הסוף נראה קרוב, רוני ולוני הגיעו לסיכום

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by beitar4ever, Oct 31, 2007.

1. בית"רי מלידה Member

אוהדי מכבי: אל תפתחו יותר מדיי ציפיות מיידיות. גם בבית"ר עם כל הכסף הגדול לא היתה מיד אליפות. יקח לכם זמן לארגן הנהלה, וגם למצוא מאמן בעל שיעור קומה, ואל תשכחו שכל מאמנים הישראלים הבכירים תפוסים...למעט גיא לוזון האירופי...

עוד פקטור: אבי נימני. אם הוא יישאר, יהיה דווקא קשה יותר לכל מאמן ולכל מנהל.לדעתי צריך להגיד לו יפה תודה - ושלום.

2. GAL_XD Member

חחחח אולי שמשהו כאן יסביר לי ,
    למה הם מכנים את גיא לוזון - מאמן אירופי ?

3. Raulito Madridista

לוני הרצ'יקוביץ עשה המון לטובת המועדון, רק לקרוא את הסכום המטורף שהוא השקיע שם ורואים שמכבי באמת הייתה יקרה לו. זה שהיו החלטות טיפשיות רבות בקבוצה זו לא רק אשמתו של לוני, גם אלי דריקס ושאר ההנהלה היו שותפים מלאים. לוני תרם המון כסף, אבל לא תמיד מינה את האנשים הנכונים כי הוא לא באמת מבין בכדורגל.
    מכבי יכולה לצאת לדרך חדשה ולמחוק את החרפה של השנים האחרונות. לאט-לאט הקבוצה תאגור עוד נקודות ולטעמי תתחיל מאחורי הקלעים כבר לחשוב על בניית-הקבוצה לקראת העונה הבאה.
    בקשר לעמדת המאמן, זוהי סוגייה מורכבת. מצד אחד, ניר לווין לא מאמן בכיר ודיי ברור שבעונה הבאה הוא לא יישרוד. מצד שני, לא הרבה מאמנים יגיעו לחצי שנה, כל מי שיגיע יירצה חוזה לפחות לעונה וחצי ומכבי לא יכולה לדעת אם מה שיתאים היום במטרה לצאת מהתחתית ולהגיע לאמצע-טבלה, יתאים גם בשנה הבאה שהמטרה תיהיה צמרת וריצה לאליפות.
    גם אם שניידר לא יהיה בזבזן כמו ארקדי, הוא ייתרום, זה בטוח. אני בעד לא לשפוך כספים רבים מידיי על הזרים, לנסות להביא את הישראלים הבכירים, שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם בליגת העל.
    הנושא של אבי נמני הוא מאוד בעייתי, קשה לי לראות אותו ממשיך לשחק בעונה הבאה. גם בשנה הזו הוא לא ממש 'משחק', הוא יותר פצוע.
    * עריכה:
    בידיוק דיברתי על שחקנים שכבר הוכיחו את עצמם בליגת העל: מכבי בודקת אפשרות לצרף את בוזגלו

Last edited: Dec 19, 2007
  4. beitar4ever Member

ביתרי מלידה, אני חושב בדיוק כמוך נימני רק מפריע למועדון נימני מספיק תרם למועדון ,עכשיו אנו רואים שהוא הפריע לאלי כהן וללוין בבחירת ההחלטות הוא מתערב בכל דבר, מכניס את אפו לכל מקום, אני חושב שאם ההנהלה הגבוהה של מכבי מספיק חכמה ,נימני צריך ללכת הביתה, עם כל הכבוד לקריירה שעשה.

בקשר לעניין המאמן במידה וניר לוין מפוטר אין מאמן יותר טוב מאיווניר להחליפו אלא מכן שניידר רוצה ללכת על מאמן זר.
    איווניר הוא מצוין בעקבות זה שהוא מכביסט בנשמה, הוא גם מאמן טוב שעשה עונה יפה מאוד עם נצרת עילית,
    ולמרות שלא עשה הרבה הישגים בתור מאמן גם לוי התחיל מכלום ותיראו לאיזה הישגים הוא הצליח להביא את חיפה.

Last edited: Dec 19, 2007
  5. בית"רי מלידה Member

בזמן שגיא לוזון אימן את הפועל, הדוד שלו עמוס לוזון התראיין ברדיו ואמר שגיא לוזון מאמן מצויין ושאחרי הפועל הוא יאמן באירופה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

היום גיא לןזון מאמן את הדגים באקוואריום אצלו בבית... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

6. kfiros Member

אגב, אני מקווה שאתם מבינים ששניידר הוא לא עוד "גיידמק" שיזרוק מיליונים לים.

