הספרדיות באירופה: סביליה (שוב) מחזיקת גביע אוופ"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏16/7/06.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום מצויין לנציגותינו בשלב הבתים בליגת האלופות .

ברצלונה כצפוי טיילה וחגגה בקאמפ נואו עם חמישייה והרוויחה גם שער ראשון לפויול באירופה וסוף סוף שאנדרס אינייסטה כובש ! אטו רונאלדיניו וג'ולי הוסיפו לחגיגה

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_175869_CAS.Xxx

ולנסיה יצאה למשחק לא קל באתונה מול ריבאלדו ואולימפיאקוס , הזכרון האחרון של העטלפים מריבאלדו הוא מהמספרת ההיא והשלושער הגדול שלו במחזור הסיום של העונה שהעלה את בארסה למוק' הצ'מפיונס ושלח את ולנסיה לאוופ"א.
    ולנסיה הראתה שהיא השתדרגה כאשר משחקים כאלה לא בטוח שהיא הייתה עושה מהם נצחון בקלות.
    קונסטאנטיניו העלה ל1-0 את אולימפיאקוס אחרי 27 דקות , אבל אז מורינטס התעורר כעבור 6 דקות (33) הוא משווה , וחולפות 5 דקות ומורינטס עם צמד , ולנסיה עם 2-1.
    קאסטיו השווה ל2-2 בדקה ה66 ,אבל 5 דק' לסיום אביול עשה 2-3 ובתוספת הזמן השלים מורינטס שלושער עם נגיחה חזקה לרשת של ניקופולאידיס,4-2 גדול בסיום.

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_175885_CAS.Xxx

היום כמובן משחקה של ריאל בצרפת..נרחיב בהמשך

2. SkiMan Member

ולנסיה הרשימו אותי אתמול. נראה כי הם הולכים להיות קבוצה מאד חביבה השנה ואני מקווה בשבילם שיגיעו רחוק. אני מאמין שהם יוכלו להגיע לרבע הגמר ומשם אלוהים גדול, בליגת האלופות החל מהשלב הזה ממש אי אפשר לדעת.

3. Raulito Madridista

http://www.liga.co.il/leaguespic/1038848858liga.Xxx

ליון - ריאל מדריד 21-45

קרב גדול ייערך הערב בין ליון לריאל מדריד במסגרת מוקדמות בית ה' בשלב הבתים של ליגת האלופות. הקבוצות נפגשו גם בשנה שעברה, אז זה נגמר ב3-0 גדול לליון של הוויה עם צמד של ז'וניניו שגם החמיץ פנדל, ושער של סילבאן וילטורד במתפרצת. אחד המשחקים הכי מעניינים אם לא המעניין ביותר, בשלב הבתים.

ליון, אלופת צרפת בחמש השנים האחרונות, פתחה טוב מאוד את הליגה העונה והיא שנייה למארסיי בגלל הפרש שערים. יש לה 4 נצחונות מחמישה משחקים. השנה רוצה ליון להתקדם גם באירופה, ולעבור את רבע הגמר. השחקן הבולט של ליון לאחרונה הוא גובו, שכבש צמד במשחק נבחרת צרפת נגד איטליה, לפני כשבוע, מאלודה ייפתח בהרכב. רצוי לשים לב לטולולאן, הקשר הצעיר החדש של ליון. במחזור האחרון בצרפת, ניצחה הקבוצה 2-0 את טרואה, משערים של ז'וניניו וכריס. וילטורד אמור להשתלב במשחק ולקבל דקות. קאספה, הקפטן של ליון, ייעדר בגלל פציעה.

ריאל מדריד מגיעה למשחק לאחר ניצחון קליל בליגה, 4-1 על לבאנטה. רוד ואן ניסטלרוי שנמצא בכושר מצויין אחרי שלושער שלו, ייפתח בהרכב כמובן. חוסה אנטוניו רייס או רוביניו ייפתחו במקום ראול בהרכב, גם בגלל יכולת חלשה של הספרדי, וגם בגלל שקאפלו רוצה לתת לו מנוחה. למרות חסרונו של סאלגדו, סיסיניו לא ייפתח בהרכב וראמוס יתופקד כמגן כנראה. דיארה ייפתח בהרכב כנגד האקסית שלו. ואן ניסטלרוי אמר השבוע:" כבר פעמיים הייתי מלך השערים של הטורניר(ליגת האלופות) - אבל מעולם לא זכיתי".

http://img227.imageshack.us/img227/4697/151fr1.Xxx
    ימשיך בכושר המצויין שלו? רוד ואן ניסטלרוי.

ליון: קופט, רווילאר, כריס, סקולוצ'י, אבידל, טוטולאן, טיאגו, ז'וניניו, גובו, מאלודה ופרד.

ריאל מדריד: קסיאס, סרחיו ראמוס, קנבארו, מחייה, קרלוס, אמרסון, דיארה, בקהאם, קאסנו, ראול(רוביניו\רייס) וואן ניסטלרוי.

כותרת המשחק היום במארקה:

http://marca.com/primeras/06/09/g0913.Xxx

"להם לא יכניסו 3 - מצאו את חמשת ההבדלים"

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/06
  4. XabiAlonso Member

נשמע כמו התחלת ציטוט מפורסם של אלון מזרחי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

טן קאטה התיישב היום במתחם אייאקס עם סנוויץ' בריא וכוס קפה ואמר בפה מלא "זה יהיה מאוד מאוד נחמד אם נקבל את אספניול". ואכן, משאלתו התגשמה.

הוא כמובן הוסיף לאחר ההגרלה: " מכל היריבות אני מכיר הכי טוב את אספניול.".

עוד אמר והחמיא טן קאטה לספרדיות באופ"א, ובאופן מפתיע שיבח יתר אפילו על המידה את אספניול. " כל ארבעת הקבוצות באופ"א חזקות, כולם מארגנות בצורה מצויינת על המגרש, ולדעתי אספניול היא החזקה מבין כולן.

לא יודע..אולי הוא שכח שסביליה במפעל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

ואן חאל בטח לא שכח. אלקמאר- סביליה, אני בהחלט ירצה לראות את זה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/06
  6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר הזכרת , אז אלה הבתים של נציגותנו.

מחזיקת גביע אוופ"א , סביליה , קיבלת את גראסופרס,אלקמר, בראגה וסלובאן ליברץ .

אוסאסונה קיבלה את OB ,לנס,פרמה והירנביין .

אספניול כאמור קיבלה את איאקס ,זולטה ,אוסטריה וינג וספרטה.

סלטה ויגו קיבלה את בית המוות עם פנרבחצ'ה,ניוקאסל,פלרמו ופרקפורט.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

(מוריד קורי עכביש מהדיון..).

אם זה מעניין פה מישהו (ואני לא בטוח..) אוססונה תארח היום את הירנביין במסגרת המחזור ה1 בשלב הבתים של אופ"א. קצת על הירנביין לקראת המשחק, מתוך הההודעה שלי בעולמי.

האח הידד, גם הירנביין במפעל. רק חבל מאוד שלא רק שלקבוצה לא ממש הולך מי יודע מה בליגה, היא נפגשת עם אחת הספרדיות הבכירות, אוססונה.
    הקבוצה המאוד סימפטית ושלווה מהמצפון סובלת מחוסר יציבות משווע בליגה, והיא עם תיקו אחד, שלושה ניצחונות ושלושה הפסדים. גם בהירנביין מודעים טוב מאוד מי הפייבוריטית במשחק הזה
    בשבת האחרונה הפסידה הירנביין בהארקלס 0-1. 275 דקות שהירנביין לא כובשת שער אחד!.

לא מאשים את וארבאק בשינויים די קיצוניים, אבל האשמה נופלת דווקא על בוסבלט הוותיק, שיפתח על הספסל. גם דרוסט משלם את המחיר ולא פותח.

נו, ובכל זאת, אין שינוי במבנה ה4-3-3 רק שאלבאס הברזילאי יפתח בכנף השמאלית ופריאנד הוא זה שיהיה באמצע. נילסון הפנטסטי יפתח באגף השני.

