הספרדיות באירופה: סביליה (שוב) מחזיקת גביע אוופ"א

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Jul 16, 2006.

1. MHFC Member

אתה מתכוון לטוסקנה.
    פלארמו, קטאניה, הן מסיציליה, ליבורנו לא.

כל הספרדיות קיבלו הגרלה קשה מאוד, במיוחד ולנסיה שעד פברואר עדיין תחסר מספר פצועים שסיימו את העונה, אבל גם עם הסגל השחקנים שיעמוד לרשותה בפברואר היא מסוגלת לעבור אינטר- למרות היותה פייבוריטית. ריאל ובאיירן, המשחק לדעתי הכי מסקרן ומותח בשלב שמינית הגמר, לכן פה אין לי פייבוריטית. ברסה קיבלה קבוצה די נוחה בהתחשב בעובדה שהיא הייתה יכולה לקבל קבוצה יותר חזקה.

2. Jose Mourinho Member

יותר נכון בורדו קיבלה הגרלה נוחה יחסית בדמותה של אוסאסונה.

3. Pipe Member

אוסאסונה נמצאת בפורמה נהדרת בשבועות האחרונים, יש מגמת שיפור גדולה מאוד במשחק שלה, והיא קבוצה שונה מזו שראינו בתחילת העונה.בגלל זה אמרתי "נוחה יחסית". בורדו היא לא היריבה הכי אידיאלית, אבל בהחלט יש גרועות ממנה מבחינת אוסאסונה.

תודה על התיקון.

Last edited by a moderator: Dec 16, 2006
  4. מ.ח.א Member

אני יתיחס למשחקים בליגת האלופות

ברצלונה-ליברפול
    בארסה קיבלה יחסית הגרלה די קלה. היא היתה יכולה לקבל הגרלה הרבה יותר קשה למשל כמו ליון.
    אני לא חושב שבארסה תתקשה להבקיע לפחות2 שערים אצלה בבית. וגם בבית של ליברפול אני לא חושב שהיא תפסיד , במקרה הכי גרוע תיקו. אסור לשכוח שעד פברואר מסי ואטו יחזרו לברצלונה. בקיצר אני לא חושב שליברפול זאת הקבוצה שתוכל לעצור את ברצלונה.

באיירן מינכן-ריאל מדריד
    דווקא מפגש די שקול. שני קבוצות ברמה גבוהה. יש לי הרגשה שריאל תצליח להעפיל לרבע הגמר על חשבון באיירן מינכן[.

ולנסיה-אינטר
    משחק נורא קשה בשביל ולנסיה. גם אם הפתועים בולנסיה יחזרו אליה אני לא רואה את ולנסיה עוברת את אינטר שמשחקת כדורגל נורא טוב ואפילו אדריאנו מתחיל לחזור לכושר.

אולי אני יתיחס למשחקים של גביע או"פא יותר מאוחר.

Last edited by a moderator: Dec 16, 2006
  5. Barcik Member

בגדול, הרבה מאוד תלוי בחורף שיעבור על ולנסיה, אך לא הייתי ממהר לסתום את הגולל על סיכוי ההצלחה שלהם מול אינטר. מתחת לכושר הנוכחי יש לולנסיה עדיין סגל מצויין, ולאינטר מנגנון השמדה עצמית. מן הסתם, כיום ברור מי תהיה המנצחת אך לא בהכרח כך יהיה הדבר גם בפברואר. התקשורת והצופים אוהבים מאוד לשלוף משפטים כמו "הלכה העונה" אחרי 6-7 משחקים לא טובים, אבל זה משהו שבהחלט אפשר לחזור ממנו.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אספניול בתלבושת חוץ מוזרה מנצחת 2-1 בליבורנו

http://img444.imageshack.us/img444/1305/r2012360818tn2.Xxx

פנדיאני העלה את הספרדים ל1-0 בפנדל בדקה ה27 , בדקה ה60 מואה המרוקאי הכפיל את התוצאה , 9 דקות לסיום גאלנטה הצליח לצמק ל2-1.

אוסאסונה המשיכה באי יציבות שלה והוציאה תיקו מאופס בצרפת אצל בורדו.
    אלון יפת שפט , ושלף 5 צהובים.

7. riquelme1 Member

אי יציבות? תוצאה מעולה לאוסאסונה בצרפת.

