הספרדיות באירופה 2007/2008: הלב עם חטאפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏20/7/07.

  1. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    חטאפה - באיירן מינכן

    http://www.as.com/prom/200804/pro_photo1207821504.Xxx

    לאחר התוצאה הנהדרת בגרמניה, תארח היום חטאפה את באיירן מינכן בגומלין רבע גמר גביע אופ"א, כאשר תוצאות תיקו מאופסת מעבירה את הספרדים לשלב הבא. למרות זאת, בחטאפה מדגישים שלא יישחקו על תיקו.

    בחטאפה היו חותמים מראש על שבוע כמו שחוו. הקבוצה הצליחה להשיג שני תיקויים במגרשים כמו האליאנז ארינה והקאמפ-נואו. התיקו ביום ראשון נגד ברצלונה בליגה הרחיק את הקבוצה כ-7 נקודות מהקו האדום והסיכויים שהקבוצה תרד ליגה קלושים מאוד. מנגד, גם המקום השישי שמוביל לגביע אופ"א רחוק מאוד ונראה שהחניכים של לאודרופ דיי סיימו את העניין בליגה. אוצ'ה שנח במשחק נגד ברצלונה, יחזור להרכב במקומו של מאנו דל-מוראל וייפתח כחלוץ לצידו של אלבין. אוסטארי שעומד קבוע במשחקי גביע אופ"א יחליף את אבודנזיירי. מי שייעדר עקב כרטיסים צהובים הוא הקשר המוכשר גראנרו. בחטאפה משדרים ביטחון ורוצים להבקיע, דבר שיקשה על באיירן. "אנחנו לא יודעים לשחק על תוצאה ונבוא לתקוף, אמר לאודרופ שהמשיך:"לחלום על עלייה לשלב הבא זה לא הכרחי, לשחק טוב כדי לעלות זה הכרחי".

    באיירן משדרת עסקים בבונדסליגה. למרות פיגור ונחיתות מספרית, הצליחה באיירן לנצח 3-1 את בוכום בביתה ולפתוח פער של 9 נקודות מהמקום השני. בקיצור, הסיכויים שהבווארים לא יחגגו בתום העונה עם הצלחת, קלושים מאוד. אוטמאר היצפלד ימשיך במערך הקבוע של 4-4-2. לצערו הרב, חמיט אלטינטופ נפצע במשחקה של נבחרת תורכיה לפני שבועיים וגמר את העונה. לכן, שוושטיינגר שבשבועות האחרונים סופסל(אפילו להאם הועדף על פניו כקשר במשחק נגד נירנברג), ייפתח בצד ימין. היצפלד משדר ביטחון רב לקראת המשחק, למרות התוצאה הלא טובה של חניכיו בשבוע שעבר. "אני בטוח שנגיע לגמר, זה הרגע להוכיח שאנחנו קבוצה גדולה", אמר. הקפטן אוליבר קאן מחמיא לחטאפה ואומר:"קבוצה שניצחה את ריאל מדריד, ברצלונה וטוטהנאם היא קבוצה חזקה, הם ברמה שלנו". במידה ובאיירן לא תעבור, זהו יהיה משחקו האחרון של קאן בזירה האירופית. השוער הוותיק לא דואג ואמר:"אני יודע שהמשחק האחרון שלי מתקרב כל הזמן, אבל זה לא מעסיק אותי. אני רוצה להמשיך להינות".

    המאזן של באיירן מינכן בספרד הוא בסדר.
    הניצחון האחרון שלה על אדמת ספרד היה 2-1 על ריאל מדריד בברנבאו במסגרת חצי גמר ליגת האלופות בעונת 01\2000. גם שנה לפניכן בשלב הבתים היא רשמה ניצחון על ריאל. מנגד, בארבעת הביקורים האחרונים שלה בספרד היא הפסידה. שלוש פעמים לריאל מדריד(02\2001, 04\2003, 07\2006) ופעם אחת לדפורטיבו לה קורוניה(03\2002).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/4/08
  2. Santiago Bernabeu Member

    הצטרף ב:
    ‏5/1/07
    הודעות:
    360
    לייקים שהתקבלו:
    0
    דור, שכחת להוסיף את אסטבן גראנרו שייעדר בגלל צהובים.

    אני יודע שאתה פסימי מטבעך אך אני חושב שהערב אנחנו עומדים לחזות באחת ההפתעות הנעימות העונה. לא יודע איך להסביר את זה אבל יש ריח טוב באויר שחטאפה כן תצליח לעבור את באיירן, שמתי לב שגם בתקשורת הספרדית מאמינים שהם מסוגלים לעשות זאת.

    HALA GETA!
     
  3. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני חושב שמטבע הדברים שאופטימיות הזו תראה על פניהם של כל התקשורת הספרדית ובכלל של שחקני חטאפה. בעיקר לאחר המחצית השניה המשכנעת של המשחק הקודם, בא גם השיגה את השוויון שפותח את כל התקוות לסנצציה.