הרכב הלבבות:
    ואנדנבוסחה
    זובירלון, האנסון, דינגסדאג, ברואר
    האנסן, פראגר, פראניץ'
    אלאבס, פריאנד, נילסון

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/06
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר לא יודע מה היה טוב יותר לצ'מפיונס ליג , זה שאוסאסונה לא עלתה או זה שהמבורג עלתה על חשבונה .

מה שבטוח הצ'מפיונס הפסיד משני המקרים

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לך תדע, אוססונה לפחות יודעת להסתגר אולי היתה מגרדת נקודה פה ושם. המבורג גם את זה לא יכולה לעשות.
    הייתי מעדיף לראות את המבורג באופ"א ואת אוססונה באלופות. שתיהן לא היו עולות גם ככה וגם ככה, אבל אוססונה היתה עומדת יותר טוב.

10. SeRgInHo Member

ארז רק תיקון קטן: אוססונה לא בכירה ולא נעליים. סתם קבוצת תחתית קטנה שנתנה וואחד עונה גדולה. בדיוק כמו סוסיאדד בזמנו, כאשר הפסידו את האליפות ממש במחחזור הסיום.
    כמה חבל שסביליה לא סיימה על חשבונה במקום הרביעי....

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נו בסדר אז לא בכירה מה זה ההטפלות לטפל..

0-0 ולברוח חזרה לקור הצפוני לקראת הדרבי החם בראשון. מתאים בהחלט.

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/06
  12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו אני רק רואה את הסטטיסטיקה של המשחק הזה.
    2 בעיטות בלבד של הרנביין לשער (1 למסגרת) לעומת 16 של אוסאסונה (8 למסגרת).
    אחזקת כדור:60-40 לספרדים
    ואפילו ההולנדים סימו את המשחק בעשרה שחקנים ,אבל זה לא היה כל כך משמעותי כי נילסון קיבל צהוב שני רק בדקה ה85.

*אספניול ניצחה 2-0 בפראג

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פיי, תמיד אני זה שיצטרך להוריד מפה אבק?

סביליה מנצחת בגראסופרס היום 4-0 ועולה לשלב הבא. זה כמובן לא ממש הדבר המעניין במיוחד(לא הפתעה מרעישה), מה שיותר מעניין זה שבמחזור הבא סביליה מארחת את אלקמאר במשחק האחרון בבית.

אלקמאר ראשונה בבית עם אותו מספר נק' כמו סביליה וגם אותו הפרש שערים, רק שהיא כבשה יותר. סביליה תהיה חייבת לנצח על מנת לסיים בראשות הבית ולהמנע בפגישה עם נושרות האלופות החזקות (רק לי ברצלונה/ורדר ברמן מול סבילה נשמע טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ). אלקמאר תנסה להוציא נקודה לפחות, מאותו סיבה.

מחר- 700 אוהדים של אספניול כבר מתמקמים באמסטרדם(משום מה הבנתי שהמשחק זוכה להתעניינות גדולה שם, אין לי שמץ למה) למשחק מחר מול אייאקס המאוד מאוד לחוצה. במסיבת העיתונאים שנערכה היום היו אלה כמובן הגיבורים הספרדים של אייאקס, רוג'ר וגברי(שניהם צפויים לפתוח), שזכו למרבית מהסיקור של העיתונאים הספרדיים.

14. Jose Mourinho Member

לא, עכשיו תורי.

משום מה לא כתבו כאן כלום על ההגרלה, אז אני אעשה זאת בצורה רשמית -

הגרלת שמינית גמר ליגת האלופות, הקבוצות הספרדיות:

ליברפול VS ברצלונה
    באיירן מינכן VS ריאל מדריד
    ולנסיה VS אינטר

15. Pipe Member

הנציגות הספרדית באופ"א:
    מחזיקת הגביע סביליה תסע לרומניה למפגש מול החברים של קלמי מסטיאווה בוקרשט, אוסאסונה קיבלה הגרלה נוחה יחסית בדמותה של בורדו, סלטה תסע למוסקבה למפגש מול ספרטק והאחרונה חביבה אספניול תסע לטוסקנה לפגישה עם ליבורנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/12/06