הסתיימה העונה האירופאית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏1/7/08.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אנחנו משתדלים כאן להגות את השמות כמו שצריך אחרת יואב יגיע לכל חור ויחסל את כל פושעי ההגייה למיניהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אגב אודינזה עשתה שירות לא קטן עבור איטליה שהדיחה קבוצה גרמנית. למי שלא בקיא בדירוג אופ"א אז גרמניה הרביעית התקרבה מאוד בשנים האחרונות לאיטליה שמדורגת שלישית, הדחתה של דורטומנד יכולה רק להועיל כרגע.

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/08
  2. uri מנהלים

בעוד כשעה תחל הגרלת שלב הבתים של גביע אופ"א כאשר מילאן מדורגת בקבוצת דרוג הראשונה ואילו אודינזה וסמפדוריה בשלישית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/10/08
  3. uri מנהלים

בית ג':
    סביליה
    שטוטגארט
    סמפדוריה
    פרטיזן בלגרד
    סטנדרד ליאז'

בית ד':
    טוטנהאם
    ספרטק מוסקבה
    אודינזה
    דינמו זאגרב
    ניימיכן

בית ה':
    מילאן
    הירנביין
    בראגה
    פורסמות'
    וולפסבורג

3 עולות מכל בית ל-32 הסופיות (8 יצטרפו מליגת האלופות).

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן בבית נחמד שבו תהיה אפשרות לשחק מול הבוגדים בוולפסבורג. יהיה מעניין לראות גם מה שווה מחזיקת הגביע האנגלי (!!!&%$&@%&), אבל נכון לעכשיו הירנביין עושה רושם של הקבוצה הכי "מאיימת" בבית.
    אודינזה בבית סביר ביחס לאפשרויות האחרות ואם היא תתייחס למשימה ברצינות, אין שום סיבה שלא תעלה. טוטנהאם מלאה בפוטנציאל, אבל היא אולי קבוצת הדרג הראשון החלשה ביותר, הרוסים תמיד בעייתים למרות שאני לא יודע מה המצב של ספרטק - כל מה שאני יודע זה שכרגע רובין קאזאן היא הכוח הרוסי החזק ביותר. דינמו זאגרב חתיכת מוקש ואין לי מושג איך לאכול את ניימיכן.
    סמפדוריה נפלה לבית קשה מאוד. סביליה מאוד מנוסה במפעל הזה, כנ"ל לגבי שטוטגארט שמנוסה באירופה. פרטיזן לא מרשימה אותי. ליאז' היא כנראה הקבוצה הכי חזקה מבין קבוצות הדרג האחרון. גם בלי פלאיני היא הדיחה את אברטון והחזיקה את ליברפול עד לדקה ה-117 של הגומלין במוקדמות האלופות. לא משנה מה, סאמפ' תהיה חייבת לשמור על הבית.

5. Andrea Pirlo Member

הגרלה שהתחילה כל כך טוב מבחינת מילאן ונגמרה כל כך גרוע.
    כנראה הבית היחיד שבו קבוצות מדרג 4-5 יותר טובות בכמה רמות מקבוצות בדרג 2-3.
    וולפסבורג קבוצה מפוצצת בכשרון גם הגנתי וגם התקפי, יש להם מאמן לא רע בכלל ואם זה יהיה משחק חוץ אז זה יהיה עוד יותר קשה.
    גם פורסטסמות' כמו כל קבוצת פרמיירליג ממוצעת מפוצצת בכסף ושחקנים איכותיים, גם נגדם זה לא יהיה קל במיוחד לנוכח הבעייה של מילאן בכדורי גובה שפיטר קראוץ' יוכל לנצל אותה היטב.
    לגבי בראגה והרינביין אז הן הקבוצות הפחות טובות על הנייר אבל גם להן יש מה למכור. בראגה היא קבוצה פורטוגלית טיפוסית(שילוב של דרום אמריקאים עם מקומיים, טכנית מאוד) והרינביין שאומנם נחלשה עם עזיבת אפונסו אלבס וסוליימני היא עדיין אחת הקבוצות המדליקות בהולנד שמצליחה כל שנה להצמיח כוכבים חדשים וגם השנה עם חבר'ה מוכרים כמו פרנייץ',ויירינן וקלו זה לא יהיה קל.
    בקיצור בית קשה, לא בית מוות או משהו אבל בית מאוד מאוזן בלי קבוצות גרועות. כמובן חייבים לעבור וגם נעבור לדעתי אבל קל זה לא יהיה.

לגבי 2 האיטלקיות האחרות:
    אודינזה יכולה להיות מאוד מרוצה. בית סביר מאוד ואפילו יותר מזה. טוטנהאם וספרטק אומנם שמות גדולים וקבוצות לא רעות על הנייר אבל שתיהן בהתרסקות. טוטנהאם מקום אחרון בפרמיירליג, ספרטק הובסה פעמיים נגד דינמו במוקדמות האלופות ואני חושב שלאודינזה יש סיכוי לנצח כל אחת מהן, בטח ובטח אם המשחק יהיה בבית. גם 2 המדורגות אחריה לא כאלה מפחידות. גם דינמו וגם ניימיכן הן קבוצות חביבות שיכולות לעשות בעיות אבל אני רואה את אודינזה עולה מהבית הזה, יש מצב אפילו ממקום ראשון.
    אצל סמפדוריה המצב הרבה יותר מסובך. סביליה ושטוטגרט אומנם נמצאות בירידה בשנתיים האחרונות אבל זה עדיין קבוצות נפלאות שאין לי ספק שיעפילו לשלב הבא. גם ליאז' קבוצה מסוכנת וכולנו זוכרים איך התקשתה על ליברפול. את פרטיזן הנוכחית אני פחות מכיר אבל אין ספק שאם מדובר בקבוצה הקשוחה שהיא הייתה בעבר לא יהיה קל לשחק נגדה. בקיצור סמפדוריה יכולה לעלות, היא אפילו פייבוריטית לעשות זאת אבל אני לא אופתע אם סטנדרד או פרטיזן יעלו במקומה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/08
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

