מבלי שנשים לב כל כך חטאפה הקטנה ממדריד , עושה חייל באירופה ומעיפה קבוצה אחר קבוצה ללא קושי. אתמול חטאפה אירחה לגומלין שמינית גמר גביע אוופ"א את בנפיקה עם יתרון מבטיח של 2=1 בפורטוגל. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/getafe130308_ES.Xxx חטאפה הסתפקה עם שער אחד של אבלין 12 דקות לסיום ונצחון 1-3 בסיכום שני המשחקים ועלייה לרבע הגמר. ,משחקי רבע הגמר יערכו ב3 לאפריל והגומלין שבוע לאחר מכן ב10 לארפיל . ההגרלה ביום שישי(מחר) בשעה 15:00 עם שידור ישיר בספורט 5 פלוס.
ברסה בעזרת השם עוברת את שאלקה..רומא עם עוד ניצחון סנסציוני על קבוצה גדולה..ואז מורידים אותם לריצפה ועולים לגמר בסטיילhttp://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/tongue.Xxx Vamoss Brcelonaa!!
קיבלנו את ההגרלה הכי נוחה לדעתי לעומת השאר. כמובן שאסור לזלזל לשנייה בשאלקה.... עוד חשבתי שנקבל את התחת... במידה ואכן נעבור את שאלקה יש מצב שנקבל את מנצ'סטר בחצי,זה מפגש שכל אוהד אובייקטיבי היה רוצה אבל אני לא בטוח שאחד מאיתנו כן היה רוצה מפגש כזה. בעזרת השם עוברים את שאלקה, Viva barca
לאודרופ:"באיירן הקבוצה הטובה במפעל" http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/laudrup22sep_ES.Xxx לפני ההגרלה של רבע גמר גביע אופ"א, ציין המאמן הדני של חטאפה, לאודרופ, שהוא לא רוצה את באיירן מינכן או את אלופת רוסיה, זניט סטפטסוברג. חטאפה, המועדון הספרדי הצנוע שעושה עונה יפה בגביע אופ"א, לא קיבל בשמחה גדולה את ההגרלה הקשה - באיירן מינכן. מיכאל לאודרופ, שופע מחמאות ליריבה:"באיירן מינכן הקבוצה הכי חזקה בתחרות, ללא ספק. יש להם שחקנים נפלאים כמו פראנק ריברי, טוני וקלוסה". למרות שבמועדון מאמינים שאפשר לעבור, כנראה שישנה בכל-זאת תחושה שהסיכויים הם נמוכים. "אם באיירן תסלק אותנו מהתחרות, זו הדרך הכי יפה לגמור את העונה באירופה", הוסיף המאמן. מצד שני, בקבוצה מצאו גם דברים חיוביים. "יהיה תענוג לשחק באיצטדיון הנפלא שלהם ולארח אותם אצלינו, הקהל שלנו יגיע בהמוניו ותיהיה אווירה מצויינת". יש לציין שהקבוצה תבקר בשניים מהאיצטדיונים הקשים באירופה תוך שבוע. שלושה ימים לאחר שתשחק נגד באיירן בגרמניה(3.4.08), תצא חטאפה למשחק חוץ בקאמפ-נואו. לקראת גומלין חצי גמר הגביע נגד סנטאנדר, אמר לאודרופ:" ראסינג קבוצה ממושמעת, אני מניח שהם יישחקו באותה שיטה. לא יהיה קל". חבל שהקבוצה הצנועה והנחמדה הזו(סגל השחקנים לא מרשים, אבל הם מאוד קבוצתיים, הקבוצה מחוברת ומשחקת כדורגל מאוד פשוט ויפה), שעשתה עונה יפה מאוד באירופה והצילה את הכבוד של הכדורגל הישראלי, תיאלץ להיפרד מאיתנו. באיירן קבוצה ברמה של ליגת האלופות, אין סיכוי. אני בספק אם ריאל או ברצלונה היו עוברות את באיירן במפגש כפול. בכל מקרה, ויאריאל ואתלטיקו מאוד איכזבו, ציפיתי שיגיעו לשלבים האחרונים, והן בהחלט היו מסוגלות. ויאריאל לא נופלת מזניט ואתלטיקו הרבה יותר טובה מבולטון שנלחמת על חייה בפריימרליג.
