הסופר-קלאסיקו של בארסה, 2-0 של מסי ואטו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Dec 13, 2008.

1. 亚历山大帕托 Member

שמת את הלק בחושך?

2. ראול Member

זה מהמחזור שלך. פעם הבאה תזהיר אותי לפני שאתה ישר נכנס ל-ר'...

ארתור, קוקיhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

3. JR-Riquelme Member

זה הדם של מסי שם?

4. xavi6 Member

טוב, אחרי שנרגעים, רואים שידור חוזר ושוב נרגעים, אפשר לשבת על המחשב, להיסתכל על התגובות של גברת ריקי שמסיבה לא ידוע החליטה להשתמש הרבה במילה "זולה" כאשר הדבר היחיד הזול זה ריאל ומה שהיא "יצגה" באותו משחק. כן, ריאל נלחמה, כן, לריאל היה אחלה משחק הגנתי, ואפילו מיצ'ל סלגאדו רץ לא מהרגלים-אלא מהלב. אבל...הכי חשוב, ומעל הכל-זה לא הספיק לכם. כאשר הלב לא מספיק לכם, זה אומר דבר אחר-לקבוצה היריבה יש פי 5 יותר לב ממכם. איכות? אי אפשר לקבוע, היו חסרים לכם יותר מידי שחקנים בשביל לדבר על איכות.

הרבה משבחים את ריאל על משחק הגנה מדהים, אומרים שמסי הוא צוללן-4 כניסות לפחות ראיתי עד הדקה ה-10 במסי. ראמוס, דרנתה וסיינדר פשוט הלכו לו על הרגליים. זה לא פאולים של כדורגל כמו שהחזרזיר אמר, אלא פאולים של צהוב נטו ישיר במטרה לא לתת לו להיכנס למשחק, ולצערי זה הלך להם. שחקני ריאל לא בכלל חושבים על כדור כאשר הם באו מול מסי. אם זה ככה-אז כן, אני מבקש ודורש ממסי לצלול עוד ועוד ועוד ועוד, והלוואי שלהבא ישכיל ויוציא את ראמוס על פאול שלא היה ולא נברא (לא שזה יקרה כי כל עוד ראמוס בסביבה-תמיד יהיה פאול) וככה אולי באמת "נסגור חשבונות" בנוגע לפאולים ולצלילות.

עכשיו לשחקנים-המצטיינים שלי הם ואלדז ומארקז. הגנה מדהימה. כשנכנסתי לפאב, לחשתי לחבריי "אין לי ספק שהם יעקצו, השאלה באיזה מצב. במצב של 1-0 להם, או במצב של 3-1 לנו". הם כולם הסכימו. מארקז ובמיוחד ואלדס פשוט סתמו לי את הפה. ואלדס סתם בכלל להרבה אנשים פיות, תמיד דיברו שהוא מפשל ברגעי האמת, משהו לא נכון בכלל, תמיד אמרו שהוא לא מתקרב לקסיאס-אני חושב שאפשר להכתיב מס' 2 לקסיאס, וזה לא ריינה וזה לא פאלופ, זה ואלדס. שתי שוערים ענקיים, פעם ראשונה מזה שנים רבות שנאחנו יכולים להגיד במשחק כדורגל מול ריאל שהשוער שלנו לא נפל מהשוער שלהם. תענוג. ויקטור ואלדס, קה בוניטו אז!
    ראפא מרקז מצידו עשה מה שתמיד הוא יודע לעשות-לבלום את כל המי ומו של ההתקפה היריבה. על ההתקפה הראשונה הוא הבהיר להיגוואין עם גליץ' מדהים-אני פה ואתה לא תעשה לי מה שאתה עושה לחבר'ה מהליגה. החגיגה נגמרה. משחק אדיר, כל כדור ראשון אצלו, ההצטרפות להתקפה, בלי פחד, בלי להסס, בלי טעות אחת כל המשחק. הבלם מס' 1 שלנו עם כל הכבוד לפיקה ולפויול. אם תשאלו אותי-הבלם הכי טוב בליגה הספרדית, ואם תמצאו לי בלם בכושר יותר טוב ממנו באירופה-אני אשמח לשמוע.

אלה הדברים העיקריים. יש עוד כ"כ הרבה לזרוק עליהם משפטים באוויר, לברבר, לציין, אבל שומדבר פשוט לא משנה. אני ימשיך לקרוא את התגובות שלכם על המשחק עם חיוך גדול. כמה שחיכיתי לימים האלה.

