הסקוואדרה אזורה:: פראנדלי ושחקניו העפילו למונדיאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏7/7/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. SerieA Il Capitano

ג'יובינקו כל כך חסר תועלת שזה פשוט מדהים. אפילו להשתלט על כדור הוא לא מצליח. מדוע הוא בנבחרת?

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדי לבעוט את הפנדל.

אכזרי מאוד. בחיים לא ראיתי את בונוצ'י לוקח פנדל, אני די בטוח שהיה עדיף לשים את ג'אקריני או מאג'ו לפניו.

ברצאלי די גרוע הטורניר הזה. כנראה שפראנדלי העדיף לנצל את היכולת הטובה של דה רוסי בתור הפליימייקר מקו ההגנה, להכניס את מונטוליבו ולהתחיל לשלוט יותר במרכז. בדיעבד זו הייתה טעות, היינו הרבה יותר מסוכנים כשג'אקריני, מאג'ו, מרקיזיו וקאנדרבה קיבלו את הספייס שלהם במתפרצות. מלבד העובדה שמונטוליבו פנדליסט לא רע, אני לא חושב שהחילוף הזה תרם איכשהו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/13
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה מעליב יהיה להשאיר חילוף אחרון לפנדלים ולהחליף את בופון במארקטי או כל שוער אחר כולל שוערים שכבר פרשו מהמשחק?

גראנדה אצורי היום! בפעם הראשונה מזה שנים. קבוצה קבוצתית ולוחמת ללא יצורים שגונבים פוקוס על כלום.

סיקור עולמי ענק, אדרנלין למיליוני צופים ומלחמת עולם בין שתי הקבוצות. לא רע למשחק אימון שתקוע בגרון, הלא כך, צבועים מגוכחים?

4. Don Joan Roman Member

חבל שהוא נתן לבונוצ'י את הפנדל, גם מאג'יו ובוודאי ג'קאריני הם בועטים טובים יותר מאשר בונוצ'י, סך הכל משחק לוחמני וטוב של הנבחרת.

5. uri מנהלים

נראנו טוב היום, אבל זה עדיין לא מספיק ועלינו להשתפר. מקווה שפראנדלי יסיק את המסקנות הנחוצות מהטורניר הזה כדי שזה יקרה.

פורצה!

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישנה כמובן תחושה של פספוס לאחר ההדחה אתמול, אבל אי אפשר שלא להיות מרוצים מהתצוגה של הנבחרת, במיוחד לאור העובדה ששיחקנו מול הנבחרת הטובה בעולם. ברצאלי ממשיך לאכזב (אותי לפחות) ואתמול בעיקר זכור לי איך טורס הביך אותו ברחבה. אבל זה מה יש ועם זה נסתדר כי אין חלופות אחרות. דה רוסי, ג'אקריני וקאנדרבה היו המצטיינים לדעתי והייתי ממשיך לבנות על האחרון גם בעתיד. מארקיזיו בכושרו הנוכחי, צריך לפנות את מקומו למונטוליבו.

הטורניר החל רע מאוד, אבל ניתן לומר שהסתיים בטעם טוב ועם אופטימיות רבה לקראת ההמשך. כעת על פראנדלי יהיה לעמוד בציפיות.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה איתכם, אבל, לי היה ברור שלא ננצח בפנדלים. מעצבן אותי ששוער כמו בופון בקושי יודע לזרוק את עצמו לפינה הנכונה (אני לא מדבר אפילו על להגיע לכדור). איפה טולדו כשצריך אותו?

8. yoni10 Member

גם מול אנגליה היה לך ברור שנפסיד? אפשר חחשוב שבופון לא לקח פנדלים חשובים בנבחרת. זכור לי הפנדל מול דרום קוריאה ב 2002 ועוד יותר זכור לי שבופון העלה אותנו לרבע גמר ב 2008 עם ההצלה של הפנדל של מוטו. גם קסיאס לא עצר שום פנדל והימר לא נכון ברוב הבעיטות. למעט בעיטה אחת של ספרד כל הפנדלים שלה היו מושלמים.

