הסתיימה העונה האירופאית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏1/7/08.

1. Andrea Pirlo Member

ברצאלי כבר הוכיח ממזמן שהוא לא יהפוך לבלם הבא של איטליה.
    הוא מחזיק בכבוד בתואר "השחקן הכי גרוע של אזורי ביורו האחרון" וזה למרות ששיחק חצי משחק בערך. עם כל הכבוד לתצוגות נפל של כל מיני דל פיירים, מטארצים וזאמברוטים, ברצאלי נראה מצחיק. לא הפתיע אותי בכלל שהוא גמר את הסיפור בקבוצת מרכז טבלה גרמנית(דווקא המעבר של זקארדו הפתיע יותר).
    בכל מקרה אני לא רואה בזה בגידה, כי סך הכל אין שום דבר פסול בזה שעזבו את פלארמו כי בקריירה צריך להתקדם, זה שברצאלי "התקדם" לקבוצה כמו וולפסבורג זה כבר אשמת היכולת הפושרת שלו, כי תאמין שאם היה יכול לבחור בין אחת הגדולות של איטליה או וולפסבורג היה בוחר להישאר בארץ המגף, אבל כנראה לא היו לו הצעות, ובצדק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/10/08
  2. uri מנהלים

הוא לא בגד בפאלרמו אלא בפיורנטינה שמאוד רצתה אותו, אבל לא יכלה להרשות לעצמה לעמוד בשכר שהוצע לו וולפסבורג. ברצאלי, למרות שכל הזמן הכריז שהוא אוהד פיורנטינה מילדותו וחולם לשחק במדים הסגולים, הראה לקורבינו את הגב ובחר להרוויח פי 2 בגמרניה.

כן, גם מאצרי כבר הספיק לבכות על כך.

3. פירנצה Member

היום כנראה נראה את המשחק האחרון של ראניירי ביובה,ולדעתי לתוצאה לא תהיה השפעה על עתידו.
    אני מאמין שההחלטה נפלה כבר בשבוע האחרון ועד שלא יהיו על סף חתימה עם מאמן חדש,לא יצאו
    בהצהרות לתקשורת.
    ככה שלא משנה ניצחון על ריאל, מבחינת ראניירי הוא יכול לארוז.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שאני מעדיף שנפסיד היום בערב אם זה אומר שראנירי הולך,המצב באמת בלתי נסבל,מעולם לא הייתי כלכך לחוץ על גבול המפוחד ממשחק עם קבוצה גדולה,תמיד בטחתי בקבוצה,אבל לנוכח מה שקורה וראנירי...

5. פירנצה Member

משתתף בצערכם אוהדי יובנטוס.

6. פרנקו בארזי Member

http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/...juventini.shtml
    2 הרוגים ו20 פצועים על פי הכותרת בגאזטה בתאונת אוטובוס
    בONE כתוב שהמשחק בספק אבל בגאזטה כתוב בסוף הכותרת המשנית דקת דומייה לפני המשחק, אני חושבשאני יודע למי אני מאמין...
    מישהו יודע למה התאונה נגרמה?

7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

כאשר נהג האוטובוס בן 81, אני לא מתפלא.

8. NUOVA GUARDIA Member

ניצחון חשוב מאוד לקלאודיו רניירי, 1-2 על ריאל מדריד שזמנית מעלה את יובנטוס למקום הראשון. בעוד שבועיים המבחן האמיתי, יובה תגיע לסנטיאגו ברנבאו בתקווה לנצח גם שם. זה יהיה קשה!!

9. Lupo Member

זה לא יעזור לראניירי יותר מדי. במוקדם או במאוחר הוא יילך הביתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. NUOVA GUARDIA Member

אני חושב שהפסד בעוד שבועיים בסנטיאגו ברנבאו ישלח אותו הביתה. יובה תעמוד במבחן רציני ביותר מול ריאל מדריד במדריד, אם יובה לא תצא משם לפחות עם נקודה, סביר להניח שאחרי המשחק רניירי יפוטר.

11. forza forza. Member

אותי ביאס במיוחד ההפסד של פיורנטינה... למעט 25-30 דקות (בהן ראיתי את יובה-ריאל), עקבתי אחרי כל המשחק שלה במינכן.

שיחקה כדורגל טוב, יצרה שלל מצבים אבל דווקא חלוצים כמו מוטו וג'ילארדינו לא מצאו את הרשת. למוטו היה מצב מדהים בחצי השני, נותר לבד מול השוער אבל נגח מקרוב החוצה. חבל.
    פיורי עדיין בלי ניצחון, ואחרי השמטת הניצחון בליון והתיקו הביתי מול בוקרשט, היא חייבת לנצח במחזור הבא אחרת יהיה לה קשות לעלות.

כמובן שכולנו רוצים שכמה שיותר קבוצות איטלקיות יישארו בצ'מפיונס.

12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני ראיתי את כל המשחק של פיורנטינה וכבר כתבתי את דעתי בפורום העולמי. הניסיון והמזל שיחקו היום לטובת באיירן מינכן לדעתי. שלא תטעו, גם הבווארים שטפו את המגרש ונתנו משחק התקפי, ובדקות הראשונות היה חשוב להם מאוד לכבוש כדי להסתבך יותר מאוחר במשחק. קלינסמן עשה בחוכמה, אבל רואים שההגנות היו רעות בשני הצדדים של המגרש ולכן כאוהד נייטרלי המשחק היה מאוד מהנה. רק התוצאה די משקרת.

13. 亚历山大帕托 Member

21 הרוסונרי שיוצאים מחר להולנד:

PORTIERI: Abbiati, Dida, Kalac
    DIFENSORI: Antonini, Bonera, Darminan, Favalli, Jankulovski, Maldini, Zambrotta
    CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso
    ATTACCANTI: Borriello, Inzaghi, Kaka, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho

14. NUOVA GUARDIA Member

רומא בהחלט תעמוד מול אחד המשחקים הקשים ביותר שהיו לה השנה. היא מגיעה ללונדון כשהיא מתארחת בסטמפורד ברידג' נגד צ'לסי החזקה שעד כה מובילה את הטבלה בפריימר ליג. צ'לסי מגיעה למשחק אחרי 5-0 בחוץ על מידלסברו והיא בכושר נפלא. מה רומא צריכה לעשות היום כדי לצאת עם 3 נקודות מהסטמפורד ברידג'?! רק משחק התקפי..לשלוח את ווצ'ניץ' וטוטי קדימה, צריך משחק חזק של דה רוסי בקישור האחורי על מנת למנוע מתפרצות מהירות של האנגלים. מה שנותר לי לאחל זה בהצלחה לספלטי וחניכיו. Forza Roma!!

15. yonmu Member

איפה אתה חי?
    ללכת לשחק התקפי מול צ'לסי בסטאמפורד ברידג'? ועוד בכושר הנוכחי של רומא, ובכושר הנוכחי של צ'לסי?
    משחק התקפי של רומא אומר תבוסה. משחק הגנתי אומר סיכוי לצאת עם נקודה.

הסגל של צ'לסי חזק ורחב הרבה יותר מהסגל של רומא. אני, בתור אחד שמעדיף את רומא, היתי חותם כבר עכשיו על הפסד אחד-אפס.