הסופרקלסיקו כסימן לבואות

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Apr 27, 2004.

1. Reyes Member

בוריס, עד שבארסה התחברה אתה רוצה לבוא ולהרוס הכל? זריקת רייקארד לא תהיה דבר חכם. האם עכשיו כדאי לבארסה להתחיל הכל מהתחלה?

יש מצב שקומאן יבוא בנוסף?

2. Reyes Member

אגב, בעמדת החלוץ בבארסה, מה עם לואיס פביאנו? הבחור סקורר רציני וייתכן כי יגדל להיות חלוץ ברמתם של רונאלדו וריבאלדו.

אפשר למכור שחקן בלי אזרחות אירופאית ולהביא את פביאנו במקום.

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ופה עולה אופציית מכירת מרקז, והבאת בלם עם אזרחות אירופאית.
    אבל טרזגה הוא פשוט חלוץ מושלם לשלב פעולה עם חבאייר, ואני חושב שאם ברצלונה
    מחתימה את הבחורצ'יק מצרפת, זאת העיסקה שתהפוך את רונאלדיניו באמת לשחקן הגדול בעולם.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי דיבר על החלפה??? בארסה חייבת להעמיק את הסגל שלה, בעיקר בהגנה.

5. Romario Member

אני לא בטוח כל כך לגבי טרזגה. לא נראה לי שדווקא הוא החלוץ שמתאים לבארסה. הוא חלוץ בסיגנון של קלייברט, רק עם סיומת בהרבה יותר טובה, אבל לעומת זאת, קלייברט עולה עליו בכל מה שקשור בכישרון וטכניקה.
    מה גם שזה לא נראה לי אופציה ריאלית. אני חושב שכל הסיפור הזה טרזגה - בארסה נועד רק בשביל מיקוחים עם יובה על חוזה חדש, שעושה רושם שדי מצליח לסוכן של טרזגה.

6. Barcik Member

אתה היית זה שאמר שלא ברור מה יקרה ביום בהיר בו המומנטום של בארסה יעצר. גם לי זה לא ברור, ואני מאוד חושש מהיום הזה. לפי דעתי, רייקארד פשוט לא טוב מספיק בשביל מה שמצפה לבארסה בעונה הבאה. וגם, כמו שציינתי, איני דורש קבוצה חדשה, רק מאמן חדש וחיזוקים נקודתיים.

קומאן? אני חושב שזהו בהחלט מצב אפשרי.

כרגע, אני סקפטי מאוד לגבי כל שמועה על שחקן ללא דרכון אירופאי.

זה בדיוק מה שברצלונה צריכה. חלוץ רחבות סקורר שיכניס 25+ שערים בעונה. לא צריך לזוז יותר מדי, לא צריך להעביר, לא צריך להחזיק בכדור. רק להיות בזמן הנכון במקום הנכון. סביולה, רונלדיניו ושאר החברים שלהם כבר ידאגו לטכניקה. טרזגה מושלם לבארסה גם כי הוא משלים את סביולה.

7. ויסנטה123 Member

אם ברצלונה בונים על ימי הדרים טיים הם צריכים להביא לפחות 2 חלוצים ברמה עולמית.
    חלוץ אחד צריך להיות אחד שנחשב לגלקטיקו ,וחלוץ שני (רצוי מהלה ליגה )צריך להיות מחליף לרוטציה.
    ברצלונה צריכים להסתכל כמודל על קבוצות כמו
    מילאן,יובנטוס,אינטר,ארסנל,צלסי...
    לכל הקבוצות הנ"ל יש לפחות 3 חלוצים ברמה עולמית.

חלוצים כמו פרננדו טורס.טרזגה,הנרי,מקאיי,ון ניסטלרוי,קאזמן,קרספו,טאבז וכ"ו בהחלט נחשבים לגלקטיקוס.
    בהתחשב שקלוייברט הולך לניוקאסל ,מחליפים לסביולה והגלקטיקו שיבוא יכולים להיות: (שוב,רצוי מהליגה הספרדית)

דויד וייה מסרגוסה,בפיסטה מסביליה,חאבי גררו מסנטנדר,ראול טאמודו מאספניול,סמואל אטו ממיורקה,סלבה באיסטה ממלאגה,מיסטה מולנסיה, גואן אלואיסי מאוססונה.
    לחלק מהשחקנים הללו יש פוטנציאל להיות גלקטיקו, ובמידה ובארסה יביאו אחד מהם סביר להניח שיהיה לסביולה מלחמה קשה על ההרכב הראשון..

