הסקוואדרה אזורה:: פראנדלי ושחקניו העפילו למונדיאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏7/7/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Jimmy Jazz Member

לטוב ולרע, הנבחרת הזו היא הנבחרת של פראנדלי. אחרי כל משחק שעובר אני הולך ומשתכנע לי לאטי שתחתיו לא נזכה בכלום (בלי קשר לרמת האינטנסיביות של טורניר הידידות הנוכחי), אבל היי - לפחות נציג לעולם "איטליה חדשה" ונזכה בחיבתם של האוהדים הניטרליים!

BITTERSWEET משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/13
  2. Muurad Member

לא אכפת לי אווירה שמווירה, הנבחרת הזו צריכה את קסאנו.

דה רוסי מצויין, די שיליו על הפנים.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/13
  3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אכפת לי מהטורניר המיותר הזה. אבל, אין מנוס מהמסקנה (הישנה) שבופון הוא שוער גרוע בפנדלים.

4. riquelme1 Member

חברים, לא ראיתי את המשחק לכן קשה לי לגבש דעה מקצועית, אבל כידוע איטליה של פראנדלי היא הכי לא איטליה הקלאסית, התקפית ודי מזניחה את ההגנה לעיתיים, כמו שאמרו כאן לטוב ולרע, אני חושב שפראנדלי הוא מאמן טוב מאוד שכן יכול להביא אותכם להישגים.

מה גם, שיפן באמת נבחרת לא פריארית בכלל.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

איטליה וגרמניה צריכות לצאת מהמשבר זהות שלהן ולשחק כמו שהן יודעות. זה לא עובד אחרת.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. uri מנהלים

דה רוסי יחמיץ את המשחק בוודאות עקב צבירת שני כרטיסים צהובים.

8. uri מנהלים

Buffon; Abate, Bonucci, Chiellini, De Sciglio; Aquilani, Montolivo; Marchisio, Diamanti, Candreva; Balotelli

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנרגיות מטורפות בפתיחת המשחק הזה, ולצערנו אין איזה פירלו בסביבה להנמיך את הקצב. מעניין כמה זמן הברזילאים יוכלו לשמור על טמפו שכזה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/13
  10. uri מנהלים

שימו לב שבהרכב, וכך גם מהאפשרויות של פראנדלי בסגל, השחקן הכי הגנתי, מבכינת התכונות והיכולות, היה מונטוליבו (שהיה טוב עד שנפצע ובעצמו רחוק מלהיות קשר אחורי/הורס). וזה בהחלט נראה על המגרש, כשברזיל שתפה אותנו. השחקן הכי משמעותי מבחינה הגנתית במחצית הזו היה באלוטלי, שאיפשר שכל שחקן, מכל מקום, יוכל לשלוח לו כדור ארוך. וזו, פחות או יותר, היתה הדרך היחידה שלנו לעצור את קצב המשחק של הברזיאלים. על התקפה אין בכלל מה לדבר.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ראיתי משהו יוצא דופן ממונטוליבו שיכול להגדיר אותו טוב. אולי פחות גרוע מכל השאר.
    אגב, הגול הגיע מנבדל.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אין נסטה אין מסיבה.

איפה ישנה, ההגנה ההיא...

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'אק מפתיע אותי מאוד מאז הזימון הנוכחי של פראנדלי. לא רק שהוא משחק לגמרי לא רע, הוא גם מצליח לתרגם את זה לשערים בתדירות לא רעה בכלל.

יניב- די להתבכיין. כל דבר נוסטלגי נראה טוב יותר, וגם לנסטה (ואפילו לקנבארו) היו משחקים רעים בקריירה שלהם. מה שיש מספיק לכל נבחרת בעולם שפראנדלי הוא לא המאמן שלה.

14. uri מנהלים

בופון 6, אבאטה 6 (מאג'יו 6), בונוצ'י 5.5, קייליני 5.5, דה שליו 6.5, מונטוליבו 6.5 (ג'יאקריני 6.5), מרקיזיו 4.5, אקווילאני 5, קאנדרבה 6, דיאמנטי 4.5 (אל שראוואי 4.5), באלוטלי 7.5.

יניב, כפי שכתבתי קודם, גם אם נכון (וזה נכון!) שהבלמים שלנו היום, רחוקים מלהיות טובים כמו אלה שקדמו להם, הבעיה ההגנתית, היא יותר בבחירת השחקנים של פראנדלי בקישור.

למרות שאצבעותי מדגדגות, אני לא אבקר את פראנדלי, אמשיך לאמץ את גישתו של יותם, ואתייחס למשחק הזה כעוד משחק אימון (למרות שגם במשחקי אימון, לראות את איטליה חוטפת 7 שערים, בשני משחקים, זה כאב בלתי מתעכל). מה גם, שהביקורת שלי, ואם תגנה, גם של אנשים שיש להם השפעה, לפחות על דעת הקהל, לא באמת תגרום להדחתו של פראנדלי.

לפיכך שתי נקודות:
    האחת, קושיה: האם שחקן כמו (למשל) לאדזמה בסגל, לא היה הופך אותנו טובים ותחרותיים יותר...
    השניה, הודעה: יש לנו שתי אגדות כדורגל (באופן אישי הטובים ביותר שיצא לי לראות בעמדותיהם): בופון ופירלו. ועם זאת, לי אין ספק, השחקן הכי חשוב שלנו, בטח בגישה של פראנדלי, זה ילד בן 22, שהרבה איטלקים מקללים אותו בגלל צבע עורו.

15. golding מנהלים

אני חושב שהחמאת לבופון. שניים מהשערים שאיטליה ספגה רשומים עליו, בלי קשר לנבדל שאולי היה ולצלילה של ניימאר.

באלוטלי היה מעולה.

מצב נושא:
הנושא נעול.