מאותה הסיבה שרונאלדיניו אשם בכישלון של ברזיל במונדיאל 2006 וראול אשם בכל הכשלונות של ספרד בעשור האחרון. למה? כי זה פשוט קל להאשים אותו. בוז'אן היה אפס, פשוט גולם, אבל להאשים אותו ביכולת העלובה של ספרד זה פשוט לא נכון.
זה רק עניין של זמן שהכל יהיה שחור. פרנאנדו היירו ממנה את החברים שלו למאמני נבחרות והורס את הכדורגל הספרדי.
אתה רוצה להסביר לי לאיזה פואנטה אתה מכוון?, כרגע זה נראה שאתה סתם זורק משפטים לאוויר ללא כל קשר בינהם, ונעזוב את זה שלא בטוח שהמשפטים האלה כלל נכונים.
מה שאני מנסה לומר לך שזה לא שבוז'אן אפס כמו שאתה מנסה להראות אלא שהוא מסוגל לשחק מצוין גם כשהוא משחק עם צ'אבי טורס,פדריטו וכו'.
http://www.as.com/recorte/20090723dasdasftb_31/C280/Ies/Morientes.Xxx אולימפיק מארסיי הצרפתית מחזרת אחרי פרננדו מוריינטס, כך מדווח אתר האס. הצרפתים מחפשים חלוץ לקראת העונה הקרובה, וזוכרים למוריינטס, שהשנה יובש בעיקר על הספסל, את העונה הנהדרת שלו במונאקו לפני חמש עונות(04\2003)בה הוביל את הקבוצה לגמר ליגת האלופות וגם למאבק האליפות. חוזהו של מוריינטס בוולנסיה נגמר הקיץ והוא שחקן חופשי, מה שמקל מאוד על ההעברה. לפי הדיווחים, הצרפתים קרובים לסיכום עם החלוץ. החוזה צפוי להיות לעונה אחת, שכן מוריינטס עדיין שואף לחזור לליגה הספרדית לפני הפרישה, ואם אפשר - לקבוצת צמרת. * דייגו טריסטן חוזר לספרד - החלוץ הוותיק בן ה-33 ישחק בקאדיז מהליגה השנייה. -------------------------------- למה אף קבוצה ספרדית לעזאזל לא מוכנה להמר עליו? הוא גם שחקן חופשי!; אני בטוח שכל פעם שמוריינטס יישחק - הוא יבקיע. השאלה היא האם הפציעות לא יגמרו אותו פיזית ומנטאלית. ושוב, חבל לי שהוא צריך לעבור לליגה הצרפתית. יש לו מקום בחצי מהקבוצות בספרד.
למה אף קבוצה ספרדית לא שמה על חאבי גארסיה את היד, והוא צריך להעלם לנו בליגה הפורטגלית, למה אף אחד לא שמה על סביולה את היד, או על הונאלטר או דרנת'ה, כמו שאמרתי הקבוצות יושנות בעמידה.
מוריינטס חתם לשנתיים במארסיי http://www.as.com/recorte/20090727dasdasftb_14/C280/Ies/Morientes.Xxx פרננדו מוריינטס, שהיה שחקן חופשי הקיץ הזה, חתם במארסיי הצרפתית לשנתיים בלית ברירה(מוריינטס רמז על כך לפני כמה ימים כשנשאל על ידי התקשורת האם יש התקדמות עם הצרפתים), אבל לפחות התאחד עם מאמנו במונאקו דאז, דידייה דשאן, ובייחד סחבו השניים את הצרפתים לגמר ליגת האלופות בעונת 04\2003. המאמן מרוצה מאוד מהרכש שלו ואמר לעיתון הצרפי 'הלאקיפ' -''אני בטוח שמוריינטס יעזור לנו המון. אני מכיר אותו ושיתוף הפעולה בינינו יהיה נהדר. הוא יוכל לשחק 40 משחקים בעונה. אסור לזלזל בשחקנים מבוגרים''. מוריינטס עצמו אמר:"אני שמח להגיע למארסיי. יהיה תענוג שוב לשחק בליגת האלופות, שם יש לי זיכרונות נהדרים". ----------------------------------- איחוד עם דשאן זה כבר טוב, זה מעלה זיכרונות יפים מהעבר(פרט להדחה שלנו ברבע גמר הצ'מפיונס). אם מוריינטס יהיה כשיר רוב הזמן, הוא יוכל להגיע קרוב לעשרים שערים. השאלה אם אפשר לבנות על הרגליים של מורו. מה שכן, בשנתיים האחרונות סתם התאזכרו אליו.
דני גויזה יחתום בליון http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/28/futbol/futbol_internacional/espanoles_mundo/1248778726_0.Xxx דני גויזה יהיה בקרוב שחקנה של אולימפיק ליון הצרפתית, ששילמה עבורו כ-12 מיליון יורו לפנרבחצ'ה, כך מדווחת העיתונות הצרפתית. הודעה רשמית צפויה ממש בקרוב. החלוץ הספרדי בן ה-28 שלא עמד בציפיות הגבוהות שתלו ממנו בתורכיה(13 שערים בכל המסגרות, אם כי רובם בגארבץ' טיים), ביקש לעזוב את הקבוצה ונענה בחיוב. אין ספק שעזיבתו של לואיס ארגוניס, שהביא אותו והאמין בו, השפיעה על החלטתו, וגויזה שנפגע מהביקורות הקשות שקיבל, ולטענתו לא גובה מספיק על ידי הקבוצה, היה נחוש להתאוורר בקבוצה אחרת. התורכים הפסידו בסה"כ כשלושה מיליון יורו על העברתו, שכן הוא נקנה בקיץ הקודם ב-15 מיליון יורו.
במקום לעלות הוא ירד רמה,ועכשיו הוא עולה בחזרה לרמות הגבוהות. מהלך מצוין,אני מאמין ששם גוויזה יצליח יותר,בטח שהוא ממלא את המקום של בנזמה.
מה מצויין, מה? ליון בעונה הבאה לא תיהיה אפילו בליגת האלופות, וגויזה כבר הצהיר שהוא רוצה לחזור לספרד, ואף קבוצה לא שמה עליו את היד.