הגאווה והכבוד שלנו חזרו.

http://img237.imageshack.us/img237/1664/63536605fa9.Xxx
    פירקנו להם ת'צורה 2-0! יש!!!

Last edited: Dec 15, 2008
  5. riquelme1 Member

מי שרוצה עוד הוכחה לעליבות של ספוטינג, 3-0 לבילבאו אחרי 40 דקות.

6. yonmu Member

ההר הוליד עכבר.

היה משחק נחמד, ריאל הראתה שהיא יודעת לעשות הגנה כשהיא רוצה (חבל שהיא רוצה רק בסופר קלאסיקו), אבל רגע ה'גבורה' היחיד היה הפנדל שקסיאס לקח. ריאל באה עם כמה שחקנים שלא מתאימים לרמות האלו - סלגאדו, סניידר חצי הרוג, פלאקה שנכנס במקומו, ומעל כולם דרנטה - גם ברצלונה לא הראתה דברים מדהימים. כנראה שבלי אניייסטה (למה לא לשים את חלב במקומו, לעזאזל?) ובלי יום טוב של מסי בארסה לא יכולה לתת תצוגות. הנרי במשחק בינוני, מסי במשחק בינוני (רק ההקפצה חסרת החשיבות בסיום היתה יפה, רמת ההתבכינויות שלו מכל נגיעה היתה מגעילה), צ'אבי במשחק רע, גודיונסון במשחק רגיל בסטנדרטים שלו, יאיא טורה במשחק טוב, והגנה שלא היתה לה הרבה עבודה, ומלבד המצב של דרנטה (אפס!) לא עשתה יותר מדי טעויות.

שוב, כמו מול מנצ'סטר בחצי גמר ליגת האלפות לפני חצי שנה, בארסה הראתה שהיא לא מסוגלת לנצח הגנות חזקות. היא יכולה להחזיק בכדור 70% מהזמן, יכולה לחסל התקפת נגד - אבל לא יודעת להכריע משחק הגנתי (בכוונה לא בונקר). הפעם זה נגמר עם גול מקרי (שהגיע לה בצדק), אבל פעם הבאה זה יכול להיגמר שוב בהדחה מהצסמפיונז.

אגב, כנראה שאני היחיד בעולם שחושב שאטו יותר חשוב לבארסה מאשר מסי (בלי יותר מדי קשר למשחק אתמול).

7. Mr.Eko Member

בונקר של ריאל אבל אפשר להתחשב בהם בנסיבות שנוצרו,מלחמה באמת אדירה מצידם בראשות קאנברו וקסיאס. ראמוס ניטרל בצורה טובה מאוד את צ'אבי ומסי נעלם במשחק הזה וככה למעשה נעלמו מהמשחק שני בוני המשחק. אבל בכל זאת הגול הגיע ובצדק כשהלחץ הגדול במחצית השנייה לא פסק וריאל קרסה. אלבס היה מעולה(איזה כושר יש לשחקן הזה ואיזו לחימה...) יאיא כרגיל נהדר,מארקז שקט,אטו שם כשצריך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ואיש המשחק הוא השחקן שאישית הכי איכזב אותי בעונה הקודמת הלא הוא טרזן,איזה משחק הקרבה,איזו לחימה,איזו נשמה,איזה פויול... זה הבלם שכל כך נהנינו לראות בעבר.

ולכל החכמים בדומה למיסטר אובייקטיבי למעלה,גם אני ועוד רבים יכולים להגיד שאם ריאל הייתה עולה אם רובן,סניידר בכושר טוב יותר,ואן ניסטלרוי היא הייתה מנסה ליזום יותר והייתה נעקצת גם מן הסתם ומה עשינו בזה? לא חבל סתם לזרוק משפטים חסרי שכל? ואם ואם ואם ואם. בשורה התחתונה ריאל הגיע הפסידה 2-0 והקלאסיקו הזה שלנו :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaa021:

ועכשיו ברשותכם

http://i301.photobucket.com/albums/nn73/fcbtemp2008/eto234.Xxx

8. xavi6 Member

והוא מדבר על משפטים חסרי שכל. אתה מתאמץ להוציא את הפנינים האלה או שאתה מוצא אותם בים?