לקראת המפגש מול שאלקה,בארסה תקבל חזרה את ג'יו דוס סאנטוס,רפא מארקס,ואולי גם את דקו. המקסיקנים כבר החלימו מהפציעות המיסתוריות משו,אבל לא יהיו בסגל לאנדלוסיה. מסי ימשיך להיות פצוע,אבל עוד שבועיים בערך הוא כבר יהיה בסדר. מי שכן יחמיץ את המשחק,הוא איבן ראקיטיץ'-האיום הגדול ביותר של שאלקה על בארסה,נפצע במחזור ליגה האחרון ויעדר כחודש.
כולם לא נתנו לה סיכוי , כולם לא האמינו שבכלל היא תגיע למעמד הזה אבל חטאפה בדומה לבית"ר/שמשון ממשיכה לעשות הפתעות באירופה . http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/04/03/getafe_gol.Xxx באיירן מינכן שדורסת כל דבר בגרמניה ואמרו עלייה שאם היא הייתה בצ'מפיונס ליג היא הייתה מגיעה לפחות עד חצי הגמר עושה תיקו אחת ביתי עם חטאפה הקטנה מספרד .
תגובות מצד חטאפה לאחר התוצאה הנהדרת אמש http://www.marca.com/fotos_noticias/getafe/contragol_bayern_320x240.Xxx צהלה גדולה בחטאפה, אחרי שהקבוצה הקטנה חוזרת הביתה עם תיקו גדול באליאנז ארינה נגד באיירן, במסגרת רבע גמר גביע אופ"א. המאמן, מיכאל לאודרופ:" בחצי השעה הראשונה השחקנים לא הגיעו למשחק מסיבה מסויימת, לאחר מכן שיחקנו הרבה יותר טוב. אם השגנו תיקו כאן(גרמניה), למה שלא ניהיה מסוגלים לנצח את באיירן במגרש שלנו? -בטח שאנחנו מסוגלים. הגיע לנו להשיג את השיוויון הרבה יותר מוקדם והתוצאה משקפת. לבאיירן יש קבוצה כמעט מושלמת, אבל אם לא נותנים להם לזכות בכדור, הם לא יכולים לעשות דבר. אנחנו לא ננסה לשחק על 0-0, אנחנו לא יודעים לשחק על 0-0. אנחנו ננסה להבקיע ולעבור שלב". נשיא הקבוצה, אנחל טורס:" זו תוצאה הוגנת. אנחנו חוזרים שמחים מאוד ומעבירים את ההכרעה אליינו, לקולוסיאום. ככל שהמשחק התפתח, שיפרנו את המשחק שלנו והגענו למצבים. אני מבסוט". כובש השער, קונטרה:"אני חושב שהיינו מסוגלים אפילו לנצח. במשחק בחוץ נגד אחת הקבוצות הטובות באירופה, הצוות נתן מעל ומעבר. לא הגענו לחצי השעה הראשונה, אבל הצלחנו להשאיר אותם על שער אחד. התאבדנו על המגרש ולא היינו רחוקים מניצחון היסטורי. מנו דל מוראל:" באיירן קבוצה גדולה שעשתה עליינו לחץ אדיר בהתחלה. אם נוציא את הדקות הראשונות, שיחקנו מצויין. בבית נגד קבוצות גדולות, חטאפה עושה בדר"כ את העבודה. אני מקווה שנמשיך בעונה האירופית הנפלאה שלנו". אני לא מאמין שהם מסוגלים לעבור את באיירן, אבל חייבים להגיד להם כל הכבוד, הם עושים עונה אירופית יוצאת מן הכלל ומצליחים גם לשמור על פער סביר מהקו האדום כבר הרבה מאוד מחזורים.
עם אתה לא מאמין כנראה שלא ראית את המשחק. אחרי הדקות הראשונות שבהם חטאפה הית בהלם מעמד, וזה לגיטמי לקבוצה שפעם ראשונה שלה בהיסטוריה מופיעה באירופה, וברגע גמר גביע אופ''א, חטאפה במחצית השנייה פשוט שיתקה את בבאיירן, והגיעה להרבה הזדמנויות, והית טובה יותר. אז אני אומר, למה קבוצה שהוציאה תיקו(מוצדק לחלוטין) בגרמניה באחד המגרשים הקשים באירופה, לא יכולה לנצח ולעבור את באיירן? חטאפה ניצחה העונה בבית את ברצלונה , היא מסוגלת וצריכה לעבור את באיירן. אני לא מבין למה חוסר האמונה הזאת דור.
