גולללללללל אגווארו !!!! שער חשוב כבר אחרי 3 דקות !!!! יאללה להמשיך ככה ! הקבוצה נראית מצוין...חייבים להמשיך ביכולת הזאת ולנצל את הדקות הטובות ולשים עוד גול
http://estaticos02.marca.com/imagenes/2010/03/18/futbol/europa_league/1268942202_extras_portada_0.Xxx חבל שאי-אפשר לחלק לשתי הקבוצות את הכרטיס לשלב הבא. אני מאושר שוולנסיה עלתה, כי אני מאוד מחבב את הקבוצה הססגונית הזאת, וסוף-סוף קבוצה ספרדית לא עושה בושות באירופה, אבל גם ברמן הייתה נפלאה ו-וודאי שהייתי מעדיף אותה על חשבון איזה אנדרלכט, קאזאן או ווטאבר. קיבלנו משחק נפלא ועוצר נשימה, אי-אפשר היה לנוח ולו לרגע קט. זה באמת הזכיר את גמר גביע אופ"א בתחילת העשור - אז אלבאס הקטנה נכנעה לבסוף 5-4 לליברפול. באותן שנים המפעל קיבל התייחסות רחבה יותר וקבוצות לקחו אותו ברצינות. אני מאמין שעוד כמה משחקים כאלו והשתתפות של קבוצות גדולות שמתפלק להן באירופה, שמות כמו יובה וליברפול למשל - ואולי המפעל, שאיבד מיוקרתו, חשיבותו וציבעו - יחזור לחיים. וולנסיה וברמן הן שתי הקבוצות שהפער בין החלק ההתקפי המדהים לחלק ההגנתי העלוב הוא הכי גדול במפעל ואולי גם באירופה. כמה שהתגעגתי לדויד ויאה הזה, איזה שלושער מדהים, רק שימשיך ככה גם בליגה. כמובן שאני מעדיף שאם לא היגואין, אז שויאה יזכה בתואר הפיצ'יצ'י ולא מסי. גם סילבה הציג היום משחק פנומנלי, אני לא זוכר אותו בעוד תצוגה כזאת. הגול האחרון של ויאה היה פחות משמעותי מהשער הראשון שלו אחרי שתי דקות, שהוריד הרגל לחץ מגבי השחקנים, אולם לא ראיתי את אמארי חוגג וצוהל ככה באף גול של הקבוצה. ואי-אפשר לא להתייחס לסזאר שסיפק תצוגה בין הקורות.
יש תקלה בשידור ונכנסתי לאינרנט בשביל לגלות שהתוצאה 1-1 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
קון, קון, קון, איזה גול, גאון כדורגל! 2-1, אתלטי נראת פשוט נפלא, אפילו חוראדו משתפר ממשחק למשחק. עכשיו רק לעשות הגנה ולא להיות לוזרים.
לא יאמן איזה פראיירים...מחצית מעולה מבחינתנו ויורדים רק עם 2-2 ששער אחד של ספורטינג והם עולים...פשוט פספוס יכולנו לרדת ביתרון מבטיח
שאתה רואה את ההגנות בספרד, אתה פשוט נחרד. ולנסיה הובילו היום 3 פעמיי םבמשחק ובהיתרו של 2 שערים, אבל ההגנה דפקה אותו. אתלטיקו במשחק מדהים פשוט, אני לא יודע עם זאת ברצלונה או אתלטי, הנעת כדור מושלמת, גולים גדולים של אגוארו, חוראדו טוב, רייס טוב, ראול גארסיה טוב...אבל ההגנה חייבת להרוס, למרות שספרטוינג בקושי נוגעת בכדור. שוב, אתלטיקו טובה יותר, אבל שוב סופגת בגלל הגנה בעיתיית, עם קיקה מכניס את פורלאן אתלטיקו קורעת אותם.
אני ממש לא מסכים איתך בנוגע להגנה, ההגנה של אתלטיקו ממש השתפרה והיא לא דומה להגנה שהיתה בתחילת העונה. בקשר למשחק, לא יודע מה אתה מוצא בחורארדו היום , הוא לא עשה יותר מדי פעולות , כנ"ל רייס שכמעט בישל להם גול ועשה כמה מהלכים יעילים אבל גם לא כ"כ מורגש, כנ"ל סימאו. מי שטובים היום הם אסונסאו ראול גארסיה וכמובן אגוארו
אין מה להגיד רייס השנה זה השחקן מסביליה שכול אירופה דיברה עליו. זה סיפור מדהים, כול העולם היו בטוחים שהוא שחקן גמור אחרי כול הבלאגן שהוא עבר מאז שהיה בארסנל, ריאל, אתלטיקו, בנפיקה. השנה הוא פשוט מדהים.
אתה אמיתי? רייס מדהים היום, הבישול לאגוארו היה לא פחות יפה מהגול. חוץ מיזה, הוא לא מפסיק להטריד את ההגנה הבינונית של ספורטינג. חוראוד טוב היום, והוא השתפר בתקופה האחרונה] פחות דריבל יותר תכלס.
אני אמיתי, אני מאוד מעריך את רייס ואוהב אותו ואם תראה תגובות קודמות שלי אתה תראה את זה, אבל היום הוא אומנם בישל בישול גדול אבל עדיין ... חוץ מהבישול הוא לא עשה משהו מיוחד. חורארדו בתקופה האחרונה אולי טוב יותר אבל היום לא ראיתי ממנו יותר מדי הוא וסימאו בקושי הורגשו במשחק. בכל מקרה אנחנו מניעים כדור מצוין ושולטים ללא עוררין צריך להביא עוד גול ולשבור אותם עוד פעם. כרגע הם במומנטום ואני בטוח שיפתחו את המחצית בלחץ אדיר ואני מקווה שעם המהירות בהתקפה שלנו נצליח לעקוץ.
לזכותו של קיקה יאמר שעם הסגל הלא רחב שלו הוא מצליח פחות או יותר להחזיק את הקבוצה בצורה טובה. הליגה גמורה כאמור, אבל השנה אנחנו רואים כמה שחקנים כמו דומינגס ורייס שהפכו להיות מאוד משמעותיים, והם בין היתר יהוו את הבסיס לשנה הבאה. אתלטיקו עם רכש נכון יכולה לבנות קבוצה מפחידה לעונה הבאה. הם צריכים לשמור על דומינגס להביא בלם נוסף ומגן נוסף, לדעתי צריך להגיע קיצוני חדש במקום סימאו שנמצא בירידה, וכמובן להשאיר את אגוארו. אמרתי את זה כבר, העליה המטאורית של רייס והשיפור בהגנה של אתלטיקו הם החדשות הגדולות של השנה.
שמח בשביל ולנסיה. ללא ספק היה משחק טוב ואני מאחל לעטלפים הצלחה באירופה, גם לשכנים מהקלדון במידה ויעלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx