ויאריאל עשתה צעד גדול לעבר השתתפות בגביע אוופ"א. הצוללת הצהובה ניצחה במגרשה את אתלטיקו מדריד 2-0 משערים של רוג'ר(53) וגונזאלו רודריגז(76). http://www.marca.com/ficheros/marca/fotos04/Villarreal/atletico_villarreal.Xxx 15 אלף צופים הגיעו לאל מדריגאל כדי לדחוף את קבוצתם בדרך לגביע אוופ"א.
ריאל ניצחה את ויסיליה קרקוב הפולנית 2-0 בחוץ משערים של המלך הנצחי שלה פרננדו מוריינטס ריאל חיכתה עד הדקה ה-72 בשביל הגול הראשון ומורו השלים צמד בדקה ה-90 לא קורוניה סיימה עם 0-0 מול שלבורן האירית ככל הניראה ריאל כבר בשלב הבא בגלל 2 שערי החוץ ומורו בהחלט חזר לריאל!!
כמה סמלי שמורו לפני המשחק אמר שהוא חותם על 2-0 כי המטרה היא לא לספוג ובסוף הוא זה שעשה במו רגליו (עם מהלך כדורגל מצויין בשער השני של כל ריאל) את אותה תוצאה.
ראיתם מיהו השוער של ויסלה,לא פחות ולא יותר ראדק מאיידן הפולני שוערה(?) של מ.ס אשדוד בעונה שעברה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
LOL אהבתי...... אולי יקחו את כל הגיבורים של מארבל שקולומביה מחזיקה בזכויות שלהם, ויתאימו דמות לכל שחקן..... השוער יכול להיות ספיידרמן, לחסום את השער, והבלם יכול להיות האלק, שכשיגיעו שחקני התקפה יבינו שלא כדאי להתעסק עם הבלם.... מתי מתקיים המשחק?
24.08.04 22.00 שעון מדריד ויאריאל הפסידה 2-0 לאתלטיקו מדריד בויסנטה קלדרון בתום 90 הדקות. בגלל שויאריאל ניצחה באותה תוצאה במשחק הראשון שני הקבוצות נכנסו לאהרכה ושם לא נפלו שערים ובדו קרב הפנדלים ניצחו הצהובים 3-1 .
רונאלדו הוסיף עוד אחד בדקה ה30, וכך חיסל מעשית את הסיכוי של ויסלה. בדקה ה84 פאבון הוסיף אחד משלו, חמש דקות אחר כך גוראוסקי נתן לויסלה שער כבוד יחיד בברנאבאו.
הגרלת ליגת האלופות נערכה היום כאשר ארבע הקבוצות הספרדיות (ולנסיה,ריאל,דפור ובארסה) הוגרלו לבתים לא כל כך קלים. http://www.uefa.com/images/Competitions/ucl/Section_Logo.Xxx בבית א הוגרלה לשחק דפורטיבו לה קורוניה עם ליברפול האנגלית ומאמנה הספרדי בניטז,סגנית אלופת אירופה מונאקו בלי מורינטס אבל עם צ'באנטון,קאלון וסאביולה(?) , ואולימפיאקוס היוונית שהתחזקה בקיץ עם ריבאלדו ששיחק בעבר במדי דפורטיבו. בבית ב הוגרלה לשחק המאכזבת של השנה שעברה ריאל מדריד . ריאל קיבלה בית לא כל כך קשה אבל די מסוכן. רומא האיטלקית , לברקוזן הגרמנית ודינאמו קייב שתנסה להרוס לאחת משלושת הקבוצות שינסו להעפיל לשלב הבא. בבית ו הוגרלה לשחק הקבוצה החמה של הקיץ , ברצלונה. בארסה קיבלה את מילאן שנפגשה איתה אתמול בגביע גאמפר ואלו יהיו שני משחקים שונים לחלוטין מאתמול,שחטיור דונייצק האוקראינית שאין לה הרבה סיכוי בבית הזה,וסלטיק שתפגוש את שחקנה לשעברה הנריק לארסון שבילה הרבה בגלאזגו במדים הירוקים. בבית ז הוגרלה אלופת ספרד ולנסיה עם אינטר,ורדה ברמן הגרמנית ואנדרלכט . בית שבו ולנסיה אמורה לעלות יחד עם אינטר די בקלות.
הספרדיות מחר בליגת האלופות: דפורטיבו לה קורוניה יוצאת למשחק חוץ באותו מקום שבו חטפה את התבוסה המשפילה 8-3 במונאקו מול הקבוצה הביתית. שנמצאת בכושר טוב מאוד ומוליכה כרגע את הליגה הצרפתית למרות התיקו המאכזב (0-0) מול ליון במחזור האחרון. אצל דפורטיבו ייעדרו דייגו טריסטן ומאורו סילבה עקב פציעות, תצרפו זאת לעובדה שדפורטיבו נמצאת בכושר עלוב ותקבלו כאב ראש גדול לאירורטה. במדריד תארח ריאל עוד קבוצה במשבר ובלי מאמן רומא. בריאל חוזרים מפציעות זידאן ומייקל אואן ואיתם מקווים במדריד לנצחון ראשון העונה בצ'מפיונס לאחר ההפסד המחפיר ללברקוזן במחזור הקודם. ברומא היריבה המצב גם לא כ"כ מזהיר , המאמן רודי פלר התפטר עקב היכולת הגרועה בליגה (מקום 13). רומא סובלת ממכת פציעות והרחקותבעיקר בהגנה: קיבו פצוע, מקסס שהורחק ל-3 משחקים, דלווקיו. פרארי בספק למשחק עקב הפציעה שלו במחזור האחרון באיטליה. סראטור צפוי להחליף אותו ולעמוד ביחד עם דאלאס במרכז ההגנה האיטלקית. http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00127/Zinedine_Zidane__Re_127368c.Xxx בונים עליו.
אחרי שראיתי התקציר, נראה לי שריאל קצת חזרה לעצמה. ב2 הגולים האחרונים הם הגיעו למצב על ידי מסירות קצרות ומתוחכמות כמו בשנים הטובות (עידן הפוסט-בקהאם)