הסקוואדרה אזורה:: פראנדלי ושחקניו העפילו למונדיאל

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Fratelli d'Italia, Jul 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מביך.

2. uri מנהלים

יש לי הרבה טענות לפראנדלי, הבחירות שלו והנבחרת שהוא מעמיד. אבל כפי שהמשחק הזה היה חסר כל חשיבות פרט לדקות משחק ששחקני הנבחרת צריכים לצבור יחדיו, כך גם הביקורת הזו שלי תהיה לא חשובה כלל. נחכה למשחקים בעלי משמעות. עדיין לא יודע אם גביע הקונפדרציות עומד בקריטריון הזה. נראה.

Last edited: Jun 11, 2013
  3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

ראיתי רק את החצי השני של המשחק, חוץ מהתוצאה המביכה, הראש לא שמה, האיטיות של השחקנים מחרידה. אין לי ספק שבחצי השבוע שנשאר עד למכסיקו, הכושר הגופני של השחקנים לא ישתפר והראש שלהם יישאר במלדיבים או בקריבים. אני מצפה לביקורות ולטענות שלך בכיליון עינים.

4. yoni10 Member

נראינו חרא גם לפני היורו עם הפסדים מביכים. אני מאמין שיהיה בסדר בסוף.

לדעתי המשחק ביום שישי נגד צכיה היה הרבה יותר מביך מהיום.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פראדלי עשה טעות אחת כשהוא לקח איתו יותר מידי שחקני מפתח.
    הם נראים מוטשים אחרי עונה ארוכה, ומשחקים בלי יותר מידי חשק.
    הטורניר הזה הוא חסר כל חשיבות,היה צריך לקחת יותר שחקנים שלא קיבלו הזדמוניות עד עכשיו ולתת להם את הבמה בקונפדרציות.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: אנדראה פירלו יערוך הלילה נגד מקסיקו את הופעתו ה 100 במדי האזורי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx.

7. uri מנהלים

בגלל הכושר הירוד של הנבחרת, פראנדלי צפוי לעלות בהרכב שמרני עוד יותר:

Buffon; Abate, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; Montolivo, Pirlo, De Rossi; Marchisio, Giaccherini; Balotelli

מקווה שההעפלה של הילדודס לגמר אמש, תכניס טיפה מוטיבציה גם אצל הבוגרים. פורצה!

Last edited: Jun 16, 2013
  8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

את המשחק נגד מקסיקו לא יצא לי לקראות, אבל על סמך תקציר וביקורות, הייתי שוקל את המשך עתידו של ברצאלי בהרכב, או לפחות לנסות לגרום לשינוי בהופעותיו. אני בעצמי יודע שמה שרשמתי מעט הזוי ושמדובר כנראה בבלם הטוב ביותר שלנו, אבל בשרשרת המשחקים האחרונים, ברצאלי שוגה לא מעט ואתמול ביצע טעות שטותית שגרמה לפנדל של המקסיקנים. מול התקפות טובות יותר, ובעיקר מהירות יותר (לא שזה חסר למקסיקנים), האיטיות שלו לצד חוסר הביטחון עלולה לגרום לבעיות. בשום אופן אני לא בא להספיד אותו, אבל בלתי אפשרי שמי שאמור להיות הבלם הטוב ביותר בנבחרת, גורר את ההגנה לצרות. הבעיה הגדולה יותר היא שאין מחליפים מספיק ראויים להחליפו (אם כי הייתי מנסה פעם אחת לתת צ'אנס לבונוצ'י) ועל כן, הצוות המקצועי חייב לבצע בו שינוי כדי שנראה את ברצאלי האמיתי של יובה מעונה שעברה, אחד משלושת הבלמים הטובים באירופה.

שמח מאוד לשמוע שדה שיליו היה אתמול מצוין. פחות שמח שהאמון של פראנדלי בסטפאן פחת. קראתי שמארקיזיו ממשיך את היכולת הפושרת מצ'כיה ולמרות שאתמול לא תיפקד בעמדתו המקורית ובמידה ופראנדלי מעוניין להמשיך במערך הנוכחי, הייתי מחליף אותו בקאנדרבה.

9. uri מנהלים

סיימתי לראות עכשיו, בפעם השניה, את המשחק של איטליה מול מקסיקו. אחרי שני המשחקים האחרונים מול צ'כיה והאיטי, מענג לראות את איטליה טובה (בעיקר מהמרכז ושמאלה). המערך 4-3-2-1 עבד נהדר, ולדעתי הוא עדיף עבורינו מה 4-3-1-2. למרות שאפשר, ואולי גם צריך, להשתמש בשחקן יותר התקפי מתחת לחלוץ.

בופון 6, אבאטה 5.5, ברצאלי 5.5, קייליני 6.5, די שליו 6.5, דה רוסי 6, פירלו 7.5, מונטוליבו 7, מרקיזיו 5.5, ג'אקריני 6.5, באלוטלי 7. צ'רצ'י 5.5

Last edited: Jun 18, 2013
  10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראת יפן, פראנדלי יהיה נאמן למערך הנוכחי, אך צפוי לבצע שני שינויים בהרכב- מאג'ו ואקווילאני יתפסו את מקומותיהם של אבאטה ומארקיזיו בהתאמה.
    Buffon; Maggio, Barzagli, Chiellini, De Sciglio; De Rossi, Pirlo, Montolivo; Giaccherini, Aquilani; Balotelli.

11. uri מנהלים

זהו אכן ההרכב להלילה. לשמור על המערך זה צעד מתבקש. לנסות את מאג'יו במקום אבאטה זו החלטה נכונה לאור המשחק מול מקסיקו, כך גם לנסות שחקן אחר במקום מרקיזיו. אם כי לא חושב שאקווילאני זו הבחירה הנכונה. תכף נגלה.

Last edited: Jun 19, 2013
  12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבולונזים דיאמנטי וג'ילא נקרעים מצחוק על הספסל רגע אחרי השני מעידה על הגישה של הנבחרת לטורניר הזה ולתקופה הזאת של השנה. חופשה כשבין לבין יש כמה משחקי ראווה.

הודחנו.

Last edited: Jun 20, 2013
  13. uri מנהלים

יותם, אתה עושה חסד עם פראנדלי. אחרי המחצית הזו הוא ראוי מינימום לבעיטה בתחת המטורזן והמשוכנע בעצמו.

14. uri מנהלים

לא זוכר מתי סבלתי כל כך מנצחון של הנבחרת. על כן, כמעט בלית ברירה, אאמץ את הגישה של יותם ולא אייחס למשחק הזה שום חשיבות (למרות שזה עדיין לא נותן הסבר ראוי לכמה מהחלטות של פראנדלי), ואעבור לשאלה, החשובה באמת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx, שעלתה לי בזמן האחרון: אני עוקב אחרי באלוטלי, פחות או יותר, מאז שניתן היה לצפות בו בטלוויזיה (יותר נכון אינטרנט) ולא זכור לי, וניסיתי להעמיד את עצמי על טעותי, שבאלוטלי, אי פעם, במסגרת כלשהי, החמיץ פנדל. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה...

15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

24/24

אם נכנסים בפראנדלי, אפשר לפחות לתת קרדיט לזאקרוני?

Thread Status:
Not open for further replies.