הסופר-קלאסיקו של בארסה, 2-0 של מסי ואטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/12/08.

1. XabiAlonso Member

כמה חבל ש-11 לוחמים של ריאל מדריד החבולה והפצועה לא מספיקים.
    ננקום במקדש הלבן.
    *אם רק היה לנו את רובן במקום דרנטה.....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/12/08
  2. Riki Member

ב22 בפברואר יש את טקס האוסקר, אני שוקלת להציע את שחקני בארסה למועמדות לסרט השנה, שחקן ראשי : מסי.
    שיחקתם טוב, ניצחון יפה... אבל ביותר מידי פעמים במשחק הייתם פשוט זולים. זולים באופי, זולים במשחק וחיפוש דרך קלה ושוב, זולה.

Hala Madrid נתנו הכול, הפעם זה פשוט לא הספיק.

3. odobry Member

נהנתי, מה לא אמרנו על איקר? אבל אחרי הכל, הגיע לליאו וברסה.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

בנימה זו אפשר לסכם הכל,
    דווקא השחקנים הפחות בולטים של ברצלונה לאורך המשחק, אטו ומסי, הבקיעו, ניצלו חוסר ריכוז בהגנה של ריאל וניצחו את המשחק.
    אחחח רק אם דרנת'ה היה מבקיע במחצית הראשונה במצב המצוין שלו באחד על אחד, במקום לנסות לעבור את השוער הוא החליט לבעוט.

טוב שאיקר חזר לעצמו אחרת התוצאה היתה הרבה יותר גבוהה.
    זה לא כזה מנחם אך תמיד בהפסדים מחפשים את הדברים החיוביים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרביצו לו תבעטו בו אבל בסוף הוא יבעט לכם בתחת הלבן הסמריח בחזרה !
    מספיק להתבכיין על מסי , ראמוס סימן אותו וביקש מהשחקנים שלו להוריד אותו וראינו שמחפשים לו רק את הרגל ולא את הכדור.

משחק כל כך מעצבן, ריאל העמדיה הגנה חזקה וטובה שזה היה נראה כאילו הכדור לא יכנס בסוף אבל מזל שיש סלגאדו שמשאיר ככה לבד את אטו בתוך החמש ואיך שפויול עולה לנגוח ומוקיד לאטו כדור מעל שלושה שחקנים.

איקר קאסיאס חזר לעצמו דווקא בזמן הכי לא מתאים מבחינתנו , אבל גם ואלדז נתן משחק טוב והציל אותנו פעמיים.

6. Riki Member

אני יחזור ויאמר אלף פעם, למרות (וזה באמת למרות) הרכב חסר ועונה לא טובה שלנו, פשוט שיחקנו כמו קבוצה גדולה ואף פעם אף פעם במשחק לא ראיתי מצב של, בוא נגמור עם זה כבר. אי אפשר שלא למות על זה. לא נכנענו והראנו הרבה אופי היום.
    HALA MADRID !!!!!!

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/08
  7. Raulito Madridista

ריאל מדריד חזרה

http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_15/bar_rma/foto8.Xxxhttp://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_15/bar_rma/foto5.Xxx
    הטוב; והרע(והמעצבן). על ראול אתם כבר יודעים...

