מישהו שראה את המחצית שיעדכן. אמארי ההזוי מעלה הרכב הזוי ולא מובן, כרגיל המאמן הזה אף פעם לא מפתיע היה ונשאר מאמן בינוני. בלי יזגיץ', ובלי שיטה נורמאלית, ולנסיה יכולה לשכוח מעלייה.
משחק שקול, אבל אתלטיקו מגיעה לשער יותר מולנסיה אבל לא מסכנת ממש את השער. לפי מה שאני רואה, פאבלו חואקין וסילבה מחליפים עמדות כל הזמן. אלבה מגן שמאלי לא רע.
יד צמודה לגוף. אטלטיקו עלולה לאבד את רייס בגלל הבוסקטס של ולנסיה. שתי הצגות של אלבה במטרה לסטוט אדום. גם ססאר ניסה לביים פציעה, אבל נזכר שהזמן לא לטובת הקבוצה שלו. איך היינו שנתיים בלי טיאגו?
ZIGIC TIME! נמאס מהמסירות של מדורו לשוער! הוא כזה מטומטם אני לא בטוח שיש לו שכל! איזה חסר ביטחון ה' ישמור! איזה מזלל! בראחה הזה חתיכת מטומטם! פורלאן החמיץ איזה מזל יש לולנסיה!! הזמן לא לטובת ולנסיה יאללה חילוף של אמריייייייי זיגיץ' וויסנטה נכנסים, מאטה וחואקין יוצאים!
לפני הפנדל הברור היה מרפק ברור של אלבה בפניו של סימאו. ואחר כך עוד עבירה מכוערת שלו, גם כן על סימאו. בקשר לעבירה ברחבה שחקני ולנסיה צריכים לבוא בטענות לאחסנאי של הקבוצה. כל הזמן יש משיכות ברחבה, אבל רק לזיגיץ' נקרעה החולצה. היא לא היתה במידה שלו?
הקבוצה העדיפה בסיכום שני המשחקים לדעתי עלתה... חבל שאגווארו לא ישחק במשחק הראשון...מישהו יודע איפה המשחק הראשון יערך?? אה ו... יששששששששששששששששששששששששששששששש תודה לך אתלטי על עוד לילה ענקקק !!!
חה, חה, חה. אתלטיקו ודני צריכים לשלוח זר פרחים לפוטה פלאטיני, פנדל ברור יותר מיזה אין, ואם אפשר גם לדה חאה על הצלות מדהימות בסיום. הבונקר של אתלטיקו היה מכוער, היא גם לא עשתה כמעט כלום כל המשחק אבל זה לגיטמי. ולנסיה בלי הגנה(בלי באנגה גם), עם שיטה מוזרה ומאמן אידיוט(למה לא הכנסת את זיגיץ' במחצית טמבל?), הייתה עדיפה היום על אתלטיקו. הקבוצה הפחות טובה עלתה, ולנסיה יכלה לעבור את ליברפול, אתלטיקו אני בספק מאוד.