בית"ר תמשיך להוביל את הכדורגל הישראלי, מכבי תל אביב בסך הכל תתן פייט ותנסה לייצג בכבוד באופ"א. התקציב יהיה נמוך משל בית"ר, 25 מיליון דולר, חלק מדברים על 30, לא יותר.

7. בית"רי מלידה Member

"זה" כפול ממכבי חיפה, וכמו שראינו אצל סכנין, ק"ש והלוזוניה - פחות חשוב הכסף, יותר חשוב הניהול.

אוהדי מכבי רעבים, והם דורשים ( בצדק מבחינתם ) סיפוקים מידיים. לא בטוח שזה יקרה.

8. ירוק עולה2 Member

בשביל לקחת אליפות אתה יכול ליהיות עם תקציב יותר קטן משל בית"ר,
    בית"ר לא מראה כדורגל גדול, אבל היא הכי פחות גרעוה ובגלל זה היא מובילה.
    עם ניהול נכון ובחירת שחקנים נכונה מכבי ת"א יוכלו לקחת אליפות, למרות שאני מקווה שזה לא יקרה.

9. GAL_XD Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

וואלה נכון ..

משפחת לוזון - דיבורים דיבורים ...

10. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
    גדול !

ד"א, גם מיליון-מיליון וחצי דולר לדעתי יספיקו לצרכים של מכבי ת"א בינואר. הכסף הגדול יגיע בקיץ... שם כל קבוצה בארץ צריכה להתחיל לחשוש.

11. Don Joan Roman Member

כל עוד גיורא שפיגל נמצא בצוות המקצועי שלנו ומכבי לא ממנה מאמן זר בעל שיעור קומה אני לא דואג בכלל, אז יש להם כסף אבל אין להם הרבה יותר מזה, לנו יש גם כסף, גם מוח מאחורי כל מהלך(שפיגל), גם מחלקת נוער מדהימה שעוד תשתפר פלאים וכמובן סגל איכותי מאוד.
    תיכף גם יהיה מערך של סקואטרים שיחפש שחקנים בציציות של הציציות של הליגות בעולם.

זה גיורא שפיגל - אי של מקצוענות בתוך ים של חאפרים.

12. Number 8 Member

אנשים, להירגע ולהנמיך ציפיות. אף אחד לא מצפה ששניידר יזרים כספים ללא הפסקה ויוביל את מכבי ת"א לאליפות בכל שנה. הדבר הראשון שאני מצפה משניידר מדבר על כך שיעסיק בקבוצה אנשי מקצוע שינהלו את מכבי בצורה הכי טובה באפשר. כבר הוכח שכסף זה לא הכול. כל עד הניהול מנוהל בצורה מחרידה, אי אפשר להצליח. אמנם דבר כזה לוקח זמן וכולם יבחנו את הקבוצה במשך חצי העונה הקרובה, אבל כדי להצליח, צריך לשיהיה שקט בצד הניהולי.

כידוע, שניידר יזרים מיליון דולר לחיזוק הקבוצה בחלון ההעברות הקרוב. קודם כל שהקבוצה תתחזק, תישאר בליגה, ואולי נצליח לזכות בגביע המדינה. גם בעונה הבאה אני לא בונה על אליפות. הכי חשוב שמכבי ת"א תחזור לצמרת הכדורגל הישראלי, מקומה הטבעי. אף אחד לא חושב כרגע על אליפות.

13. בית"רי מלידה Member

פגישת חירום במכבי - העיסקה תקועה

כמו שכתבתי והזהרתי אותכם: לוני לא יחתום בקלות,ועד שזה לא גמור זה לא גמור.

המסיבה שעשיתם בנמל ת"א נראית נכון לרגע זה כמו הכתרתו של שימון פרס ל"ראש ממשלת הסקרים" ב 1981.

14. Number 8 Member

כמובן. העסקה באמת תקועה אם שניידר דרש מאנשיו להעביר 70 אלף דולר כדי להעביר את חוזהו של גזל בבקרה. במיוחד שגורמים בסביבתו של שניידר אמרו "העסקה תחתם סופית או בסוף השבוע או עד תחילת שבוע הבא בוודאות. אין לאף אחד מה לדאוג שום עסקה לא תתפוצץ ומכבי תהיה בתוך ימים ספורים רשמית של אלכס שניידר".

אני לא יודע איזה אתר פולט יותר שטויות - המירור או טלספורט.

Last edited by a moderator: Jan 2, 2008
  15. בית"רי מלידה Member

זהו, סגור וחתום - נפתח היום רשמית ,חוקית, וסופית, עידן שניידר במכבי ת"א.

בעצם נשארה הניירת להתאחדות, אבל זה כבר שטויות אחרי סאגת לוני מאנה וכל החרא.

מברוק למכבי ת"א ! :aaa031: