הספרדיות באירופה - עונת 10\2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/09.

1. riquelme1 Member

כי זה כן ההגרלה הכי נוחה מכל היריבות האפשרויות, ארסנל וליון היו הגרלות קשות, שטוגארט, ספורטינג ופנא' היו הקבוצות הכי נוחות שאתלטיקו יכלה לקבל בהגרלה, כן אתלטיקו חייבת לעבור את פנתאנייקוס.

2. riquelme1 Member

לא הבנת אותך, התכוונתי שכבר 10 שנים ברצף פרט לפעם אחד, יש לספרד 4 נציגות בשלב הבתים של ליגת האלופות.

3. Sergio Ramos Member

בהתחשב ביריבות שהיאיכלה לקבל, פנא' האי בהחלט יריבה נוחה אם כי כמו שאמרו פה היא מסוג הקבוצות שדווקא מולן הפוקוס והדריכות צריכה להיות בשיאה לדעתי. חשוב לזכור שהקהל היווני הוא אחד החמים שיש ואני צופה משחק מאוד שקול ומתיש לאתלטי, אני בכלל לא בטוח על סמך איך שהיא נראתה במשחקי ההכנה שהמעבר שלב הבא מובטח לה. אתלטיקו תלויה רבות בלחץ המסיבי של הקישור האחורי ושל רביעיית ההתקפה המוכשרת שלה, פורלאן והשאר יצטרכו להיות במיטבם. בנוסף, העלייה לשלב הבתים היא דבר חשוב גם במישור הכלכלי עבורה, אני אמנם לא צופה לה יותר משמינית הגמר, אך הכסף שייכנס לקופת המועדון הריקה בעקבות כך הוא כבר דבר טוב לכשעצמו.

חוץ מזה, ליוונים כלל לא חסר כישרון בהתקפה ובקישור. פנא התחזקה בג'יבריל סיסה שאמנם לא כמו בעבר מאז הפציעה הקשה שעבר, אבל נשאר חלוץ מסוכן שבכל עת יכול לגרום להגנה הדלילה של אתלטי להשתין במכנסיים, שכן אין זו משימה קשה. בקישור ישנם את ג'ילברטו סילבה המזדקן אך מביא איתו הרבה ניסיון וכוח שיעזרו לה מאוד, את קארגוניס שהרשים בשלב הבתים בעונה שעברה וידוע בבעיטות הנפלאות שלו מחות לרחבה, וגם את קאצוראניס שהצטרף מבנפיקה העונה וסבסטיאן לטו הארגנטינאי הצעיר שיינסה למצוא את עצמו בפנא.
    בסה"כ אני חושב שנראה קבוצה די מוכשרת שתעמוד טוב על המגרש, היא שיחקה לא רע אשתקד בליגת האלופות וכמו שאמרתי לעיל, יהיה מאוד מעניין וצמוד.

לגבי שאר ההגרלות בקצרה,
    אני לא ממש מכיר את יריבותיהם של ולנסיה ושל בילבאו, אך כמדוממני מדובר ביריבות נחותות מהם ואם לא יקרו דברים בלתי צפויים, אני מניח שנראה את שניהם מדלגות שלב בליגת האירופית; ויאריאל מנגד קיבלה הגרלה קצת יותר קשה, ברדה היא לא היריבה שאני מניח שרצתה לקבל. שיהיה בהצלחה. חוץ מלבילאו.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי זה באמת ההגרלה הכי נוחה כי לשחק מול פאו יותר קל מלשחק נגד ארסנל,ליון,שטוטגארט,ספורטינג...מכבד אותם קבוצה נחמדה והכל אבל הם פחות טובים ממה שיכולנו לקבל.

זה כן יהיה כזה הלם אם נודח כי אנחנו פשוט יותר טובים מהם...תפסיק לחפש את אתלטיקו, כמה שהקבוצה הזאת גרועה היא יותר טובה מפאו ואנחנו פייבוריטים.

כשויאריאל קיבלה אותם זה הגרלה נוחה והיו חייבים לעבור...ויאריאל לא יותר טובים מאיתנו

5. xavi6 Member

אף פעם לא אמרתי שויאריאל חייבת לעבור את פנא, מהסיבה הפוטה שויאריאל מעניינת לי ת'עכוז. את' מעניינת אותי, ודווקא לא לרעה כמו שאתם מנסים לצייר. אני סה"כ מנסה להוריד אותכם לקרקע ולהכניס בכם קצת פרופורציה. עמי אמר שהיא חייבת לעבור, והדגיש, אז אני חוזר ואומר שהנה, צדקתי במה שאמרתי, אתם חיים בסרט שאת' חייבת לעבור ואחרת זה כישלון, אז צאו מהסרט שאת' כ"כ טובים ושפנא כאלה גרועים. את' לא חייבת לעבור, ואני לא צריך להדגיש את זה, כי פנא לא פחות טובה ממנה. האמת? אני חושב ששטוטגארט וליון לא כאלה מרשימות, וגם ליסבון לא כזאת מפחידה. כולן קבוצות שפנא ואת' יכולות לעבור, כל הקבוצות פחות או יותר באותה רמה בלי הבדלים משמעותיים.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתלטיקו יותר טובה מפאו(למה פנא' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )וצריכה וחייבת לעבור...קיוויתי ואני שמח שלא קיבלנו את ארסנל או שטוטגארט ובמקום זה את פאו....

