוץ, והחזיק והחזיק והחזיק בכדור, וכל פעם השופט מסתכל עליו, מתרה בו, עד שבסוף אחרי איזה 15 שניות שלף לו את הצהוב השני. מרוב שזה היה אידיוטי זה היה מצחיק.
    עוד 45 דקות מילאן נגד בראגה...

8. uri מנהלים

הוא כביכול מחלים מפציע. אם היה צורך הוא היה משחק, אבל לאודינזה הרבה יותר חשוב לשמור עליו לאינטר. גם ד'אגוסטינו (נכנס מחליף) ולוקוביץ' קיבלו מנוחה. בלי להזכיר את זאפאטה ופליפה שנעדרים מפתיחת העונה.

אני לא ראיתי את המשחק (צריך לעבוד מתישהו), אבל התוצאה היא שחשובה וזו נהדרת. כל הכבוד לאודינזה!

מחצית במילאנו. מילאן בהרכב שני, ואלה שכן משחקים ביחד רצים מה שכל אחד מהם לבדו רץ במשחק ליגה (פרט לגאטוזו שלא מכיר דבר כזה).

מכעיס אותי לראות את סנדרוס, אני לא חושב שהוא שחקן רע כפי שהוא נראה היום (מזכיר קצת קונוס), אבל העובדה שדרמיאן מתייבש בגללו בהחלט מקוממת.

9. uri מנהלים

גאטוזו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/11/08
  10. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מה כבר הפסדתי? עוד משחק בינוני עם שער של הגאושו המהולל בסוף?

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/3/31/Winniethepooh.Xxx

אנדריי עדיין מתאושש... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

12. Milanista3 Member

שער של הגאושו המהולל ולא סתם שער פצצה לחיבור בדקה ה93 לא האמנתי שראיתי שאת זה .
    משחק בינוני של מילאן ,סנדרוס פשוט איטי בטירוף והחלוץ של בראגה שאין לי מושג מה שמו ,חגג עליו כל המשחק .
    ראוי לציין גם את דידה לטובה שנתן הצלה היום שלא ראינו ממנו הרבה זמן .
    אנצ'לוטי פתח עם שלושה חלוצים! תחילה זה נראה שפיפו באמצע שבה בימין ופאטו בשמאל בהמשך שמתי לב שפאטו ושבצנקו החליפו צדדים .

13. 亚历山大帕托 Member

המשחק הכי גרוע של מילאן עד כה העונה, אבל ברור לכל שזו לא היכולת האמיתית. פעם בשבועיים יש לנו הפסקה שנקראית גביע אופ"א, בה שחקני גיבוי יכולים למתוח איברים. לא צריך להתייחס לזה ברצינות רבה מדי.

עדיף שסנדרוס לא היה על המגרש והיינו משחקים ב-10 שחקנים, ככה היה לפחות חיפוי כלשהו על החלוצים שהלכו עליו. אמנם לא צריך לשפוט אותו כבר עכשיו כאשר הוא רק חזר מפציעה וזה המשחק הראשון שלו מזה כמה חודשים. חוץ מזה, במחצית השנייה ניכר שיפור ביכולת שלו.

הבוגד הרס את המשחק כרגיל, והקוסם היה צריך להציל אותנו שוב בדקות הסיום.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אלוהים ישמור, עלק דרמיאן. סנדרוס נתן את הפתיחה האיומה ביותר שראיתי מבלם במילאן זה הרבה זמן, כל כך איטי וגמלוני. ממה שנתנו לראות זה נראה כאילו חגגו עליו בלי סוף והוא גם כמעט גרם לפנדל. נקווה שיהיה שיפור אחרת שיחזור לפדופיל בארסנל.

15. פרנקו בארזי Member

הוא אכן היה קטסטרופה ולא ממש היה שיפור במחצית השנייה לדעתי, בניגוד למה שמישהו אחר טען כאן (הוא עשה פנדל שלא נשרק, למזלנו...)
    אבל קשה לשפוט אותו כי זה היה המשחק הראשון שלו מזה כמה זמן, חצי שנה?
    לדידה היתה הצלה עצומה במחצית הראשונה, הצלה באמת פנטסטית. לא רואים הרבה כאלו מדידה (שאגב, גם דאג לספק את השטות השבועית כשכמעט חטף גול כשבעט את הכדור על חלוץ יריב...)
    גול אדיר של דיניו, איזה טיל! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    למרות שמשחק עם הרכב שני בגביא אופא זה לא מדד לכלום, אני בהחלט מקווה לשיפור ביכולת כי מה שראינו אתמול היה די זוועה. גם אם זה מול בראגה בגביע אופא וגם אם זה מול קבוצה מטורקמניסטן במשחק ידידות, אסור לנו להראות ככה.