זו השנה של ברצלונה, הכל הולך להם, גם במשחק שהיה נראה שמסתיים בתיקו, הם הצליחו להביא את השער. כמובן שהניצחון הזה של ברצלונה פותח פער אסטרונומי עלינו בטבלה, סיפור האליפות גמור, וזה מאוד מאכזב להפסיד במשחק כזה, כבר הצלחנו להיות פחות או יותר שווים אליהם, אבל אני גאה בשחקנים וכמו תמיד, אהיה גאה בקבוצה שלי. משחק הקרבה אדיר של כולם היום, תשוקה אמיתית וגם דקות של כדורגל לא רע בכלל. ברצלונה פחדו מאיתנו בדקות מסויימות למרות הפערים העצומים וזה מראה על הרבה דברים. מהמשחק הזה בכל-זאת יש כמה נקודות טובות: בראש ובראשונה אני מקווה שקיבלנו היום חזרה את איקר קסיאס. רק הוא מסוגל להציל פנדל לאטו במגרש כזה, רק הוא השוער הטוב בעולם ואני מקווה שהתקופה הרעה מאחוריו, ריאל מדריד צריכה אותו להמשך הדרך. שנית, קנבארו במשחק הגנתי אדיר וגם מצלדר. דבר נוסף פלאנקה הרשים יחסית באגף ימין, הילד בן 19 ולא חשש ללכת אחד על אחד עם אריק אבידאל וגם הצליח לעבור אותו ולעשות מהלך יפה עם ראול וואן דר וארט, מהלך שכמעט הסתיים בשער. שימו לב לדוגמא להבדלים בינו לדין דרנטה, שמקבל כל-כך הרבה צ'אנסים ולא עושה כלום. הוא נלחם כמו כולם וגם חילץ כדור או שניים, אבל הוא החמיץ מצב קורץ מאוד(ובגול השני של בארסה, יפה שהוא בא לתמוך בהגנה, אבל איזה שחקן לא חכם הוא, למה הוא לא הלך למסי שהיה חופשי?), כמה חבל שראול שמסר לו לא הגיע למצב בעצמו. ראול לא הפסיק לרוץ היום והנהיג את הקבוצה כמו קפטן אמיתי, כבר אין לי מילים, בעיקר בשבילו(ובשביל איקר) חבל לי שהקבוצה הפסידה. אני רק מחכה כבר למשחק הבא לראות אותו עולה שוב על המגרש, וכמובן שגם את הקבוצה הזאת שהוכיחה שהיא לא סתם עוד קבוצת צמרת בליגה הספרדית. אחרי כל משחק גדול של בארסה בקאמפ-נואו, אמרתי לחבר שלי שריאל מדריד לא תתפרק ככה, באחריות, ואני שמח שצדקתי. סיפור האליפות אולי גמור, אבל העונה ממש לא. אם נגיע לצ'מפיונס בהרכב מלא פחות או יותר פרט לאלו שגמרו את העונה, בהחלט יש לנו מה למכור. המלחמה היא כעת על המקום השני, וולנסיה וויאריאל לא יותר טובות. נחכה ל'גומלין' בברנבאו בחודש מאי. שוב, עם הקבוצה האמיתית יש לנו מה למכור.

כמה נגמר בסופר-קלאסיקו? כבר שכחתי.
    מחר יום חדש.
    HALA MADRID!!!

8. Riki Member

אתה אחד האנשים הכי סוביקטיבים שנתקלתי בהם, תעשה לי טובה ובאמת.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לריאל מדריד, חואנדה ראמוס וראול.

בתור אוהד קבוצה שסובלת מפציעות ברמה שבא לך לרצוח מישהו, אני מבין את המצב שריאל עלתה מול הקבוצה הטובה בעולם כרגע, בחוץ, וכל מי שמזיין בשכל עם ה"גועל נפש איך שריאל משחקים" סתם משחק אותה ראש קטן. ראמוס, עם הכנה נהדרת למשחק וניהול מצוין, באמת הוציא את המקסימום מהקבוצה הפצועה שלו. ריאל התגוננה במחצית הראשונה מאד עמוק ושני הקשרים האחוריים עשו עבודה נהדרת, כמו גם קנבארו ומטצלדר שנלחמו כמו אריות ועשו דברים פשוט מדהימים. ראמוס עלה עם סרחיו ראמוס בשמאל וגם שם בקישור בצד שמאל את דרנתה, שהוא במקור מגן, כדי ששניהם יעבדו יחד על מסי ואלבס, ונאלץ לשים את סלגדו (שחקן גמור, אבל כל כך מנוסה) בימין מול החלוץ הגדול בהיסטוריה. תמיד כשהנרי הגיע מול סלגדו זה דחק אותו לקו ולא נתן לו להיכנס לרחבה, ושם כבר חיכו קנבארו ומטצלדר.

מה שהכי מצחיק זה שריאל היתה הרבה יותר מסוכנת מבארסה במחצית הראשונה, כשהיא מגיעה לכמה מצבים טובים ואפילו שער בטוח של דרנתה שהחטיא באמת ברשלנות, זה לא היה סתם בונקר מלא פאניקה, זו היתה תוכנית משחק שנועדה לתסכל את בארסה ולעקוץ במתפרצות. בסופו של דבר פויול איכשהו התרומם מעל שני שחקני ריאל והכדור פגע באטו, חוסר מזל כאן שדי גמר את המשחק, כי בשער השני זה היה הנרי ומסי כשרק קנבארו עומד בינם לבין קסיאס, וזה די חסר סיכוי (למרות שהוא כמעט הרחיק את הכדור, איזה בלם נהדר).