אם ריאל היתה עולה עם ההרכב שלה, לא הייתי מופתע לניצחון מדרידיסטי ובטח לא משויון. ברסה הייתה במשחק גרוע. מסי לא היה קיים אחרי העבירות, צ'אבי נעלם לו ואטו לא היה חד כ"כ. עם זאת, ברסה נלחמה כמו ריאל ואף יותר. הקבוצה שהיה לה יותר לב ניצחה בסיום. ללמד כדורגל אי אפשר לא את דרנתה ולא את ראול ולא את מסי ולא את צ'אבי, הלב שיחק אצל שתי הקבוצות אתמול. כל אחד בדרך שלו. כאשר פויול עולה מעל 3 שחקני הגנה לקרן, זה פשוט אומר הכל.

הרגע שעשה לי את המשחק:
    1. אטו רץ לבויאן בגול הראשון וחוגגים כמו פסיכים. המלך רץ ליורש, והיורש קופץ כמו מטורף על המלך. חגיגה מטורפת. סלגאדו אמר שחגגנו כאילו זכינו באליפות וזה העליב אותו, הוא לא הבין שבשבילנו זה הרבה יותר מאליפות?

2. אחרי ההחמצה של דרנת'ה ראיתי את ההבדלים בין אלבס למארקז. בכלל, בין מארקז לכל שחקן. מארקז הוא שחקן מסור, לדעתי יותר מכל שחקן ברסאי זר. אחרי הגלית' המטומטם של דני מארקז סגר את הפער והמשיך לרוץ, דרנת'ה החטיא, מארקז נתקע בואלדס, קם והמשיך לרוץ כאשר כל השחקנים עומדים. לקום ולהריע לבחור. השחקן הכי נאמן שיש לנו מכל הזרים, כנראה שלא צריך להיוולד בברצלונה בשביל להיות שחקן נשמה אמיתי בברצלונה. מקווה לראות אותו יום אחד עם סרט הקפטן על הזרוע, ישירות אחרי צ'אבי.

Last edited: Dec 17, 2008
  9. Ohad_Glr Member

ירדן, אני לא חושב שאפשר להגיד שברסה נלחמה יותר.
    לכתוב באותה תגובה מצד אחד שברסה נלחמה יותר ואחר כך לכתוב "אחרי הגלית' המטומטם של דני מארקז סגר את הפער והמשיך לרוץ, דרנת'ה החטיא, מארקז נתקע בואלדס, קם והמשיך לרוץ כאשר כל השחקנים עומדים" נראה לי שיש כאן סתירה, בין זה שכל השחקנים עומדים לבין זה שהם נלחמו.
    אולי אפשר להגיד שמארקז ופויול נלחמו יותר משחקנים מסויימים בריאל מדריד אבל לדעתי אי אפשר להגיד שברסה נלחמה יורת או שהיה לה יותר "לב", כי ההפך הוא הנכון.

לדעתי לפחות הקבוצה שניצחה לא הייתה הקבוצה עם ה"לב" הגדול יורת אלא הקבוצה האיכותית יותר בין השתיים, שהפעם הייתה בארסה.

10. xavi6 Member

הם עמדו כי הם הבינו שהכדור יצא לקרן ואין להם הרבה מה לעשות, מארקז המשיך לרוץ כי היה קרוב ויותר האמין מהם. הרי לא ציפיתי שהנרי שירוץ וינסה לחלץ לחוץ במקום לקרן. עם זאת, אני בספק אם שחקן אחד מברסה\מריאל מדריד חוץ מפויול\ראול היה ממשיך לרוץ אחרי הכדור.

11. Mr.Eko Member

נו xavi6,
    הנה לך עוד הוכחה שכל מה שאתה פולט מהפה זה גיבוב של משפטים חסרי היגיון.
    תגיד לי משהו,אתה מתאמץ להוציא את הפנינים האלה או שאתה מוצא אותם בים?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. xavi6 Member

עניתי לו, אתה לא רואה?

ולא, אני עסוק בלצוד פרפרים, יותר כיף. אני ואוקיינוסים לא הולכים, אבל אתה נראה לי אחלה כריש.

13. Ohad_Glr Member

ב"מוד" שבו שחקני ריאל היו באותו משחק אני הייתי מתפלא אם שחקנים לא היו רצים להציל את הכדור.
    אני ממש לא חושב שאפשר לטעון שברסה נלחמה יותר, חוץ מכמה שחקנים (פויול ואולי גם מארקז) שהם כנראה באמת יוצא מהכלל.