הספרדיות באירופה - עונת 10\2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/09.

1. Mr.Eko Member

חברה דיון צבא זה באוף טופיק.

ברכותיי לבילבאו אבל היריבות בשלב הבא... אוי ואבוי... הבאסקים צריכים להתפלל שיקבלו ואת איינדהובן..

אגב ירדן,

ברוך הבא למועדון ה-64 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. Raulito Madridista

היריבה של אתלטיקו מדריד - פנאתינייקוס

http://www.as.com/prom/200908/pro_photo1249640701.Xxx

אתלטיקו מדריד הגרילה ממש עכשיו את פנאתינייקוס היוונית שסיימה את הליגה במקום השלישי וסגרה עונה רביעית בלי אליפות. אשתקד חוללה הקבוצה הפתעה כאשר העפילה לשמינית הגמר מהמקום הראשון, כאשר ניצחה את אינטר ווורדר ברמן. היא עשתה זאת למרות שאחרי שלושה משחקים הייתה לה רק נקודה אחת. אחר-כך היא הודחה על ידי ויאריאל, למרות שהשיגה תיקו 1-1 בספרד במשחק הראשון. העונה התחזקה הקבוצה בחלוץ הצרפתי המוכשר ג'יבריל סיסה. הקפטן קארגוניס, קשר התקפי יווני, הוא השחקן המסוכן ביותר. אשתקד הוא כבש שלושה שערים בליגת האלופות.
    המשחק הראשון יערך ביוון(18\19 באוגוסט) והגומלין שבוע לאחר מכן בויסנטה קאלדרון.
    המאמן, אבל ראסינו אמר לאחר ששמע את זהות היריבה:"פנאתינייקוס יריבה לא פשוטה ואין ספק שזה יהיה משחק קשה, אבל אם נגיד את האמת - ארסנל או ליון הן קבוצות ברמה אחרת בכלל ויכל להיות יותר גרוע. אנחנו נתחיל ללמוד אותה מההקדם האפשרי בעזרת הוידאו ואיסוף חמורים נוסף. ליגת האלופות היא חלק חשוב מאוד מבחינת המועדון העונה, אנחנו רוצים ליצור המשכיות. בכל-מקרה, אנחנו מאמינים בקבוצה ונבוא גם במשחק החוץ לנצח".

* בעוד כשעה נדע מיהי היריבה של אתלטיק בילבאו בפלייאוף שלב הליגה האירופית.

אפשר היה לקבל הגרלה מעט יותר קלה בדמות ספורטינג ליסבון, אך לאתלטיקו יש מזל שהיא נמלטה ממפגש עם ארסנל או ליון, שתיים שאני בספק אם היא הייתה מסוגלת לעבור. כמו בשנה שעברה, אתלטיקו יכולה לתקן במשחק ביתי.

וכמה מילים בכלליות - איזה טיפש המישל פלאטיני הזה, כל-כך הרבה קבוצות דרג ב'(או ג') נחמדות לא יהיו בשלב הבא, למשל אנדרלכט, סלטיק וספורטינג ליסבון(אלא אם כן יהיו הפתעו ואני מקווה שלא. לראות את שטוטגארט, ליון או פיורנטינה עפות זה יהיה מאוד מאכזב ויוריד את הרמה). מזל שלא נקבע משחק בין ארסנל לאתלטיקו מדריד, זה היה יכול להיות פיספוס ענק של ליגת האלופות. עם כל הכבוד לשיטה החדשה שבהחלט עוזרת לקבוצות הישראליות ומקלה עליהן את הדרך לשלב הבתים - ההתלהבות לא תיהיה כמו בעבר. חבל שבליגת האלופות נקבל המון קבוצות כל-כך חלשות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/09
  3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

והגומלין בויסנטה קלדרון.

ההגרלה הכי טובה, לא להפסיד ובעיקר לא להסתבך כמו שהסתבכנו עם בולטון ושאלקה עם הפסדים מציקים של 1-0.