וכמובן ראול, פשוט גלדיאטור, אין מילים על המלחמה האדירה שלו, הלוואי שלארסנל היה כזה קפטן.

רציתי שתנצחו היום את המגעילים האלה ואת מסי הרמאי (איזה 4:3 כשהנרי שם שלושער), אבל מבחינתכם זה לא נורא כי לדעתי ראמוס יעשה עבודה מצוינת בריאל.

וכמובן אני רוצה לציין את שמחתי על כך שגודיונסן ושחקן נוער מהספסל שיחקו היום במרכז המגרש, כשגם אינייסטה היה פצוע, ורק אז חלב הנבלה נכנס למגרש, בדקה ה-90... אני מקווה שהוא נהנה.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני המשחק הייתי נייטרלי עם נטייה קטאלונית. במהלך המשחק כבר לא היה לי ספק שאני עם הלבנים. זה נגמר בצרחה של יש בעצירה של קסיאס ועצבים בגולים של ברצלונה. לאוהדי ריאל שנמצאים כאן: לא צריך להאשים לא את קסיאס, לא את גאגו, לא את קנאברו ולא את ראמוס בבעיות שלכם בהגנה. ההגנה שלכם העונה גרועה בגלל שהקבוצה שלכם כיחידה לא ניסתה להגן כמו שצריך והשחקנים היו חופשיים מדי בעמדות שלהם על המגרש. זה לא צירוף מקרים שפתאום קנאברו, גאגו וקסיאס נותנים הצגה דווקא במשחק שבו שיחקתם כדורגל מבוקר.

11. JR-Riquelme Member

אחלה משחק, אחלה אווירה, כל מה שסופרקלאסיקו צריך, גם אם היה נגמר 0-0 הייתי יוצא מרוצה כי היה משחק טוב, אבל כמובן שבמצב הנוכחי אני מרוצה שבעתיים.

אני מסכים עם אבי מלר כמובן, ריאל מדריד שיחקה כמו קבוצה קטנה נקודה.
    בדיוק כמו מנצ'סטר יונייטד בחצי גמר בעונה שעברה.
    וזה למה אני אוהב את ברסה. לא משנה באיזה מצב היא מגיעה, תמיד קבוצות יפחדו לשחק נגדה. תמיד קבוצות יפחדו לעבור את החצי נגדה. קבוצות מגיעות לקאמפ נואו כדי לעבור את המשחק בשלום. ברסה מגיעה למשחקי חוץ, ולא משנה נגד מי כדי לנצח נקודה. זה ההבדל.

ולאלה שבוכים על הפצועים של ריאל ואומרים שהיא הייתה חייבת בונקר כי אין לה כלים לתקוף,
    קבוצה שנותנת 3-0 לזניט היא לא קבוצה בלי כלים. קבוצה ששחקן כמו VDV פותח אצלה על הספסל היא לא קבוצה בלי כלים(לברסה אין שחקן ספסל שמתקרב לרמה שלו, אגב). קבוצה עם ההרכב שריאל מדריד העלתה היא לא קבוצה בלי כלים!! קבוצה כלי כלים היא גיחון, לא ריאל. ריאל יכלה לשחק כמו קבוצה גדולה, כמו אחת שלא פוחדת, יש לה כלים להתקיף בקאמפ נואו, היא בחרה לעשות בונקר, בצדק, כי היא הרבה פחות טובה, אבל אני תמיד שמח שקבוצות כאלה בסוף מפסידות.

מסי, צ'אבי, אטו, גודיינסן, כולם היו נוראיים. אלבס בלי צל של ספק המצטיין. נכון הוא עושה חורים, הגדולה שלו שאיך שהוא עושה חור הוא מחפה על הטעות. סוף סוף מזכיר את היכולת מהשנים שלו בסביליה. שורף את הקו, כל כך חכם במשחק שלו, אני לא כ"כ אוהב אותו כי הוא כסחן, אבל תענוג לראות אותו משחק.

