הסקוואדרה אזורה:: פראנדלי ושחקניו העפילו למונדיאל

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Fratelli d'Italia, Jul 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Roberto Baggio Member

'הקוד האתי של פראנדלי' זו גם הסיבה לאי זימונו המתמיד של קאסנו? כן, הוא ללא ספק ילד חרא, אבל אחרי פתיחת עונה כזו בטח ובטח שיש לו מקום לפחות בסגל אם לא בהרכב.

2. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר (אתה זוכר פעולה של קסאנו שנוגדת את הקוד האתי?). כמו שיואב הסביר לפני זמן מה, קסאנו הוא על תקן די-נטאלה בקמפיין הקודם. ידוע מה הוא יכול לתרום עכשיו, צריך לראות עד כמה הוא יוכל לתרום כשזה באמת ישנה (בעוד שנה וחצי מעכשיו). עד אז, הצעירים ישחקו ויצברו ניסיון. ובצדק. אין טעם לבזבז מקום על מישהו שלא בטוח שיהיה טוב מספיק בעוד שנה וחצי.

3. uri מנהלים

אני לא יודע איך המערך נראה על הלוח של פראנדלי, אבל על המגרש זה נראה כמו 4-4-2 קווי כמו של פעם. קנדרבה בימין ומרקיזיו בשמאל. רק שקנדרבה מאוד לא מדוייק ואילו מרקיזיו מאוד לא מורגש/משותף. מונטוליבו ווראטי אדירים!

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לי זה נראה כמעט כמו 4-3-1-1-1, או 4-5-1 בהגנה. הרוב המכריע של ההתקפות באו מכיוון (ימין) מאג'ו וקאנדרבה שהיו מאוד פעילים ברבע השעה הראשונה עד שצרפת החלה להתארגן ולהראות קצת יותר טוב. אל שעראווי משחק בשמאל אבל צריך להיות יותר מעורב במשחק ולא להתערב בו, אם הבנתם אותי...כלומר באלזארטי וצריך לתקוף יותר. מארקיזיו לא מורגש כמעט גם בגלל זה, וגם בגלל שאם כל הקשרים יתקפו כולל מארקיזיו אז איטליה תהיה חשופה מדי, זה החסרון במערך הזה.

נראה לי שפירלו יכנס...בונוצ'י במקום בארזאלי שהיה מעולה.

Last edited: Nov 14, 2012
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד היכולת בסדר אני לא מתרגש מההפסדים האלה (חמישי ברציפות במשחקי ידידות? אני טועה?). עוד כמה ילדים צברו קצת ניסיון, עוד כמה רשימות שפראנדלי יכול להוסיף לפנקס, תובנה או שניים - בסדר. העיקר שנמשיך לצבור נקודות במוקדמות ונגיע לברזיל עם תוכנית ברורה.

6. yoni10 Member

יש לי רק בעיה אחת בנבחרת הזאת וזו עמדת המגן הימני. כריסטיאן מאג'יו שחקן נפלא כקיצוני ימני במערך של 3 בלמים. כמגן הוא פשוט חור מהלך. הדבר העצוב הוא שאבטה אפילו יותר גרוע. פראנדלי חייב למצוא פתרון לעמדה הזאת.

סה"כ משחק לא רע של איטליה. מבחינת היכולת עלינו על הצרפתים.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום פורסמו שני הבתים של גביע הקונפדרציות, אשר ייערך בחודש יוני. אל הטורניר המיותר ביותר בכדורגל איטליה מגיעה כסגנית אלופת אירופה ותפגוש את ברזיל (מארחת), מקסיקו (אלופת מרכז אמריה) ויפן של זאקרוני (אלופת אסיה).

Group A

Brazil-Japan (Brasilia, June 15)

Mexico-Italy (Rio de Janeiro)

Brazil-Mexico (Fortaleza, June 19)

Italy-Japan (Recife, June 19)

Japan-Mexico (Belo Horizonte, June 22)

Italy-Brazil (Salvador, June 22)

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איזה מרחקים מטורפים צריך לעשות ברפובליקה הפדרטיבית הזאת...פיפ"א הארורים האלה. מזל (?) שהמשחק האחרון נגד ברזיל....

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'זארה פראנדלי פירסם את סגל הנבחרת לקראת משחק הידידות נגד ברביעי הקרוב. מארקטי שמגלה העונה יכול מצויינת במדי לאציו, מקבל זימון ראשון מאז מונדיאל 2010. בנוסף אליו, נכלל גם דווידה סנטון שמרשים במדי ניוקאסל. בונוצ'י הודח מהסגל בשל הקוד האתי שמנחיל פראנדלי (כזכור הורחק לפני שבוע בעקבות התפרצות לשופט).

Gk: Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli), Marchetti (Lazio), Sirigu (Paris St. Germain);

D: Abate (Milan), Astori (Cagliari), Barzagli (Juventus), Gastaldello (Sampdoria), Peluso (Juventus), Ranocchia (Inter), Santon (Newcastle);

M: Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Florenzi (Roma), Giaccherini (Juventus), Montolivo (Milan), Nocerino (Milan), Pirlo (Juventus), Verratti (Pars St. Germain);

F: Balotelli (Milan), El Shaarawy (Milan), Gilardino (Bologna), Giovinco (Juventus), Osvaldo (Roma)

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

פראנדלי חשף את ההרכב שיפתח מחר באמסטרדם ארינה. המערך יהיה 4-3-3 כאשר סוג של הפתעה היא העדפתו של אסטורי על חשבון ראנוקיה. לדבריו, ההתלבטות היחידה שנותרה לו היא מי מבין קאנדרבה ודיאמנטי יפתח בצד ימין.

בופון; אבאטה, ברצאלי, אסטורי, סנטון; דה רוסי, פירלו, מונטוליבו; קאנדרבה (דיאמנטי), באלוטלי, אל שעראווי.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'יג'י :aaa8:

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

וראטי שחקן גדול. העתק מושלם של פירלו מינוס קור הרוח והדיוק המוחלט במסירות פלוס עבודה הגנתית טובה. מדהים לראות שבגיל כזה הוא כל הזמן ניגש לקבל את הכדור, עושה איזו הטעיה במרכז השדה ומשחרר כדור להתקפה. משלים בצורה נהדרת את פלורנצי שהוא יותר "מרקיזיו" באופיו.
    לא משחק גדול של הנבחרת אבל להוציא תיקו בהולנד זה ללא ספק משימה לא קלה. כמובן שהמצטיין של המשחק הוא ג'יג'י שמנע 3-4 שערים בטוחים. ועוד חלק מתלבטים אם קסיאס טוב יותר...

Last edited: Feb 8, 2013
  13. 亚历山大帕托 Member

שתי בעיטות למסגרת: הראשונה הגיעה בדקה ה-86 והשנייה היתה השער של וראטי.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי, מעניין אותי לדעת איך היו אתמול סנטון, מונטוליבו וסטפאן.

Last edited: Feb 7, 2013
  15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, זה היה בונקר איטלקי קלאסי, במיוחד כשה4-3-3 עוד לא יושב מספיק טוב בנבחרת. אני מעדיף להתייחס למשחק של אינדבידואלים ולא למשחק הקבוצתי שהיה פושר ומטה.
    סטפאן נשמר טוב ע"י ההולנדים ולא הצליח להביא לידי ביטוי את היכולות שלו. מונטוליבו לדעתי היה די חלש כשאיבד לא מעט כדורים, וגם לסנטון היה יום מעורב עם איבודים מצד אחד וכמה תיקולים יפים ומשחק התקפי מעניין מצד שני.

Thread Status:
Not open for further replies.