אפשר וצריך לעלות

4. REAL MADRID Member

ויאריאל מוגרלת נגד ברדה ההולנדית.
    אתלטיק בילבאו מוגרלת נגד טרמוסו מנורבגיה.
    ולנסיה מוגרלת נגד סטבק מנורבגיה.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הקבוצות מקבלות הגרלות נוחות...כולן צריכות להעפיל לבתים(של שתי המפעלים)

6. xavi6 Member

סתם שאלה-מה היו האפשרויות האחרות שאת' יכלה לקבל חוץ מפנא?

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארסנל,ליון,שטוטגארט וספורטינג ליסבון

8. xavi6 Member

אף אחת מהקבוצות האלה לא נוחות, תאמין לי. אף אחת, ואין כאלה הבדלים גדולים ביניהם. אם אתה כ"כ בטוח שתעברו את פנא'-רד מהעץ ותתחיל לקסוס ציפורניים, אתם לא כאלה טובים, ואם לרגע חשבת-הם לא כאלה גרועים.

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שבטוח נעלה אבל זה עדיף על האחרות... ואם נעבור בשלום את המשחק בחוץ נהיה במצב וביתרון אדיר על פניהם...

הוכחנו בשנה שעברה עם ה 4-0 על שאלקה כמה פוטנציאל יש בקבוצה ושאפשר לנצח כל קבוצה במיוחד במעמד כזה של משחק על העליה....

מאיפה אתה מניח שאני כל כך בטוח בזה שנעלה?? אבל אתה לא חושב שאתלטיקו אמורה לעלות?? כאילו בכל זאת יש פה פייבוריטים ואלה אנחנו במיוחד כשהגומלין אצלנו

10. riquelme1 Member

בלה בלה בלה, מה אתה מתייחס בכלל, אתה לא רואה שבכל הודעה שלו על אתלטיקו הוא עוקץ אותה?

אתלטיקו פיבורטית ברורה, פאנ' לא פריאירים ואסור להקל בה ראש, הם הגיעו בעונה שעברה לשמינית גמר ליגת האלופות ועברו מבית קשה ביחד אם אינטר, אותם הם ניצחו בסן סירו, אבל עדיין אתלטיקו פיבורטית ברורה כאן וחייבת לעלות לשלב הבתים, בטח ובטח שהגומלין בקלדרון.

11. xavi6 Member

זה כל מה שאמרתי. מה אתה רוצה? אני לא מבין מה אתה רוצה מחיי עמי, באמת שלא. כנראה התגעגעת עלי ואתה סתם מחפש להקניט אותי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

12. Mr.Eko Member

עם כמה שפנא קבוצה לא רעה בכלל,יום טוב אצל שחקני ההתקפה של אתלטי ואני לא רואה את היוונים עומדים בלחץ.

13. xavi6 Member

אפשר להגיד אותו דבר ההפך. היוונים לא פראיירים, צאו מהסרט שלאת' יהיה טיול, לא משנה מה ההתקפה של את' מסוגלת.

14. riquelme1 Member

ואיפה אתה רואה פה מישו שאומר שזה יהיה טיול? ראבק, תפסיק להמציא דברים, כולם אומרים שיהיה קשה, אבל אתלטיקו קבוצה טובה, בעלת סגל טוב יותר, והיא פיבורטיית ברורה למשחק הזה, אף אחד לא טוען שזה באנגר.

ב10 שנים האחרונות, רק פעם אחד לספרד היה 3 נציגות בליגת האלופות, נקווה מאוד שאתלטיקו תמשיך את המסורת של 4 נציגות.

15. xavi6 Member

הוא אמר שזאת ההרלה הכי נוחה ושכולן צריכות לעלות. אני לא מסכים, לדעתי זה לא יהיה כזה הלם אם את' לא תעלה וששום הגרלה לא תהיה נוחה מבין כל הקבוצות שהיו יכולות לפגוש את את'. אחרי שאתה נכנס בי על כלום, אתה מנסה שוב להיכנס בי על כלום. צריך לשלוח אותך לשיזפון.

מה? רק פעם אחת היו 3 נציגות בליגת האלופות? אתה בטוח? כאילו, אני זוכר שנים שבהם ברצלונה-ריאל-וולנסיה, ופעם סלטה עשתה טיול שם, וגם לה קורוניה הייתה משהו, ועכשיו ויאריאל היא אורחת קבע. אני מניח שהתבלבלת או שסתם לא הבנתי אותך.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/09