8. Dimitar Berbatov Member

בכל זאת חוסר יציבות, בורדו לא קבוצה טובה כל-כך והקבוצה הזאת עשתה חיים קשים להרבה מאוד קבוצות בספרד.

9. riquelme1 Member

בורדו קבוצה ששיחקה העונה בליגת האלופות, וניצחה את איינדהובן בהולנד, היא קבוצת צמרת בליגה הצרפתית, תיקו בצרפת זה תוצאה נפלאה של אוסאסונה, שבומפלינה צריכה לעבור את הצרפתים.

אספניול מנצחת בקלות את ליברונו החלשה, 2-1 משערים של פאנדיני ומוחה. אספניול עלתה למשחק בלי לואיס גארסיה, טאמודו, קאמני, דל הפנייה, ריירה אבל בכל זאת ניצחה את האיטלקים העלובים. אספניול עם רגל וחצי בשמינית.

היום סביליה במשחק חוץ לא קל בבוקשט אצל סטיאוווה, וסלטה ויגו מתארחת בספרטק מוסקבה למשחק חוץ קשה בקור ברוסי.

Last edited: Feb 15, 2007
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אוי נו לא צריך לעשות מכל דבר פיל. בורדו ניצחה בהולנד כשהמשחק היה במחזור האחרון לפרוטוקל בלבד וההולנדים בהרכב משני לחלוטין(את המשחק הרלוונטי יותר, בצרפת, פ.ס.וו ניצחה) ולמעשה לא היוותה מאבק קלוש בעלייה לשמינית הגמר. בליגה הקבוצה מגמגמת ברמות מטורפות(מקום שביעי זאת קבוצת צמרת?) עם מאזן מזוויע של 10 הפסדים (רק קבוצות התחתית הפסידו יותר). מדובר בקבוצה חסרת עמוד שידרה עם מספר שחקנים מוכשרים שבאים יום כן, יום לא ויום למה לא. מהקבוצות שרצוי שיטוסו מאירופה.

ועדיין, בשנים האחרונות התפיסה יותר השתנתה ו0-0 בחוץ במפגש הראשון זה לא אי אי אי. במקרה הספציפי הזה (בהסתמך על תוצאות החוץ השערוריתיות של בורדו) זה אולי טוב, אבל רחוק מנפלא או איזה תוצאה מעולה. אתה כל כך אוהב את השוואות הליגה נכון? אז זה מקום 9 בספרדי מול 7 בצרפתי, זה בסדר, זה נחמד, אבל לא אי אי אי. מהדקות שראיתי דווקא היה נדמה שעם קצת יותר תעוזה ואוססונה הייתה יוצאת גם עם שני שערי חוץ מהמשחק.

ובכל זאת, היא תעבור. רק כי קבוצות מהסוג של בורדו מגעילות אותי.

Last edited: Feb 15, 2007
  11. Raulito Madridista

אוססונה השיגה תוצאה לא רעה בחוץ נגד בורדו שהיא בהחלט קבוצת צמרת בצרפת והיא במקום השביעי(מרחק לא גדול מהמקום השלישי), אך חשוב לזכור שאוססונה במוקדמות האלופות השיגה תיקו 0 שזה תוצאה מעולה בגרמניה נגד המבורג, אבל ספגה שער חוץ אצלה בבית והודחה. אוססונה קבוצה לא אפורה כמו אשתקד ומשחקת כדורגל יותר חיובי והתקפי השנה, סולדאדו שהגיע מריאל הוסיף המון לקבוצה, ושראול גארסיה יחזור סופית ליכולת הטובה שלו אשתקד הקבוצה אמורה להיראות עוד יותר טוב. אוססונה חייבת ללכת בביתה על מערך ההתקפי, ההתקפה שלה השנה בספרד שווה יותר מגול במשחק(30 שערים ב22 מחזורים) רק שתיזהר לא לספוג.