זה יהיה כישלון אם לא נעלה כי יש פה סגל די נחמד,בטח עדיף על פאו ואני מקווה ומאמין שנעלה.

אתה בקושי מוריד מערכה של אתלטי ומעלה את ערכה של היריבה, גם אם לא נעלה אנחנו יותר טובים

7. Sergio Ramos Member

ה"זלזול" הזה מגיע לדעתי מעצם העובדה שברשימה היו שמות כמו ליון, שטוטגארט וארסנל, פאנא' באופן טבעי נראת לידם קטנה יותר, אבל היא תעשה לאתלטי צרות לא פחות ומי יודע אולי יותר מליון או שטוטגארט במידה והייתה מקבלת אותם.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לדעת מה היה קורה אם ואם.... קיבלנו הגרלה שעל הנייר יותר נוחה ועדיפה וזהו, בטח שאני אעדיף את פאו על פני ארסנל ליון או שטוטגארט...יהיה קשה זה מסוכן ויש סיכוי של 50-50 אבל עדיין אני ציינתי עובדה שאם אתם הייתם במקומי הייתם רוצים אותו דבר וזה לקבל את פאו במקום ליון,שטוטגארט,ארסנל....

די לחפש בנרות את הדבר הכי שטותי,גם להעדיף הגרלה מסוימת אסור?

9. REAL MADRID Member

דור (אתה חייב להפסיק להחליף חתימות.. מה גם שהאיכות של התמונות שאתה שם פשוט נוראית), יש סיבה שאתה לא מאחל הצלחה לבילבאו?.

10. Sergio Ramos Member

אל תעליב אותי, אני גרוע במציאת חתימות איכותיות, אבל אשאר עם החתימה הקלאסית של קפיטן עם האיכותית הזוועתית.

בקשר לבילבאו,
    הקהל הפאנטי שלהם. לא מזמן נהרג שוטר ספרדי ע"י המחתרת הבאסקית, אבל לא ספציפית בשל כך, שלא תחשוב שאני מאלו שהמדיניות הפוליטית שם כ"כ מעניינת מעסיקה אותי. בעבר לא הרגשתי כלום למועדון, אבל מהעונתיים האחרונות אני מרגיש רק רע כלפי הקהל שלה וכליפ האנטי-ספרד שהיא מפינה עד כדי אלימות.

בן דוד שלי שהיה במשחק של הקבוצה בבילבאו לפני כשנתיים סיפר לי שהאלימות שמתרחשת כלפי אוהדי היריבה(במיוחד אלו שלנו)היא אחד הסיוטים הכי נוראיים שיכולים להיות לאוהד תמים שסה"כ הכיע לעודד את קבוצתו האהודה. ללכת עם צעיף מדרידיסטה שם כבר מזמן הפך שם למשהו שאסור לחשוב עליו...

11. REAL MADRID Member

תיארתי לעצמי שהקהל זאת הסיבה.

12. xavi6 Member

הקהל שם לא גזען כמו הקהל של סרגוסה לדוגמא, לפחות לא באופן כה בוטה. הוא פשוט סבל מדיכוי המון שנים, מה ציפיתם?

13. riquelme1 Member

בכל מקרה, בילבאו היא קבוצה לערצה, קבוצה שמאז היווסדה משחקת רק אם שחקנים באסקים, ולא ירדה ליגה מעולם, ומייצגת את ספרד באירופה בעידן של כל כך הרבה כסף וזרים- אין דברים כאלה. אתם רואים קבוצה באנגליה שמשחקת רק מאזור מסויים שורדת כל כך הרבה נשים בליגה האנגלית?

14. xavi6 Member

עזוב, סתם פאשיסטים בכיינים. מביאים להם קצת מכות שהשוטרים לא בסביבה ישר מתחילים לבכות. חכמים בשקל עם נשק ביד, מתרוממ**.

ירדן, פרנקו מת.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/09
  15. david silva Member

בכל קבוצה בעולם יש קומץ של גזענים. גם בברצלונה יש אוהדים גזענים ואלו האוהדים האמיתיים שלכם ולא קהל הקונצרטים שמרים את המטפחות הלבנות אם מסי לא כבש גול :aaarofl:

הם מגיעים רק למשחקי חוץ בזכות לאפורטה ואתה לא שומע אותם כי הם מיעוט, אבל גם בברצלונה יש נאצים וכמעט בכל קבוצה בעולם. השנאה שלך לסראגוסה בעקבות מקרה אטו ?