חטאפה לא הכי מרשימה באיצטדיון הביתי שלה העונה, אך גביע האופ"א בדומה לליגת האלופות, זו קלאסה אחרת והכל קצת שונה. באיירן הייתה מאוד נאיבית אתמול ולולא האדישות שלה יכלה לגמור את הסיפור. לא ציפיתי בתחילת העונה שנראה קבוצה כזו מדשדשת. אני לא ממש עוקב אחרי הליגה הגרמנית, אך שמעת מהרבה שזו לא באיירן האימתנית כפי שציפו לאחר השקעת הון הכספים בקיץ האחרון. ראיתי את תחילת העונה של הגרמנים מתוך סקרנות רבה וגיליתי מכונה משומנת, אך לאחר מכן, זו לא אותה באיירן. בסך-הכל זאת חטאפה, קבוצה יחסית קטנה מהליגה הספרדית, ואולי האנדרדוגית האולטמטיבית של גביע אופ"א(נכון לשלב זה)מול באיירן מינכן,קבוצה חזקה ממנה בכמה וכמה רמות, אשר מוכתרת לזוכה הרשמית. אז למרות הכל אני רואה שיש כאן סיבות להאמין שחטאפה לא תעלה. לא בטוח שהמשחק אתמול ישקף ויתן איזושהי אינדיקציה לקראת הגומלן. יש פערי איכות גדולים בין חטאפה ובאיירן, ורק יום חלש כמו אתמול עלול לגרום לה להדחה. אני סבור שהיצפלד הפיק את נלקחים, ובכל זאת, למרות הסנציה של חטאפה, הסיכוים קטנים מאוד.
לא מרשימה באיצדיון הביתי שלה העונה? היא ניצחה את ברצלונה, ריאל מדריד, ולנסיה, סביליה, 4 מהקבוצות הגדולות כיום בכדורגל הספרדי, אני לא מבין למה אתה אומר שהסיכויים שלה קטנים, מה כול הפסימיות הזאת. חטאפה לא קבוצה חלשה כמו שהיא נראת, יש לה סגל שחקנים נהדר, עם שחקנים כמו פאבלו הרננדז. אוצ'ה, קאטה דיאז, אבודנסיירי וכו', היא יכולה בהחלט לעבור את באיירן שכרגע זה רק השם, באיירן מינכן העונה הפסידה בליגה שלה לקבוצות חלשות בהרבה מחטאפה. בעונה שעברה היא הביסה את ברצלונה 4-0 בבית, זאת קבוצה מדי שנה משחקת עם הקבוצות האלה, זה לא קבוצה שפעם ראשונה פוגשת קבוצה בסדר גודל של ברצלונה. חטאפה תעבור לדעתי.
עם זיכרוני אינו מטעה אותי, אנחנו אלו שניצחנו את חטאפה בקולוסיאום 1-0. מול ולנסיה היא סיימה בתיקו 0-0. אני מאוד מחבב את חטאפה, תמיד היא נחשבה לעיני קבוצה בעלת אופי עם שחקנים לוחמניים. אך אני קצת מתקשה להאמין שהיא תוכל להוציא משהו מבאיירן מינכן. היא לא קבוצה ביתית כל-כך גדולה, וביום נתון הכל יכול לקרות. במיוחד שמדובר במפעל אירופאי. גם לחטאפה היו כמה וכמה פשלות במשחקי הבית(להזכיר לך מי ניצחה אותה שם, בגביע האופ"א... לא אחרת מהפועל תל-אביב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ). עם היא תעבור, אז הוריד את הכובע מלפניה ואומר כל הכבוד, אך התחושה שלי מראה לי את הדברים אחרת, אני כמעט ולא מאמין שהיא תעשה את הסנצציה. כמו שאמרתי קודם, צריך שבאיירן תהיה נאיבית, חלשה ושאננית כמו במשחק אתמול, בכדי שחטאפה תעבור אותה. אחרת אני לא רואה סיבה שבאיירן לא תעבור. היא עולה עליה כמעט בכל פרמטר ומבחינת העפלה היא בגדר חובה.