סלטה יוצאת לרוסיה למשחק נגד ספרטק מוסקבה היום, אני מקווה שהתקופה האומללה בליגה הספרדית לא תשפיע על סלטה ושהיא תשים לרגע את הליגה בצד. לשחקנים כמו ננה, קאנוביו, באיינו גוסטבו לופז ופינטו לא מגיע לרדת לליגה השנייה אבל סלטה חייבת להתעורר, לפחות שבאירופה תצליח, הקבוצה הזו לא ניצחה כבר 7 מחזורים. ננה וקאנוביו השחקנים המרכזיים בסלטה פותחים בהרכב היום בעוד פינטו הקפטן ייעדר. באיינו יישחק כחלוץ יחיד. המאמן של סלטה ביקש מהם לשכוח מההפסד לאספניול ולהתעלות ברגע האמת ולהשיג תוצאה טובה. קאנוביו מקבל עמדה קדמית יותר בשיטה של סלטה, 4-5-1.

סביליה תשחק נגד סטיוואה בוקרשט ברומניה, הרומנים סיימו במקום השלישי בבית 5' בליגת האלופות אחרי ליון וריאל מדריד. המשמעותי בהרכב סביליה שייעדר הוא חסוס נאבאס(במארקה הוא לא מופיע בהרכב הפותח ואין לי מושג, אולי הוא מקבל מנוחה?). קרז'אקוב ושבאנטון ייכחו להזדמנות על הספסל. מארסקה האיטלקי פותח בהרכב שוב כמו במשחק הליגה האחרון בייחד עם פאולסן. פרדי קאנוטה ייפתח בחוד כמובן עם פביאנו. סביליה יכולה בהחלט לנצח את סטיוואה. למי ששואל על קלמי סבן, הוא לא בהרכב של סטיוואה. לטעמי סביליה וברמן הן שתיים מהקבוצות הכי חזקות במפעל והייתי רוצה לראות את שתיהן בגמר.

12. Dimitar Berbatov Member

אני דווקא חושב שעדיף לסלטה לעוף מגביע אופ"א כדי להתרכז בלהשאר בליגה כי באמת כמו שאמרו כאן לשחקנים כמו ביאנו, גוסטבו לופס, ננה, קאביינו לא מגיע לרדת.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקור של מוסקבה הצליחה להוציא סלטה ויגו תיקו אחת.
    http://marca.com/elementosHome/fotosMultitema/nunez150207.Xxx
    נונייז העלה את סלטה ל1-0 בדקה ה40 , קאליצ'נקו השווה כבר 24 דקות .

14. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/spartak_celta150207_ES.Xxx

תוצאה לא רעה לסלטה, אבל מרגיז לאחר שהוליכה 1-0. מה שחשוב באמת לקבוצה זה מאבקי התחתית בליגה והיא חייבת לצאת כמה שיותר מהר מהקו האדום זה יהיה אסון אם הקבוצה הזו תרד שנה אחרי שעשתה הישג יפה וסיימה במקום השישי בליגה לאחר שעלתה מהסגונדה. אני לא בטוח שהתוצאה הזו תספיק לסלטה שאוהבת לעשות שטויות בבית ומאזן הבית שלה הוא חלש מאוד(לא שבחוץ היא מבריקה אבל כמובן שחובה לאסוף יותר נקודות בבית, על כל איבוד נקודות בבית בוכים פי 2 על איבוד נקודות בחוץ). סלטה השיגה 7 נקודות בלבד בבית ומאזן הביתי שלה הוא השני הכי גרוע בליגה! זה מאזן של קבוצה שיורדת ליגה. אני בכלל לא בטוח שסלטה עוברת את השלב בגביע אופ"א אי אפשר לסמוך על ההגנה של הקבוצה הזאת. ההגנה שלה ושל בילבאו בצוותא ההגנות הגרועות בליגה אחרי נאסטיק, השתיים ספגו 40 שערים.

Celta: Esteban; Angel, Lequi, Tamas, Placente; De Ridder (Baiano, min.69), Irirey, Pablo García (Oubiña, min.79), Gustavo López; Canobbio y Núñez (Jonathan Aspas, min.72).

איפה ננה לעזאזל? למה הוא לא שיחק היום? מילא לא ייפתח בהרכב אבל אולי להכניס אותו אחרי שסלטה ספגה את שער השיוויון. לדעתי המועדון צריך לשלוח הביתה את פרננדו ואסקז שנכשל בסלטה בגדול העונה, האשראי על העונה הנפלאה אשתקד נגמר, לא ייתכן שהקבוצה במקום ה-18 בליגה, לא קשור למשחק היום באופ"א.

Last edited: Feb 16, 2007
  15. Engel Del Madrid Member

פאולסן מעלה את סביליה לאחת אפס.