קסיאס - לא יותר ממשחק טוב, ברסה לא הגיעה להזדמנויות כאלה טובות והוא לא נתן שום הצגה כמו ששגיא כהן ונדב יעקובי אמרו בשידור ואחריו, אולי לשוער כמו ואלדס זו יכלה להיות תצוגה טובה. בסה"כ עצר כדורים די קלים לשוער ברמתו, להגיד שהוא השוער הטוב בעולם? לא יותר ממגוחך ודי מעצבן אני חייב לומר.

12. Riki Member

דור תגיד לי שלא כתבת את ההודעה שלך עוד לפני שהמשחק נגמר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

13. Pipe Member

חואנדה בחר בסגנון המשחק היחיד שהיה מסוגל להוציא תוצאה מהמשחק הזה בהתחשב בשחקנים הזמינים. 80 דקות הוא עבד נהדר. בלי טעויות (טוב, פרט לפנדל. אבל זה מישל. מוגזם לצפות ממנו למשחק ממש מושלם) ועם שני מצבים שהיו חייבים להסתיים בשער (דרנת'ה+פלאנקה, שאגב הותיר רושם טוב עלי). ואז הגיע כדור נייח. שילוב של חוסר ריכוז, חוסר מזל, תלתלים קטלונים ופיקת ברך שחורה שברו את ריאל ולמעשה סגרו את המשחק.
    השחקנים נלחמו, רצו, לא וויתרו והפנים של איקר אחרי השער של אטו סיכמו את הקלאסיקו הזה - ברצלונה רצתה ויכלה, ריאל רצתה יותר, אך יכלה פחות.
    למסי לא היה מגיע לכבוש במשחק הזה ולריאל לא הגיע להפסיד בפער של שני שערים כי עם קצת יותר ריכוז (או כישרון...), ריאל הייתה כובשת לפחות שער אחד והמשחק יכל להגמר אחרת. אבל היי..

אגב, ההפתעה של היום - מדינה קנטלחו. משחק מצויין שלו, בניגוד לכל הציפיות. הטעות הבולטת היחידה שזכורה לי היא ההתעלמות מהעבירה של מארקז על היגואין 20 מטר מהשער. אני חושב שהוא לא שרק כדי להמנע ממתן צהוב שני למקסיקני.
    הפתעה #2 - מצלדר. המוט הגרמני במשחק הטוב ביותר שראיתי ממנו בריאל.

ראיתי כל דקה של רונאלדו ביונייטד, אז אתה יכול לחסוך ממני את הקליפים שלך. את הקשקושים האלה תשמור לילדים בני 13 שההבנה שלהם בכדורגל מסתכמת ביוטיוב ושגיא כהן.

14. Mehmet Member

בסך הכל משחק לא רע של ריאל מדריד. אפשר להגיד בונקר, אבל עדיין הם ניסו מדי פעם לעקוץ, ובחומר השחקנים הנוכחי זה בהחלט המקסימום שהם יכלו לעשות.
    אציין לטובה את מצלדר שהזכיר נשכחות מהבונדסליגה, ואת מיצ'ל סלגאדו שהפתיע לטובה למרות הפנדל שגרם.
    ברצלונה לא היתה גדולה היום, ונתקלה בקו מאז'ינו בדמות ההגנה של ריאל מדריד, אבל גם ההגנה הבצורה קרסה בסוף, בדיוק כמו קו מאז'ינו.

היתה הרגשה אחרי שאטו החמיץ את הפנדל שזה לא המשחק של בארסה, אבל אין מה להגיד, כך לוקחים אליפות.

15. Bensh Member

*יאיא טורה איש המשחק וכל מילה מיותרת
    *דני אלבס מפחיד עם החורים שלו, אבל מפחיד באותה מידה גם בספרינטים שלו להתקפה
    *פויול הוא הנשמה של ברצלונה
    *החגיגה של אטו אחרי השער שווה גם 20 פנדלים מוחמצים. איזה מלך
    *הנרי במשחק טוב מאוד לסטנדרטים שלו בבארסה
    *מארקז משלושת הבלמים הטובים בעולם כיום
    *זיינו את הפוטות!!! מסי :aaa021: