הספרדים בגולה - שחקנינו במקומות אחרים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/7/08.

1. xavi6 Member

ואם תשים את בוקסנביום ליד צ'אבי הוא יהיה איניסטה...

2. riquelme1 Member

לבינתיים בלי איינסטה וצ'אבי, בויאן הי אחד המאכזבים באליפות ירופה עד גיל 21, לעומת זאת גוייזה היה מלך השערים של ספרד במאיורקה ובלי שחקנים ברמה של צ'אבי ואיינסטה כבש 28 שערים, שבויאן יוכיח שהוא יכול לעשות אתזה בקבוצה קטנה, נדבר.

יש לו זמן, הוא עוד לא בן 19, אני לא גומר אותו אבל יש לו הרבה מה להוכיח.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/09
  3. xavi6 Member

אתה מציג את הדברים החזקים אצל גוויזה ואת החלשים של בויאן. מה עם העובדה שבויאן קיבל כ"כ מעט דקות וכבש כ"כ הרבה יחסית? מה עם העובדה שהוא שבר כל שיא אפשרי בעונת הבכורה שלו? גוויזה עשה את זה? כמה שערים בינתיים יש לו מאז שעזב את מיורקה, יקירי?

ובכלל, אולי בגלל העובדה שצ'אבי ואיניסטה לא תמיד עוזרת? אני רוצה לראות את גוויזה משחק בכלל כשבסגל שלו משחקים הנרי מסי ואטו, אני רוצה לראות אותו כובש בכלל שערים עם כ"כ הרבה שחקנים איכותיים סביבו שיכולים לכבוש. במיורקה הוא היה מס' 1, אבל מעניין איך הוא יהיה ככינור 4 או 5. שהוא יכבוש 10 שערים בכ"כ מעט דקות, נדבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. david silva Member

הוא כבש 2 שערי ליגה ב-800 דקות משחק, בקבוצה כמו ברצלונה (זה לא שהוא שיחק בויאדוליד).

הוא לא עשה כלום באליפות אירופה והיה השחקן אולי החלש ביותר של הנבחרת. בו תסביר לי אדון נכבד מה כל כך הרשים בו השנה?

ותתן קצת כבוד, כי אני רואה באופן קבוע כדורגל ספרדי עוד מלפני שנולדת.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

יש רק דרך אחת להפסיק את הדיון הזה: להזכיר את מנדייטה. מיד ירדן ישכח את בויאן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אם דני גויסה ייפגש עם אותו הטורקי שאותו הוא אמור להחליף בזניט, הוא יידע לסרב להצעה. הרוסים שיחפשו איזה צפונבון ויעזבו את הטורקים ואת הצוענים לליגות של דרום אירופה.

6. riquelme1 Member

הרבה יותר קשה לכבוש בקבוצה כמו מאיורקה מאשר בארסה, תאמין לי. עובדה שאמרת שאפילו בוסנבויים היה כובש ליד צ'אבי ואיינסטה, שוב החוסר יציבות שלך?

בקשר אליך סילבה, אני רואה שאתה נוטה לזלזל באנשים פה, ירדן רואה כדורגל ספרדי הרבה שנים, אבל זה לא משנה שחוץ ממנדייטה ובארסה(וקצת ריאל), הליגה לא מעניינת אותו, לעומתי שאני אוהב את כל הליגה כמעט ורואה אותה כבר למעלה מ-10 שנים באופן קבוע.

בכלל, את מי אתה אוהד?

7. xavi6 Member

כן אבל מצד שני הוא כבש 3 שערים בליגת האלופות ועוד המון בגביע. לא משנה איך תסובב את זה, הוא קיבל מעט דקות. השחקן הכי חלש בנבחרת? שוב-כול הנבחרת הייתה חלשה, איך אתה יכול להגיד שהוא הכי חלש? זה כמו שאני אגיד שמסי היה הכי טוב אצלינו-אבל תסתכל על אטו שכבש כ"כ הרבה, ועל צ'אבי שבישל כ"כ הרבה, ועל איניסטה שהיה שם ברגעים המכריעים, וכמובן על מארקז אלבס ופויול המרשימים. אי אפשר להגיד מי הכי טוב כשכולם טובים, בידיוק כמו שאי אפשר להחליט מי הכי חלש שכל הנבחרת משחקת כמו קקה, אז די לזבל את המוח. לא ראיתי שגרנרו התעלה על עצמו וגם סיסי ושאר החברה היו זבל.

לתת לך כבוד? זה שראית לפני שנולדתי כדורגל ספרדי רק מראה שבורות לא משתנה עם השנים. כבוד צריך להרוויח לא לדרוש, הבדל גדול.

עמי, באמת, אתה רציני? אמרתי את זה בציניות. אתה באמת מאמין שבוקסנביום היה נהפך לאיניסטה ליד צ'אבי? זה בולשיט. למה גודי כ"כ חלש למרות שיש סביבו שחקנים יותר טובים מאשר בצ'לסי? בחייך, אפשר לסובב את זה לכל מקום. העובדות הן מה שחשוב-תענה לי על השאלה, כמה שערים גוויזה כבש העונה?