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אין לי ממש חשק לדוש במשחק שהיה בפורטלזה עם עונת המבחנים בפתח ולדבר על המשחק המיותר שיהיה נגד אורוגוואי בסלבדור אבל דבר אחד לא ברור לי. איך פראנדלי יכול להסביר שמאג'ו (שנתן את אחד מהמשחקים הכי טובים בקריירה שלו) מתאים לשיטה של ארבעה שחקנים בהגנה (למעשה הוא מעולה בשיטה עם שלושה בלמים), בזמן שקנאברו לא מוזמן לנבחרת בטענה כי הוא לא מתאים להגנה של 4 שחקנים? אוף...

10. uri מנהלים

עוד הארכה. עד עכשיו, כמו ברוב הטורניר, נרפים, רכים ועדינים מדי.

11. uri מנהלים

הנה לכם, ג'יג'י לקח שלושה.

בופון 6.5, מאג'יו 6, אסטורי 5.5, קייליני, 6, די שליו 6, קנדרבה 6, דה רוסי 5 (אקווילאני 5), מונטוליבו 5.5, דיאמנטי 6 (ג'אקריני 5.5), אל שעראווי 4.5, ג'ילארדינו 5.5

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/13
  12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

טוב שאורוגוואי לא בעטו ביותר חוסר חשק, ממש אל עבר הכפפות של בופון. ובכל זאת, מברוק לקפיטאנו.

לא הופעה מרגשת במיוחד בגביע המיותר הזה, יאללה לחופשה ולמארקטו.

13. BvB Member

זה"כ איטליה מגיעה תמיד לשלבים האחרונים ביורו,מונדיאלים וכל הטורנירים הגדולים כך שאי אפשר לבוא אליהם בטענות.
    שחקן אחד התלהבתי ממנו בטורניר הזה זה ג'יאקריני,שחקן מצוין לדעתי עתיד מזהיר בנבחרת האיטלקית.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

פראנדלי חשף את סגל האזורי לקראת משחק הידידות נגד ארגנטינה ביום רביעי הקרוב. אל הנבחרת חוזרים שחקני הנבחרת הצעירה, וראטי, אינסינייה ופלורנצי. שני שמות מעניינים שמצטרפים לסגל הם לוקה אנטונלי ולורנצו דה סילבסטרי.

GK: Buffon (Juventus), Marchetti (Lazio), Sirigu (Paris St. Germain);
    D: Antonelli (Genoa), Astori (Cagliari), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), De Silvestri (Sampdoria), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter);
    M: Aquilani (Fiorentina), Candreva (Lazio), Cerci (Torino), De Rossi (Roma), Diamanti (Bologna), Florenzi (Roma), Giaccherini (Sunderland), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Pirlo (Juventus), Verratti (Paris St. Germain);
    F: Balotelli (Milan), El Shaarawy (Milan), Gilardino (Genoa), L Insigne (Napoli), Osvaldo (Roma)

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מילא די נטאלה לא ישחק משחקי מוקדמות ואולי יגיע למונדיאל, אבל אני חושב שיש לשתף בסגל כזה רחב גם שחקנים בכושר טוב כמו פולי וגביאדיני. לפחות שישבו על הספסל ויקבלו את הרבע שעה שלהם במשחק. במקום זה, ג'ילארדינו עוד איתנו, למרות התפקיד הטקטי שהוא ממלא, אני חושב שהוא מעבר לשיא שלו.

La lista completa:

Arqueros: Sergio Romero (Sampdoria), Mariano Andújar (Catania) y Oscar Ustari (Almería).

Defensores: Hugo Campagnaro (Inter), Federico Fernández (Napoli), Ezequiel Garay (Benfica), Marcos Rojo (Sporting), Pablo Zabaleta (Manchester City), Fabricio Coloccini (Newcastle), José Basanta (Monterrey) y Cristian Ansaldi (Rubin Kazan).

Mediocampistas: Javier Mascherano (Barcelona), Ángel Di María (Real Madrid), Ever Banega (Valencia), Augusto Fernández (Celta), Ricardo Álvarez (Inter), Lucas Biglia (Lazio), Francisco Cerro (Vélez), Maximiliano Rodríguez (Newell's) y Erik Lamela (Roma).

Delanteros: Lionel Messi (Barcelona), Rodrigo Palacio (Inter), Gonzalo Higuaín (Napoli) y Ezequiel Lavezzi (PSG).

מצב נושא:
הנושא נעול.