הספרדים בגולה - שחקנינו במקומות אחרים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏11/7/08.

1. JR-Riquelme Member

חבל שבנבחרת התעלמו ממנו, שחקן מצוין שהיה מגיע לו לפתוח בהרכב לפני שנה-שנתיים.

2. xavi6 Member

אסור גם לבנאדם לרצות להיתקדם. אסור לבנאדם לרצות לחפש אתגרים חדשים. הבטחתי לעצמי לא להגיב לך, אבל זה פשוט דורש.

3. Sergio Ramos Member

אני באמת חושב שיש הגזמה עם חואנדה ראמוס, שכרגע קריירת האימון שלו בנסיקה גדולה. ייתכן שהוא קצת מיהר במעבר, אבל חואנדה היה אחרי 2 זכיות בגביע האופ"א כמעט אליפות בליגה הספרדית והגיע למציוי מסויים שלאחריו קיבל הזדמנות פז לקדציה בפריימרליג. טוטנהאם הביאה אותו אחרי כישלון גדול שלה ואין ספק שהוא הציל אותה והיה קרוב גם לזכייה בגביע... השאר זה כבר היסטוריה שהוא יירצה לשכוח.

ראמוס איבד המון המוניטין הגדול שצבר בסביליה, והלוואי שבתחנה הבאה שלו הוא יצליח כי את יכולת האימון שלו כבר מוכחת. מה שכן, לא הייתה ברורה לי מלכתחילה ההחלטה שלו לעבור לצסקא, זאת ירידה ברמה שלא תרמה לו ולשם שלו, כנראה שהכסף הגדול השפיע אבל גם התחנה הזו הגיע לסופה...

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לעבור מספרד לרוסיה נקרא אצלך להתקדם? גם ראמוס וגם לאודרופ רודפי בצע.

5. riquelme1 Member

זה קידום מבחינת כלכלית, למרות שראמוס הרוויח ממש לא רע בסביליה, אבל זה התקדמות מקצועית, לעבור לטוטנאהם היה טעות בטח באמצע העונה, ובטח בעונה שהקבוצה שלך בליגת האלופות ואיבדה שחקן שהלך לעולמו, ראמוס ירק לסביליה בפנים וקיבל את מה שמגיע לו.

אתה רוצה לעזוב? בכיף, תחכה לסוף העונה ותגמור את זה יפה, לא לברוח באמצע העונה.

6. SeRgInHo Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

פעם בחיים גם אני נאלץ להסכים איתך.

ראמוס עזב את סביליה בתקופה הכי קשה שלה בהסטוריה (מות פוארטו). זה אכן סופו של כל רודף בצע!! פשוט מגיע לו.

7. Andrei Kanchelskis Member

באיפסוויץ טאון מליגת המשנה באנגליה משחק חלוץ ספרדי בשם פאבלו קונאגו שבתחילת דרכו ככדורגלן נחשב לכישרון גדול והיה אחד מכוכבי הנבחרת הצעירה של ספרד(עד גיל 20)שזכתה באליפות העולם עד גיל 20 בניגריה ב-1999. אולם עם הזמן כמו שקורה להרבה שחקנים שנחשבו להבטחות דעך השחקן מסיבות שאיני יודע מהן והגיע למעמד של שחקן בינוני ומטה ללא שום זימון לנבחרת הבוגרת וללא שום הצלחה בקבוצה אירופית בכירה כלשהי,קונאגו שגדל בסלטה ויגו והופיע במדיה בתקופה שחיים רביבו שיחק בה לא הצליח לעמוד בציפיות שתלו בו ולאחר ששוחרר מסלטה החל לדשדש באיפסוויץ מליגת המשנה בה שיחק ארבע עונות סבירות אך לא די בכדי להתקדם לרמות הגבוהות בספרד,הוא אומנם חזר לליגה הספרדית אך זה היה למלאגה שנחשבה אז לקבוצה חלשה מאוד וביחד איתה הוא ירד לליגה השנייה, בתום העונה הראשונה שלו איתה בליגה השנייה חזר לאיפסוויץ טאון בה הוא משחק עד היום ומצבה הרע של הקבוצה שנמצאת עמוק בתחתית הפריימרשיפ מעיד ואומר בעצם הכל על הקריירה המוחמצת של הכישרון הספרדי המבוזבז, אם למישהו יש מידע מדוע דעכה הקריירה של קונאגו אני ישמח מאוד לדעת....

8. xavi6 Member

הוא הרגיש שהקבוצה התמודדה עם המוות ויכל לעזוב. קשה לי להאמין שהוא עזב בתקופה שהם היו צריכים אותו. לדעתי העזיבה לטוטנאהם הייתה נטו מכיוון שהוא מיצה את עצמו בסיביליה ולא רצה לפספס את ההזדמות לאתגר חדש. רודף בצע...שיהיה. אתה אוהב כל מי שנכשל, וסרגיי שונא את כולם שבמשך תקופה מסוימת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/09
  9. riquelme1 Member

חאבי גארסיה נבחר השבוע לרכש הכי טוב בליגה הפוטגלית לשנת 2009. השחקן הספרדי בן ה21 נרכש ע''י בנפיקה מריאל בקיץ בכ7 מיליון יורו, והוא אחד האחראים לעונה המדהימה של בנפיקה עד עכשיו, הספרדי כבר כבר 3 שערים ומציג יכולת גבוהה מאוד.

הוא משחק בתור קשר אחורי ביהלום של בנפיקה העונה, עוד כשרון שריאל ביזבזה העונה, ועוד כשרון שהליגה מבזבזת במקום שקבוצה אחרת במקום בנפיקה תרוץ אחריו, קשר אחורי אגרסיבי עם טכניקה מעולה.

כל כך חבל שבליגה שלנו יש עיוורים.

10. xavi6 Member

סביולה כובש שם גם בצרורות ממה שאני רואה. כפרעליו...

11. Ohad_Glr Member

חאבי גרסיה שחקן מדהים.
    אם אני לא טועה הוא גם היה (ועדיין) השחקן הכי צעיר בתולדות ריאל ששיחק במשחק ליגה (!).
    איך ששמעתי את זה ידעתי שיש בו משהו...

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שי רשם משפט יפה בהולנדי, חבל שתפספסו פה:

אז פשוט מאוד: בשבוע שעבר בדקה העשירית לערך בקלאסיקה ההולנדית ברוטרדאם, נפצע טובי אלדרוילד, בלם אייאקס הצעיר. בלית ברירה, הקטלוני נכנס לכר הדשא הישר להר הגעש בדה קייפ. למרות שער השיוויון שספגה אייאקס, אולגר היה מצויין.

היום אולגר כבר פתח במשחק סופר חשוב של אייאקס מול טוונטה השנייה שלא הפסידה 21 (!!!) משחקים. עד היום. אולגר שוב במשחק מצויין, ואייאקס דורסת 0-3 את טוונטה.

בשבוע הבא אייאקס תאלץ להסתדר בלי הבלם השני שלה, ורטונגן, שספג צהוב היום. מה שאומר, שאולגר הולך להנהיג לבדו את ההגנה של אייאקס במשחק סופר חשוב בהירנביין.

http://www.ajax.nl/upload/bfdeb2c2-6c5d-4ae1-a5b5-edd009edd80f_10-02-03Ajax-Twente648.Xxx
    לילה טוב מהארינה !

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/10
  13. xavi6 Member

אין מאושר ממני, כפרה על הילד הזה. כמה שאני מתגעגע אליו עכשיו, אחחחח...

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם לי הוא יחסר במחזור הבא.

15. xavi6 Member

איפה פטרוב שצריך אותו אה?