הספרדיות באירופה - עונת 10\2009

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏31/7/09.

1. hai80 Member

בע"ה על היהירות שלך האליפות מחר תלך לריאל ובמשחק מול אינטר ישדדו אותכם עם 1-0 קטן ומעצבן. לא בגלל שאני שונא את ברצלונה או מחבב כ"כ את ריאל, בגלל היהירות שלך.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

שער של אטו.

3. hai80 Member

בקאמפ נואו, דקה 92 אחרי שמסי שוכב על הדשא והשורק מתעלם ומתברר שמסי מכר ת'משחק והוא עובר לקבוצה אחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/10
  4. guyholl Member

:aaarofl:
    והיה פנדל ברור דרך אגב.

נערך לאחרונה ב: ‏10/4/10
  5. xavi6 Member

גם אם זה יקרה, מה זה משנה? עדיין זכינו בתארים, עדיין חיברנו ניצחון אחר וכמה פסים נגד ריאל...

6. קרלס פויול5 Member

א. זה לא יפה להחליט משהו על כל האוהדים לפי אוהד אחד.
    ב. אתה לא אוהד אתלטיקו? מבחינתי אפילו אם לאתלטיקו יהיו את האוהדים הכי שחצנים בעולם והם ילחמו מול ריאל על האליפות אני בטוח יהיה בעדם.

7. hai80 Member

א. צודק.
    ב. אכן אוהד אתלטיקו, אבל אני עסוק יותר בלאהוד את הקבוצה שלי מאשר לשנוא קבוצות אחרות [אלא אם זה בגלל ילדים מעצבנים כמוהו ] , בכל מקרה לא ממש משנה לי מה ריאל עושה בכל משחק אבל כשאנחנו פוגשים אותה יש אובר מוטיבציה שננצח.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אגיב על המשחק של ברצלונה בדיון האלופות בפורום העולמי כי כל ממורמרי בארסה יצאו מהחורים והקנאה אוכלת אותם וגם האוהדים הניטרלים פתאום שמחים שבארסה בחוץ וקשה להם להודות שהגול השלישי בשבוע שעבר מנבדל ברור , והגול של בואן חוקי למהדרין , ושהשיפוט בצמד המשחקים האלה היה נגד בארסה(מלבד האדום למוטה) וכדי להחזיר על החצי גמר בשנה שעברה.

רק בשביל שחקן אחד אני עוד איכשהו קצת שמח , אחד שיודע לא להשתחצן ולהיות גבר .

http://www.fcbarcelona.com/web/Galeries/futbol/temporada09-10/04/partits/fcb-inter/2010-04-28_PARTIDO_10.Xxx

מוריניו פשוט ממורמר שברצלונה ךקלה מאמן לא ידוע ללא עבר וללא ניסיון כמו גוארדיולה בשנה שעברה ולא אותו .
    לא אופתע אם בשנה הבאה יגיד מוריניו לריאל כדי להיות הכי קרוב להרוס לבארסה כי הוא פשוט שונא אותה.

9. אלי מתחן Member

תגיד חבריקו זה אתה כותב או שאיזה טוקבקיסט בוואן השתלט לך על החשבון?
    מה קרה ללהפסיד בכבוד?

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יודע וגם יודע.
    אינטר שיחקה מצויין במשחק הראשון בזה אין שום ויכוח בכלל היא הרסה לעצמה הכל שבאה להתבנקר במשחק השני (גם לפני האדום שיחקה בונקר).

אני נראה לי בין היחידים שלא באתי עם ציפיות למשחק הזה כי ידעתי שהולך להיות בונקר שאי אפשר לפרוץ.
    כל הכבוד לאינטר שעלתה רק בזכות המשחק הראשון , אבל בגמר אחזיק אצבעות לקולה ואן בומל גם בעיקר ההתנהגות המגעילה של מוריניו (גם את ההתנהגות של ואלדז אני לא מצדיק התנהגות מגעילה של אחרון האוהדים) .

11. אלי מתחן Member

ברצלונה משחקת כמו שהיא משחקת לא היא חייבת או כי מאיימים עליה אלא כי היא רוצה.
    מאותה סיבה אינטר באה לשחק בצורה שבה יש לה את הסיכוי הגבוה ביותר לעבור, האדום רק הגביר את הצורך שלה במשחק כזה.