8. riquelme1 Member

16 שערים, מלך השערים של פנר' בעונה זוועתית של כל המועדון, גם חלוץ טוב יותר מגוייזה לא היה כובש יותר, ועוד בעונה ראשונה שלו במדינה זרה ובקבוצה בינונית שעברה עונה חלשה להחריד עם הסנילי.

כנראה שיש סיבה לזה, לא? כרגע הוא לא מספיק טוב.

כן ירדן, בויאן היה בין החלשים בנבחרת, ואיבד את המקום שלו בהרכב במשחק השלישי, נכון שכל הנבחרת איכזבה כמעט, אבל בויאן היה בין החלשים ביותר, לעומת ראול גארסיה, אטחנו ופדרו לאון שהרשימו.

9. xavi6 Member

16 שערים? רק 6 יותר מבויאן? מעניין כמה הוא שיחק וכמה בויאן...

יש סיבה, והיא לא בגלל שהוא לא מספיק טוב, אלא בגלל שיש את הנרי אטו ומסי בהתקפה. חד וחלק. זאת הסיבה. ויש את חלב שהביאו בכמה מליונים וניסו בכוח לדחוף לעמדה הזאת. מתי תפנימו שאם הוא לא היה מספיק טוב הוא היה זבל בגמר גביע, והיה זבל בגביע בכלל מול אספניול ואת', והיה זבל בבתים של ליגת האלופות, הוא היה זבל בהכל והיה עם לולנסיה או לכל קבוצה שחושקת בו עכשיו. אבל הוא לא זבל, ולכן הוא נשאר, ולכן הוא כבש צמד נגד אלמרייה, לכן הוא כבש בגמר גול גאוני ויפהפיה, לכן הוא כבש צמד מול אספניול וכבש נגד את' וכבד נגד הקבוצות האלה מליגת האלופות. עזבו, הוא את שלו עשה במעט הדקות שקיבל, בואו ניתן למבחן הזמן לדבר שוב העונה, או.קי?

עם הנבחרת סיימתי לחזור על עצמי-כל הנבחרת איכזבה.אבל עזבו, הכי הכי בויאן ולדעתי הוא הסיבה לנפילה של הנבחרת. משתגידו...

10. yonmu Member

עוד כמה זמן תטחנו את בויאן VS גוויזה עד שתראו שאי אפשר להשוות ביניהם?
    גוויזה שיחק בקבוצה חלשה הרבה יותר, בעונה ראשונה במועדון ובליגה, אבל היה שחקן הרכב.
    בויאן שיחק בקבוצה חזקה עם שחקנים שמבשלים בצורה נהדרת וכבר הכיר את המועדון, אבל הוא שחקן ספסל ששיחק מעט מאוד, מה עוד שהוא צעיר.

11. david silva Member

ראיתי את כל הדק' של קרקיץ מאז שעלה לבוגרים ועל סמך מה שראיתי אני לא ממש מתלהב, אם זה מראה על בורות אז שיהיה לך בכיף.
    אני לא פוסל אותו על הסף אבל לטעמי פפ לא סתם לא סופר אותו, כלומר יש סיבה והיא פשוטה מאד - הוא לא מספיק טוב. ואני אישית לא רואה מצב שהוא יהפוך למגה-קראק בעתיד הקרוב-רחוק. אני לא חושב שיש סיכוי גדול שהוא יהיה שחקן לגיטימי בברצלונה (קרי שחקן הרכב) החל מהעונה הבאה וגם בעוד שנתיים.

קיצור, ניפגש פה בעוד שנתיים ונראה.
    אני לא אשקר ואומר שלפני שנתיים אני הייתי משוכנע שהוא וקפאל לצורך הדיון יהיו הדבר הבא של ספרד, בדיוק כפי שציפיתי מטורס ואינייסטה, למשל, שהיו כוכבים בצעירות והפכו לשחקנים מהטובים בעולם.

שניהם איכזבו אותי מאד (קפאל וקרקיץ). הם שחקנים נחמדים וטובים בליגה אבל הם לא אלה שיובילו את הנבחרת.

12. xavi6 Member

זה מצחיק. אתה מתרברב כמה שנים אתה רואה ושידעת לפני על טורס ואיניסטה, שאתה רואה כ"כ הרבה שנים כדורגל וכ"כ מהר אתה פוסל שתי שחקנים, כבר עכשיו קבעת את העתיד שלהם והם בקושי התחילו את הקריירה. זאת בורות. אתה מדבר כאילו איניסטה בתחילת דרכו היה מושלם (לא) וצ'אבי היה היורש האולטימטיבי לגורדיולה (לא).

13. קטלוני Member

ובמשחק של ספרד ארה"ב ויאה וטורס היו חלשים להחריד,אז הם שחקני גרועים?לא הכל שחור לבן.

14. REAL MADRID Member

יש הבדל בין משחק אחד גרוע. לבין שלושה ברציפות. הניסיון להשוות בין המקרים פשוט עלוב.

15. xavi6 Member

ראבאק כל הנבחרת הצעירה שיחקה כמו חרא למה סתם לנסות להפיל את זה על בויאן כאשם העיקרי?! לא נתנו לו חצי כדור וכבר מאשימים אותו. זה בולשיט שאתם מוכרים.

ארז, אתה פיתחת אנטי-בויאן. לך תברר את השיאים של ראול כשהיה ילד. אה אופס, הם כבר לא שלו. תאכל ת'לב.