GRUPPO C: 23/10 Partizan-Samp; 27/11 Samp-Stoccarda; 3/12 Standard-Samp; 18/12 Samp-Siviglia.

GRUPPO D: 23/10 Udinese-Tottenham; 6/11 Spartak Mosca-Udinese; 3/12 Udinese-Zagabria; 18/12 Nijmegen-Udinese.

GRUPPO E: 23/10 Heerenven-Milan; 6/11 Milan-Braga; 27/11 Portsmouth-Milan; 17/12 Milan-Wolfsburg.

7. 亚历山大帕托 Member

כל הקבוצות, ובמיוחד סמפדוריה, חייבות לעלות ממקומות 1-2. לשמחתי לא קיבלנו בית משעמם לגמרי, ויש הזדמנות לתת בראש לאנגלים על אדמתם.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סמפדוריה מהמקום הראשון ?!
    עוד פעם שתית אנדריי או שאתה כמו תמיד ציני?

אולי שכחת משהו שנקרא כמו ....סביליה שתאכל את הבית הזה בלי מלח. חוץ מזה הכל אפשרי, גם פרטיזן וגם ליאז' עוד יכולים להפתיע אותך.

9. George Best Member

ליאז' תהיה הסוס השחור בבית ועשוייה להגיע מאוד מאוד רחוק גם בשלבי הנוק-אאוט.
    אומנם הם נחלשו במרכז הקישור אחרי העזיבה של פלייני לאברטון(לא לפני שקיבלו 15 מליון ליש"ט),
    אבל הם עדיין הצליחו להדיח את אותה אברטון, שבשנה שעברה הייתה אחת הקבוצות החזקות והאטרקטיביות במפעל.
    לליברפול הם עשו בית-ספר לכדורגל בצמד המשחקים, אך חוסר מזל ונאיביות מנעו מהם לעלות,
    כמה לא מפתיעה ההודעה של אנדריי.
    אני גם יותר מבטוח שמילאן לא מנצחת בפראטון פארק.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx מילאן בפראטון פארק...

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/08
  10. JR-Riquelme Member

סמפדוריה צריכה במקרה הטוב לעלות מהמקום השלישי. מקומות 1-2 גדולים עליה כרגע...

אבל אודינזה צריכה לעלות מהמקום הראשון.

11. Chievo Member

מה שגם עם כל הכישלון בליגה והפתיחה הרעה מאוד, אני מאמין שסמפדוריה לא תתאמץ יותר מידי הפעם כדי לעבור לשלב הבא ובטח לא לעלות מהמקום הראשון.

12. 亚历山大帕托 Member

הניסוח שלי היה שגוי. לא התכוונתי שבמיוחד סמפדוריה צריכה לעלות ממקומות 1-2. היא פשוט חייבת לעלות כדי כמו מילאן ואודינזה (ושתיהן כן חייבות לסיים במקומות 1-2), כי הדחה מוקדמת תידרדר אותה למחוזות לא נעימים וחבל לראות את הפרוייקט שלה נכשל מוקדם כל כך.

חוץ מזה, אני צופה התעוררות מאוחרת לסמפדוריה שעוד תגרום להרבה צרות אצל קבוצות גדולות ממנה כמו בעונה שעברה. לפחות המשחק נגד סביליה הוא באיטליה, והיא בהחלט מסוגלת להגיע אליו כיריבה ראויה שמתחרה על המקום השני ולהוציא תיקו.

13. 亚历山大帕托 Member

גם כשאנחנו מפסידים על אדמת אנגליה, אנחנו יוצאים המנצחים הכי גדולים.
    אני לא צריך לספר על זה לך, נכון?

14. פרנקו בארזי Member

הבוגדים מוולספבורג? למה בוגדים? הקבוצה היחידה שאני מחבב בגרמניה.
    גם מילאן וגם אודינזה יכולות וצריכות לעלות, מילאן בקלות, אודינזה ממקום 2-3.
    יש לי הרגשה שסמפ לא תעלה, היא קבלה את ההגרלה הכי קשה. אני מקווה שאתבדה.

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הקבוצות עצמן לא מספיק קשות, סמפדוריה גם קיבלה הגרלה בסדר המשחקים. היא מארחת גם את שטוטגארט וגם את סביליה... בעייתי מאוד.

זקארדו וברצאלי ראויים לרגל שבורה. במיוחד ברצאלי שכל מה שמעניין אותו זה לרפד את חשבון הבנק הגם ככה תפוח שלו. ברצאלי החזיק במעמד של הבלם הבא של הנבחרת ועכשיו הוא אפילו לא בסגל. השלב הבא הוא השפלה בסאן-סירו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/10/08