אתה לא יכול לבוא ולצפות מקבוצה, לא משנה מי היא ומה היא, להתסכן בהפסד רק כי זה יראה יותר טוב למישהו או יתאים יותר לציפיות של ברצלונה.
    בונקר היא שיטת משחק לגיטימית, תמיד טענתי את זה ואני תמיד אטען את זה. לא הייתי רוצה שהקבוצה שלי תשחק ככה, גם אם זה תלוי בהפסד שלה אבל אי אפשר לצפות ממוריניו להסתכן בהפסד בשביל "המשחק היפה" או כל זבל שיורם ארבל ושאר הטרמפיסטים מאמינים בו.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שלא , אבל אינטר יכלה לשחק כמו בברידג' לא בונקר ממשי אבל סוג של משחק מבוקר משהו.
    אני בכלל היתי בטוח שזה נגמר ב1-0 של אינטר אתמול שהיא תצליח לעקוץ איכשהו אבל מוריניו לא רצה , הוא שלח את אטו להיות מגן שמאלי נוסף ורק מיליטו המסכן לבד.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, היא יכלה, אבל היא לא עשתה את זה ועלתה. למה שהם יסכנו את הסיכויים שלהם לעלות לגמר, כדי שלאוהדי בארסה לא יהיה על מה לבכות אח"כ?

נו, ועבד לו. כל הכבוד.

14. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/04/30/futbol/europa_league/1272578288_0.Xxx

אתלטיקו מדריד העפילה אמש לגמר הליגה האירופית בזכות שער חוץ יקר של דייגו פורלהאן בהארכה. שלוש דקות לסיום החלק הראשון של ההארכה, כשליברפול מוליכה 2-0, הגיע האורוגוואי וסיים כמו שצריך אחרי בישול נפלא של רייס שחלף על-פני ג'ונסון, ושלח את אתלטיקו לגמר אירופי ראשון מזה 24 שנים.

המחצית הראשונה הייתה בשליטה מוחלטת של ליברפול והיא גם כבשה ממש רק לפני הירידה להפסקה, כך שחשבתי במחצית השנייה האנגלים יתנפלו ויכבשו עוד שער ואז אתלטיקו תודח, אבל ליברפול הציגה מחצית שנייה רעה. ידעתי שאתלטיקו מסוגלת לכבוש ואז ליברפול תצטער על כך ששיחקה קצת על מי מנוחות ולא עשתה הכל כדי לסיים את העניין בתשעים דקות. חבל לי קצת על בניון שהציג משחק פנטסטי במעמד מכובד שכזה - גם בישול יפה לאקווילאני וגם שער מצויין, אבל החברים שלו פשוט לא מספיק טובים. אתלטיקו מבחינתה יכולה לסיים עונה גרועה מאוד עם טעם טוב מאוד בפה ואז קיקה יקבל את כל השבחים בעולם. בינתיים אתלטיקו דילגה מעל שתיים מהקבוצות הטובות במפעל - וולנסיה וליברפול, אבל יהיה קשה מאוד בגמר מול פולהאם. זה יהיה משחק החיים של אתלטיקו כי דרך הליגה הקבוצה כנראה לא תוכל להגיע לליגה האירופית בעונה הבאה. האמת שיש גם את גמר הגביע, אבל הליגה האירופית חשובה הרבה יותר.

15. JR-Riquelme Member

ראבאק לאינטר יש חומר שחקנים מהטוב בעולם עם שחקני נבחרת בכל פינה במגרש, ראיתי את צ'לסי משחקת בקאמפ נואו בעונה שעברה, וכן גם זה היה בונקר, אבל אין השוואה בכלל. צ'לסי הגיעה למצבים מאוד מסוכנים, אפילו יותר מברסה ותקפה במתפרצות ולא ראיתי שהיא הפסידה(ואינטר כן הפסידה בסופו של דבר).
    מאמן גדול לא רק יודע לסדר את ההגנה בצורה מושלמת, מאמן גדול זה הידינק שנגד ברצלונה היה אדיר בשני צידי המגרש.