Last edited: May 1, 2004
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ון אלואיסי? אולי האוסטרלי תפס עונה טובה בפמפלונה אבל הוא רחוק מלהיות סטאר אפילו שם, שלא לדבר על להפוך לגלקטיקו..... אם כבר שחקנים טובים בהתקפה של אוססונה אז אפשר לדבר על בקאיוקו שמחזיר העונה עטרה ליושנה (זוכרים איזה תותח הוא היה במארסיי?) ועל ואלדו, שמגלה העונה הרבה פוטנציאל, אם כי עדיין צריך ללטש אותו.

בנוגע לשאר החלוצים שהזכרת, אגב, אני מסכים איתך במאת האחוזים, אם כי כמה מהם (סאלבה, חאבי גררו) כבר מבוגרים מדי מכדי להיחשב לרכישה גדולה לעתיד. דויד ויה, לעומת זאת, הוא שחקן שפשוט קנה אותו בכל פעם שראיתי אותו משחק העונה, ואני בטוח שהוא יישאר גג עוד עונה אחת בלה-רומרדה אם הוא ימשיך ביכולת הנוכחית שלו.

(דרך-אגב איזה 3 חלוצים ברמה עולמית יש לארסנל?)

9. ArsenalFan Member

תראו, עם כל הכבוד לקומאן ולעובדה שהוא אגדה בקאמפ-נואו, הוא יעשה לקטלונים את המוות יותר מרייקארד, וזה לא ייגמר בטוב. פשוט מאוד, הוא מאמן ב-ו-נ-ק-ר-י-ס-ט. לא מאמן התקפי ולא נעליים, איאקס בליגת האלופות בשנתיים האחרונות שיחקה כדורגל כמעט משמים, מאוד עצור וטקטי ועם המון משמעת. מדובר בתלמידו הרוחני של לואי ואן חאל שאימץ שיטות הגנתיות בהרבה מאלו שואן חאל השתמש בהן בבארסה, ואינני מאמין שבברצלונה ירצו אפילו בהצלחות בסגנון הזה.

ולגבינו, איתי: הנרי, ברגקאמפ (אפילו שהתרומה שלו היא בעיקר בבניית המשחק), וילטורד. אלו חלוצים שהוכיחו את עצמם בקריירה שלהם, בכל רמה עולמית שלא תבחר. אבל זה לא נושא הדיון.

Last edited: May 1, 2004
  10. Barcik Member

לא רק שסביולה טוב בהרבה מכל החלוצים "לרוטציה" שהזכרת (ומכמה מהגלקטיקוס גם כן), כבר יש לבארסה את החלוץ השלישי - סרחיו גרסיה, אשר כובש בכל משחק כמעט של נבחרת ספרד הצעירה והראה כשרון עצום כאשר עלה כמה פעמים העונה לשחק.

11. ויסנטה123 Member

תסכים איתי שסרחיו גרסיה לא יכול להיות מחליף רציני בקבוצה שרוצה להיות מספר 1 באירופה!

12. Barcik Member

למה לא? במעט פעמים שראיתי אותו, אני חושב שכמחליף הוא מספיק בהחלט.

13. Romario Member

לפי דעתי, אם היו נותנים לסרחיו גרסיה עוד כמה הזדמנויות, הוא היה יכול אפילו לתפוס את מקומו בהרכב הראשון.
    הבעיה, שחוץ מבתקופה האחרונה, רייקארד בכלל לא נתן הזדמנויות לצעירים (קוארסמה,סרחיו גרסיה,אינניסטה), והם לא יכלו להראות לו מה הם באמת שווים.
    סרחיו גרסיה הוא סקורר מצוין לדעתי. אולי אין לו כישרון כמו לסביולה, אבל יש לו סיומת מצויינת.
    הוא גם שחקן שמשחק חכם, נלחם ונותן מעצמו הכל. לא פעם אמרתי שהוא מזכיר לי מאוד את לואיס אנריקה.

אני חושב שלאפורטה ורייקארד צריכים להסתכל קודם כל על הקבוצה לפני שהם ישר רצים לשוק כדי לבזבז עשרות מיליונים על שמו כמו טרזגה.

14. Barcik Member

קוורסמה, אגב, יקבל היום הזדמנות. כנראה שהוא יראה כמה דריבלים, אבל מול אספניול זה לא ממש שווה הרבה.