    דעתי האישית, שכל האופטימיות הזו של חטאפה, תתנפץ היום. הלוואי והיא תעבור, ועם זה ריאלי, שגם תזכה בגביע. אבל אני לא רואה את הבאוורים מפשלים. אני מניח שהם לא יבואו שאננים וכל הרעש התקשורתי הזה לא ישפיע עליה. עם כן, התוודה והופתע לרעה מבאיירן.
     
  4. Ruud Member

    הצטרף ב:
    ‏6/1/08
    הודעות:
    52
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איי חטאפה, איי פאטו.
    http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/04/10/llorar.Xxx
     
  5. Santiago Bernabeu Member

    הצטרף ב:
    ‏5/1/07
    הודעות:
    360
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא "איי חטאפה" ולא "איי פאטו". כשקבוצה כמו חטאפה מגיעה בעונתה הראשונה באירופה לרבע גמר גביע אופ"א ומודחת על ידי באיירן מינכן אלופת גרמניה העתידית רק בדקה ה120 צריך למחוא לה כפיים. צריך לעמוד ולהצדיע לשחקנים, לאוהדים, ללאודרופ ולכל מי שקשור לחטאפה כי קבוצה כזאת לוחמנית לא ראיינו אפילו אצל ריאל בעונה שעברה.

    כל הכבוד לך GETA!
     
  6. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לילה כזה מבאס הרבה זמן לא היה לי. אני לא אגזים, כמעט בכיתי. חטאפה יכלה לעבור את באיירן, אלכס ועמי לטעמי צדקו באופטימיות שלהם לגבי חטאפה, אני לא ראיתי הרבה זמן קבוצה כזו תנועה, כזו קטנה(ביחס ליריבה שלה), שמשחקת כל המשחק ב10 שחקנים ונותנת כזה משחק לוחמני ורק בגלל טעות של פאטו מודחת. כל-כך עצוב לי עליה, השער של טוני בדקה ה120 פשוט העביר בי תחושת רחמים ענקית על שחקני חטאפה. זה היה כל-כך קרוב, יותר מקרוב בעצם, זה היה בידיים שלהם. אבל הטעות האיומה של פאטו, העייפות, והיתרון השחקנים של באיירן כנראה הכריע את המשחק.

    אפשר רק למחוא לחבורה הזאת כפיים וצהצדיע לה. אז אולי היא עפה מהמפעל, אבל המשחק הזה אני מאמין, יתן לה התחשלות גדולה לקראת העתיד.
     
  7. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    כל ספרד הייתה אמש עם חטאפה, איזה עידוד של הקהל בקולוסיאום, מרגש. וכמה חבל שהקבוצה הצנועה הזו לא תמשיך לחצי הגמר. למרות זאת, צריך לעמוד ולמחוא להם כפיים על עונה אירופאית נהדרת.
    השער של קונטרה היה פנטסטי, חטאפה הייתה קרובה יותר לשער השני שלה מאשר לספוג, למרות ששיחקה מעל 85 דקות בעשרה שחקנים(אני מדבר על המשחק עצמו לפני הארכה). באיירן שכל המשחק הייתה חושך מוחלט(איפה היצריתיות בהתקפה? הגבהות סתמיות ללא תכלית, ואן בומל וזה רוברטו ברחו מהכדור), הצליחה לתת גול משום מקום(לפניכן היה נראה שגם אם המשחק היה נמשך עוד יום שלם היא לא הייתה כובשת) ואחרי שהצליחה לכפות הארכה, חשבתי שהיא תעבור. מצד שני, חטאפה הצליחה לכבוש פעמיים והיה נראה שהיא עושה את הבלתי-יאומן.
    חבל, פשוט חבל, את שני השערים היה אפשר למנוע. אבודנזיירי העונה לא משחזר את היכולת הנהדרת שלו מאשתקד והוא מסר לבאוורים את הכרטיס לשלב הבא.

    כמו שאמר לאודרופ בתום המשחק:"חטאפה נכנסה להיסטוריה של הכדורגל הספרדי"

    http://www.marca.com/fotogalerias/2008/futbol/Uefa/getafe_bayern/fotos/10.Xxx
    הכדורגל הוא אכזרי
     
  8. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבוקר הזה לאחר ההדחה של חטאפה היה קשה כמעט כמו בוקר לאחר הפסד של ריאל. המשחק אתמול איחד את ספרד כולה וההרגשה הייתה כאילו הנבחרת משחקת. כל מי שקשור בצורה הכי קטנה לכדורגל הספרדי תמכו בחטאפה. אוהדי ריאל, ברצלונה, אתלטיקו, סביליה, בטיס, ולנסיה ובילבאו התייצבו כולם כאוהדי חטאפה אתמול. מהספה בבית הרגשתי את האווירה הענקית בקולוסיאום.

    עצוב. פשוט עצוב.